Copresedintele PNL Vasile Blaga apreciaza ca alaturi de Alina Gorghiu, aleasa joi la conducerea liberalilor, va fi realizata fuziunea PNL cu PDL si unificarea dreptei intr-o singura forta politica, puternica si determinata, se arata intr-un comunicat citat de Agerpres.

"Salut alegerea Alinei Gorghiu in functia de co-presedinte al marelui Partid National Liberal si sunt convins ca impreuna vom reusi sa atingem obiectivul curajos pe care ni l-am propus cu totii in urma cu jumatate de an: fuziunea deplina a PNL cu PDL si unificarea dreptei intr-o singura forta politica, puternica si determinata", se arata in comunicatul semnat de Blaga.

Vasile Blaga adauga ca, alaturi de Gorghiu, cu care va imparti functia de presedinte al noului PNL, va duce la implinire "proiectul de tara propus si sustinut de presedintele Klaus Iohannis".

"S-a facut astazi inca un pas in construirea celui mai mare partid de dreapta din Romania, noul Partid National Liberal. Ii asigur pe romani ca vom respecta mesajul pe care ni l-au transmis prin votul din 16 noiembrie si vom duce la indeplinire proiectul de tara propus si sustinut de presedintele Klaus Iohannis", adauga Vasile Blaga in comunicatul citat.

Citeste si: