Marian Vanghelie a afirmat marti ca ii va da in judecata pe cei de la Wowbiz, cei care au publicat inregistrari in care primarul injura paparazzi, si a afirmat ca cei care l-au filmat il urmareau ilegal si ca nu au legatura cu presa, ci sunt angajatii unei firme din Voluntari care se ocupa cu “lucruri dubioase prin discoteci”.

Marian VanghelieFoto: Agerpres

Vanghelie a afirmat ca nu il injura pe Victor Ponta in acea inregistrare, ci ii injura pe cei doi care se dadeau drept “jurnalisti”.

“Eu cred ca daca cineva te urmareste ilegal trebuie arestati, am spus un lucru normal”, a declarat Vanghelie, care a prezentat niste hartii pentru a demonstra ca firma la care sunt angajati cei doi este din “Voluntari (Str. Maxim Gorki 7), punct de lucru pe Bd. Mircea Eliade 18”.

Cand o reporterita a incercat sa isi apere colegii, Vanghelie a afirmat ca cei doi “aveau doi metri, erau tunsi, aveau tatuaje” si “nu erau jurnalisti”.

Apoi a anuntat ca postul “va fi dat in judecata maine pentru ca se ocupa cu asemenea oameni care au probleme penale, care se ocupa prin discoteci cu lucruri dubioase”.

Conversatia dintre Vanghelie si paparazzi, relatata de WOWbiz.ro:

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

P: Ne scuzati.

M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele pe masina paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta si, cel mai probabil, sa treaca la agresiuni fizice.

Cu o prezenta de spirit de invidiat, soferul autoturismului a pornit in marsarier, parasind apoi rapid zona, pentru a evita cele sapte masini trimise de primarul "care este" in teritoriu!

Citeste si: