Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, Ovidiu Raetchi, a acuzat azi punerea lui Catalin Radulescu la sefia PSD Diaspora desi acesta nu are voie sa paraseasca tara, se scrie intr-uncomunicat al liberalilor.

Deputatul Catalin RadulescuFoto: cdep.ro

"Numirea unui deputat trimis in judecata pentru dare de mita, aflat sub control judiciar, cu interdictie de a parasi tara, la conducerea PSD Diaspora reprezinta culmea arogantei pe care Victor Ponta poate sa o arate in raport cu romanii care muncesc si traiesc in strainatate", afirma sursa citata.

"Am aflat cu stupoare ca deputatul PSD Catalin Radulescu a fost numit la sefia PSD Diaspora. O numire onorabila daca ignoram, totusi, o problema de mobilitate legala a domnului Radulescu, care este trimis in judecata pentru dare de mita, se afla sub control judiciar si are... interdictie de a parasi tara", a spus Raetchi.

Este probabil o solutie pentru a bloca total dialogul PSD cu romanii din strainatate: nu putem veni la voi, nu ne lasa judecatorii ironizeaza liberalul numirea lui Catalin Radulescu.

In aprilie 2014 deputatul PSDCatalin Marian Radulescu a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunilor de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita.

Catalin Radulescu este printrei cei zece deputati, noua de la PSD si unul de la minoritati, ce au depus la Senat un proiect de modificare a Codului de Procedura Penala si la Codul Penalcare lasa procurorii fara o serie de instrumente de ancheta, ingreuneaza obtinerea denunturilor, face mai dificila arestarea si retinerea, reduce teremenele de prescriptie si introduce o noua infractiune: abuzul de putere al organelor judiciare.