Primarul Marian Vanghelie a blocat masina unor paparazzi, i-a injurat si a avut un comportament violent, dupa ce acestia l-au urmarit fi filmat in timp ce lua masa in oras cu actuala sa iubita, Oana Niculescu Mizil, si sotii Mircea si Mihaela Geoana. Potrivit jurnalistilor de la WOWbiz.ro, Vanghelie a atribuit actiunea fotografilor unor interese politice, injurandu-i pe Victor Ponta si Sebastian Ghita: "Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru!".

Marian VanghelieFoto: Cotidianul

Conversatia dintre Vanghelie si paparazzi relatata de WOWbiz.ro:

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

P: Ne scuzati.

M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele pe masina paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta si, cel mai probabil, sa treaca la agresiuni fizice.

Cu o prezenta de spirit de invidiat, soferul autoturismului a pornit in marsarier, parasind apoi rapid zona, pentru a evita cele sapte masini trimise de primarul "care este" in teritoriu!