VIDEO USL a inceput procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Parlamentul da vineri votul final pentru suspendarea lui Traian Basescu/ Crin Antonescu: Curtea Constitutionala are termen 24 de ore sa dea avizul

de Luminita Pirvu     HotNews.ro
Miercuri, 4 iulie 2012, 10:59 Actualitate | Politic


USL a demarat miercuri actiunea de suspendarea presedintelui Traian Basescu si urmeaza sa depuna raportul la Birourile Permanente ale Parlamentului. In paralel, Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta prin care modifica legea Curtii Constitutionale astfel incat hotararile Parlamentului sa nu mai fie contestate la CCR. Totodata surse din interiorul USL au declarat pentru Hotnews.ro ca la Guvern se ia in calcul si modificari la legea referendumulu care sa faca mult mai simpla suspendarea si apoi demiterea presedintelui Traian Basescu. (vezi aici mai multe detalii despre planul USL).

Ora 21.35: USL intentioneaza sa programeze referendumul pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru data de 29 iulie, au declarat surse politice pentru HotNews.ro.

Ora 17.50
: Crin Antonescu: Sedinta birourilor reunite ale Camerelor a avut un singur punct de discutat: solicitarea unei sedinte extraordinare in 5-6 iulie. Birourile reunite au hotarat cu larga majoritate convocarea sesiunii extraordinarea care va debuta cu sedinta Camerelor reunite, joi 5 iulie, la ora 10:00.

Noul presedinte al Senatului a precizat ca vor avea loc 2 sedinte, una joi, in cadrul careia se da citire actului prin care se cere suspendarea presedintelui si alta vineri, in care propunerea va fi votata.Dupa sedinta de miercuri a Birourilor reunite, in care s-a stabilit calendarul procedurii, presedintele este anuntat de solicitarea suspendarii iar, in cazul in care doreste, seful executivului se poate adresa tot joi Parlamentului. Crin Antonescu a precizat ca se va cere apoi avizul Curtii Constitutionale oferindu-i un termen de 24 de ore astfel incat vineri dupa-amiaza sa poata avea loc o noua sedinta a Parlamentului in cares a se discute din nou si sa se voteze suspendarea sefului statului.

Vezi calendarul suspendarii presedintelui Traian Basescu.

Ora 17.00: Birourile permanente ale Parlamentului isi incep activitatea. Liderii USL au inceput sa vina la Biroul permanent.

Ora 14.58:
Democrat liberalii au convocat sedinta Colegiului Director pentru luni, 9 iulie. Surse democrat liberale au declarat pentru Hotnews.ro, ca liderii PDL vor sa mobilizeze oamenii din teritoriu pentru campania privind referendumul.

Ora 14.37:
Birourile Permanente reunite al Senatului si Camerei vor avea sedinta la ora 17.00 pentru depunerea documentului USL de suspendare a lui Basescu.
Pe ordinea de zi a Birourilor Permanente reunite este cererea grupurilor parlamentare ale PSD si PNL pentru convocarea unei sesiuni extraordinare, in perioada 5 - 6 iulie.

"Si eu si dl presedinte Crin Antonescu am primit cererea grupurilor parlamentare PNL si PSD din Camera Deputatilor si Senat pentru convocarea unui Birou Permanent reunit de urgenta si o sesiune extraordinara.

M-am uitat in Regulament, pe documentele care au fost anexate si am decis impreuna ca acest Birou reunit sa fie la ora 17,00, ca sa verificam aceste documente din punct de vedere regulamentar si sa le dam timp si colegilor din Opozitie si liderilor de grup sa fie prezenti si sa fie informati de catre secretarii generali ai celor doua Camere sau de inlocuitorii acestora: a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Viorel Hrebenciuc a anuntat ca sedinta de plen decisiva ar putea avea loc joi dimineata. Potrivit acestuia raportul pentru suspendarea presedintelui are 17 pagini si se refera la actiunile lui Traian Basescu incepand din 2009.


0ra 13.40: Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu a declarat la Realitatea TV ca vineri s-ar putea vota in plen suspendarea presedintelui.

Ora 13.12 Ministrul delegat in relatia cu Parlamentul, Mircea Dusa a confirmat informatia. "Ordonanta este o revenire la normalitate, pentru ca lucrurile stateau similar si inainte de 2007", a declarat Dusa

Ora 13.05: Surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca Guvernul ar fi adoptat o Ordonanta de Urgenta care a modificat Legea de functionare a CCR astfel incit Curtea Constitutionala sa nu mai dea aviz obligatoriu pe hotaririle Parlamentului. Guvernul nu a confirmat inca informatiaOra 13.05: Surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca Guvernul ar fi adoptat o Ordonanta de Urgenta care a modificat Legea de functionare a CCR

Ora 12.51: Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR va decide daca voteaza suspendarea sau nu in functie de documentul depus de USL. Laszlo Borbely, Mate Andras, Kelemen Hunor au sosit la biroul ministrului delegat in realatia cu Parlamentul, Mircea Dusa unde se discuta raportul pentru suspendarea lui Traian Basescu. Kelemen Hunor: Sunt foarte multe motive pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Ora 12.19: Juristii USL vor depune astazi la Parlament cererea de vot pentru suspendarea lui Traian Basescu, a anuntat Eugen Nicolaescu (PNL). Daca astazi putem sa depunem cererea de suspendare, maine poate avea loc sedinta de plen in care sa fie citita si sa fie invitat presedintele care sa dea explicatiile necesare, a spus Nicolaescu

Potrivit lui Nicolaescu, pe procedura legislativa si constitutionala USL dupa prezentarea raportului in plen si a punctului de vedere al lui Traian Basescu parlamentarii vor cere avizul consultativ la Curtea Constitutionala. "Birourile Permanente vor convoca o sesiune extraordinara in care sa fie citit documentul si la care va fi invitat si presedintele Basescu pentru a-si spune punctul de vedere. Plenul analizeaza informatiile primite si va decide daca este suficient sau nu. In cazul in care plenul va decide ca nu sunt suficiente informatiile se va crea o comisie care va lucra o perioada de timp si va face cu un raport final.

Daca e suficient, textul merge la CCR si se asteapta avizul consultativ, dupa care se va face un nou plen care sa voteze. Vom solicita CCR un termen pentru pronuntare
. Ca o opinie personala declaratia de aseara a fost adaugata in document. E mai mult decat o batjocura la adresa Parlamentului", a explicat Nicolaescu.

Ora 11.44: Sedinta la grupurile parlamentare UDMR pentru a decide pozitia partidului daca se ajunge la vot pentru suspendarea lui Traian Basescu

Ora 11.18: Victor Ponta: "Nu a existat si nu va exista niciun fel de act normativ prin care sa fie schimbati. Exista niste prevederi constitutionale pe care le respectam. Nu exista vreo intentie de a le afecta independenta. Pentru a rispi orice fel de indoieli ale partenerilor europeni, ministrul Justitiei a propus azi ca orice fel de sesizari referitoare la persoana sau persoanele care ocupa functiile de judecatori la CCR vor fi retrase pentru a nu mai lasa loc de interpretare. CCR si judecatorii sai sunt independenti

Avem obligatia sa asiguram stabilitate si predictibilitate actului administrativ. Evident, exista batalii politice intre presedintele tarii si Parlament, sau in interiorul Parlamentului. Guvernul, dupa cum ati vazut si ieri, nu s-a implicat, nici eu personal nu am fost acolo, tocmai pentru a incerca sa nu intervenim in procedurile parlamentare. Resping orice incercare a oricarei forte politice, inclusiv din partea presedintelui Romaniei, de a implica Guvernul intr-un conflict parlamentar care nu ne priveste", a declarat Ponta in debutul sedintei de Guvern.

Potrivit Constitutiei articolul 95 privind suspendarea din functie prevede:
 • (1) In cazul savarsirii unor fapte grave prin care incalca prevederile Constitutiei, Presedintele Romaniei poate fi suspendat din functie de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, dupa consultarea Curtii Constitutionale. Presedintele poate da Parlamentului explicatii cu privire la faptele ce i se imputa
 • (2) Propunerea de suspendare din functie poate fi initiata de cel putin o treime din numarul deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui.
 • (3) Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui.

Potrivit legii referndumului in vigoare, referndumul este valid si presedintele poate fi demis cu voturile a jumatate plus unu din numarul cetateniilor cu drept de vot. USL vrea sa se foloseasca de o hotarare a Curtii Constitutionale din 2007 care spune ca presedintele Romaniei poate fi demis cu votul a jumatate plus unu din numarul cetatenilor care si-au exprimat votul.

Daca presedintele este suspendat interimatul functiei este poate fi preluat de Crin Antonescu care este presedintele Senatului si al doilea om in stat.

Potrivit Constitutiei articolul 98 care prevede interimatul functiei   

 • (1) Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau daca se afla in imposibilitate temporara de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.

Presedintele interimar are urmatorele interdictii:

 • nu poate adresa Parlamentului mesaje cu privire la principalele probleme politice ale natiunii.
 • nu poate dizolva Parlamentul   

Presedintele interimar are urmatoarele atributii:

 • emite decrete care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei. Nepublicarea atrage inexistenta decretului.
 • incheie tratate internationale in numele Romaniei, negociate de Guvern, si le supune spre ratificare Parlamentului, intr-un termen rezonabil. Celelalte tratate si acorduri internationale se incheie, se aproba sau se ratifica potrivit procedurii stabilite prin lege.
 • la propunerea Guvernului, acrediteaza si recheama reprezentantii diplomatici ai Romaniei si aproba infiintarea, desfiintarea sau schimbarea rangului misiunilor diplomatice
 • poate declara, cu aprobarea prealabila a Parlamentului, mobilizarea partiala sau totala a fortelor armate. Numai in cazuri exceptionale, hotararea Presedintelui se supune ulterior aprobarii Parlamentului, in cel mult 5 zile de la adoptare.
 • In caz de agresiune armata indreptata impotriva tarii, Presedintele Romaniei ia masuri pentru respingerea agresiunii si le aduce neintarziat la cunostinta Parlamentului, printr-un mesaj. Daca Parlamentul nu se afla in sesiune, el se convoaca de drept in 24 de ore de la declansarea agresiunii.
 • confera decoratii si titluri de onoare;
 • acorda gradele de maresal, de general si de amiral;
 • acorda gratierea individuala.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

35177 vizualizari

 • -146 (192 voturi)    
  de ce sa-l suspende (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:04)

  n_asul [utilizator]

  doar pentru ca nu a respectat nici o zi litera si mai ales spiritul constitutiei si pentru ca a distrus statul de drept sistematic timp de 8 ani ... doar pentru atat
  • +113 (127 voturi)    
   de ce sa nu-l suspende (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:40)

   n_asa [anonim] i-a raspuns lui n_asul

   domnule, poate ai dreptate cu neregulile din timpul mandatului dar el nu a chemat minerii in piata universitatii si nu este acuzat de plagiat. ce rusine! ai uitat de mineriade? de mortii de la revolutie ca sa iasa tot comunistii la putere atunci? bucura-te cat mai ai timp de cei de acum si ceea ce fac, cand vor pune mana pe putere total o sa te manance voiculescu si ai lui, care ii manevreaza din umbra, de viu si pe tine!
   • -69 (83 voturi)    
    :)) (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:57)

    catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui n_asa

    nu a chemat el minerii dar le-a facilitat prezenta.. vezi presa vremii si o sa vezi ca dl Basescu era un fsn-ist cumintel din ograda lui iliescu
    • +66 (74 voturi)    
     Minerii n-au venit cu vapoarele (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:18)

     Roman_1918 [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

     Pe vremea mineriadelor Basescu era secretar de stat cu probleme navale !
     Esti postac USL-as ?
     • -30 (34 voturi)    
      tu esti (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:52)

      n_asul [utilizator] i-a raspuns lui Roman_1918

      un spirit liber ;)
      • -24 (32 voturi)    
       ghici ghicitoarea mea ! (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:53)

       Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui n_asul

       ghici ghicitoarea mea? cine pleaca daca e jucator?

       cand esti jucator... esti giocatore :))
       • -3 (13 voturi)    
        nici nu stii cat de mic incepi sa fii (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:14)

        Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        parca asa era zicala
        • -2 (2 voturi)    
         Basescu a fost partas la mineriade (Joi, 5 iulie 2012, 4:53)

         Bogdan [anonim] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

         De ce nu va informati? A patra mineriada a avut loc in septembrie 1991. Minerii au venit la Bucuresti cu trenul. Cine era ministrul Transporturilor? Basescu. A ocupat functia asta intre 30 aprilie 1991 si 16 octombrie 1991. Am aflat lucrurile astea dupa 5 minute de cautari pe net. Inainte sa injurati sau sa laudati pe cineva, macar informati-va.
       • +3 (11 voturi)    
        demisia ? (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:21)

        jescu [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        In locul lui Basescu imi dadeam demisia de acum 2 luni. Acum dau vina pe el pentru orice. Daca si-ar fi dat demisia din timp pe cine ar mai fi dat vina ? Pana la alegeri s-ar fi convins lumea ca nu e nici o diferenta de nivel de trai, ca nu se omoara psd-ul cu guvernarea tarii chiar asa.

        Evaziunea e mai mare, agricultura o sa mearga mai rau anul asta, banii de la cei care muncesc inafara mai putini. O sa fie numai lapte si miere.
       • -9 (11 voturi)    
        ghicitoarea continua! (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:12)

        Buz [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        Cine are un loc asigurat linga Bonbonel?.... Tr_ie_el. Yupiiii!
        • -3 (5 voturi)    
         tic-tac tic-tac (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:26)

         Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui Buz

         uite asa trece timpul cat mai e base "sef" al statului
         • +1 (1 vot)    
          Cui ii e frica de referendum? (Miercuri, 4 iulie 2012, 23:37)

          busola [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

          Raspuns: Cei care se tem de puscarie.
          • +1 (1 vot)    
           Celor (Joi, 5 iulie 2012, 9:28)

           bgd [utilizator] i-a raspuns lui busola

           .
           • 0 (0 voturi)    
            ai dreptate (Joi, 5 iulie 2012, 13:41)

            busola [utilizator] i-a raspuns lui bgd

            ai dreptate bgd, am facut erata la greseala gramaticala la cateva secunde dupa comentariu, din pacate hotniuzu nu a afisat-o.
     • -12 (18 voturi)    
      apel către națiune (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:43)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui Roman_1918

      Români, dați-mi mie banii din cont și tot ce aveți de valoare prin casă. Vine dictatura lui Ponta!!
    • -36 (58 voturi)    
     Vai cat freamat si cat zbucium (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:35)

     ATENTIE [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

     Niste hoti pierd ciolanul si guitza dupa el.
     Mai usor mai copii, nu e sfarsit de lume. Exista viata si dupa Basescu.
     • +50 (56 voturi)    
      nu e vb de basescu... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:53)

      un oarecare [utilizator] i-a raspuns lui ATENTIE

      e vorba de neocomunistii care vin in loc.
      poti sa intelegi politica dincolo de sus/jos basescu?
      • -36 (42 voturi)    
       Ponta mi se pare capitalist (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:04)

       ATENTIE [utilizator] i-a raspuns lui un oarecare

       Chiar unul extrem. Si nici n-are dosare penale. Si nici nu e suspect de a fi furat vreo flota.
       • +27 (33 voturi)    
        dar a plagiator (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:19)

        nede [anonim] i-a raspuns lui ATENTIE

        da, dar Ponta e plagiator..sau nu conteaza pentru marginea de mahala a europei in care traim..
        • -13 (23 voturi)    
         sper ca ai fost la fel de inflamat (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:05)

         Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui nede

         sper ca ai fost la fel de inflamat si cand ai auzit ca sotia lui mru avea contract cu omv, omv care trebuia supravegheat de sie unde era sef mru
         • +18 (24 voturi)    
          Vom castiga!!! (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:46)

          Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

          Ca sa simplificam lucrurile, cine castiga la referendumul de suspendare a presedintelui, va castiga si alegerile parlamentare! Cam asta vrea USL sa se intample,...dar nu va fi ca ei, ci ca NOI!!!
          • -10 (12 voturi)    
           Zau?? (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:40)

           Bambina [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

           vedem maine ca braza faceti cu 6000 de protestatari?? Nimic, va zic sa fiti rezonabili ! Vise....
        • -6 (8 voturi)    
         Plagiator vs hot din banii publici (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:38)

         Bambina [utilizator] i-a raspuns lui nede

         Ce o fi mai grav ??? si furturile sunt pe grade, daia si pedepsele sunt diferentiate..NU??? furtul unui milion de euro bagati in buzunarul propriu din banii publici o fi mai putin grav decat plagiatul din care te alegi doar cu un titlu????
         • +10 (10 voturi)    
          ???? (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:30)

          AAAA [anonim] i-a raspuns lui Bambina

          Daca Poanta fura de pe bancile scolii crezi ca ....atunci cand va fi...mareee... va fi om cinstit!!!!!Ma cam minunez de treaba asta.Daca il puteau de mult il infundau pe Base doar ca ori e mai destept ca ei ori nu au avut cu ce.
          Mai repet desi din tot sufletul sper sa nu am dreptate ...o sa plangem dupa Boc ...cand Euro va ajunge in jur de 5 lei.Vorba batranilor mai bine cu rau decat fara rau.
       • +17 (19 voturi)    
        ponta capitalist? (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:59)

        un oarecare [utilizator] i-a raspuns lui ATENTIE

        -impozite progresive.... ponta capitalist?
        -pomeni electorale... mariri de pensi / salarii bugetare (promise macar) pe baza de imprumuturi.
        -participa la intrunirile socialistilor europeni cu care au viziuni si sustineri reciproce (vezi franta si grecia n u de mult...)

        tu te auzi ce spui?
       • +7 (7 voturi)    
        ... (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:03)

        John.Doe [utilizator] i-a raspuns lui ATENTIE

        Plagiat - furt intelectual
        Cazul ISC - abuz de putere, Grajdan sau cum il cheama nu s-a pus singur acolo.
        Consiliul European - nerespectarea hotararii CCR, a fugit ca un copil dement cu avionul sa ajunga el primu si ne-a facut de ras acolo( vezi presa internationala din toate colturile lumii)
        Monitorul oficial - ultima si singura oara cand monitorul oficial era in subordinea guvernului a fost in anii 40 cand Mihai I a dizolvat parlamentul.
        Nu a fost in stare sa gaseasca niste ministri capabili si fara conflicte de interese.
        Cazul ICR, Cazul cu masterul, Cazul desfintarii Consiliului de Atestare, Cazul proiectului imobiliar din iasi, sau cazul cu Sova, cand au fost anchetati de DNA, etc
        Nici nu mai continui, ar avea un rost?
        Te comporti ca si o prostituata drogata, care urla in gura mare " Piss on my Ponta".
        Pic de creier sa gandesti pentru tine nu ai, cum sunt multi din cetatenii acestei tari. Dar pentru ca voi va meritati soarta, suferim si ceilalti.
      • -19 (25 voturi)    
       bati campii (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:58)

       Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui un oarecare

       ce o tot dai cu neocomunistii?
       in 2004 cand au castigat alegerile iliescu si psd am avut comunism? am avut cel mai bun guvern postdecembrist (cum a spus chiar basescu)
      • -5 (5 voturi)    
       vin neocomunistii? (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:26)

       Buz [utilizator] i-a raspuns lui un oarecare

       As vrea io sa vina, sa va cofiste tot ce ati furat de la popor si nunumai... Care a-ti tras la banda, care dintre voi ati sapat in santuri, sau care ati turnat metal la temperaturi infernale? De unde aveti vile cu bucatile si masini scumpe? Inafara de bisnita cu statul stiti voi ce inseamna sa trudesti pentru o paine cu amelioratori? Bah! PDL sapativa o groapa uriasa, adunativa in ea, apoi vin EU si torn benzina peste voi, dupa care BUM!
       Proletari romani votati PPDD!
    • +3 (3 voturi)    
     .. (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:45)

     John.Doe [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

     Pe cand era secretar la transporturi?? :))))
     Mda aprentele lui sunt peste tot pe mineriada, ce sa zic.
     Azi maine ii vina lui Basescu ca Hitler a produs holocaustul.
   • -21 (35 voturi)    
    ... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:09)

    klaudyuxxx [utilizator] i-a raspuns lui n_asa

    Si ce legatura mai au minerii cu anul 2012? Oameni buni, ati ramas blocati in trecut. Reveniti-va!
    • -9 (17 voturi)    
     e vorba de argumente (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:59)

     Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui klaudyuxxx

     nu au alte argumente decat vin minerii, vin comunistii, bla-bla
     in 2004 cand a castigat psd alegerile am avut cel mai bun premier (base a zis) nu comunism
     • +6 (6 voturi)    
      (fara de) lege (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:54)

      quetzal [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      dar argumentul vostru care e? salvarea lui nastase nspecase?
      Legatura dintre minerii 90 si minerii 2012 se numeste "ne-respectarea legii". In democratie se pot schimba politicienii dar prin alegeri, nu cu forta si nu incalcand legea.
    • +3 (3 voturi)    
     revino-ti tu, blocatule in prezent (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:28)

     HoriaBirau [anonim] i-a raspuns lui klaudyuxxx

     O mentalitate ca a ta duce la repetarea greselilor trectului si la cicluri in istorie. Reveniti-va voi, astia ca tine!
   • -15 (21 voturi)    
    matale esti un prezicator (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:51)

    n_asul [utilizator] i-a raspuns lui n_asa

    sa-nteleg ? ba da el era in gasca care a chemat minerii si-n gasca la putere inainte de revolutia de care vorbesti. Eu ma voi bucura cand scap de el pentru ca a acumulat f multa putere si-i greu de alungat. Ceilalti sunt mici si ne va fi mai usor
   • -8 (14 voturi)    
    ca sa nu mai fie comunisti la putere (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:56)

    Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui n_asa

    ca base era trimisul elenei la anvers (ceausescu nu udrea)
   • -7 (13 voturi)    
    Vesnica sperietoare comunista (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:19)

    korcico [utilizator] i-a raspuns lui n_asa

    Oamenii sunt sătui de intoxicarile privind mineri, comunisti, securisti si alte alea.
    Oamenii vor ca institutiile statului sa functioneze asa ca din presedinte arbitru al scenei politice si presedinte al tuturor Romanilor el a intrat in mocirla si a devenit presedinte partinitor al hotilor al PDL ilor presedinte jucator cu vietile oamenilor.
    Eu unu voi merge la vot pentru inlaturarea marinarului, securistului caruia nu ii pasa decit de familia si acolitii lui
    M-am saturat de acest personaj care doar scandaluri a adus ura frica razbunare minciuna mitocanie badjocora.......si asa pot continua toata ziua
    • -1 (5 voturi)    
     Bine zis Korcico!!!!! (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:41)

     Bambina [utilizator] i-a raspuns lui korcico

     Bravo!!!
     • +4 (4 voturi)    
      nimicirea democratiei (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:16)

      elena [anonim] i-a raspuns lui Bambina

      Si ce vrei sa spui mai analfabetule politic ca prin ceea ce fac antonestii , pontacii,rebenciugii,uslasii,nu dovedesc tarii intregi ca sunt comunisti?
      Sau esti platit de ei!Sa nu te mai puna Dumnezeu sa scri asa ceva, ca am sa ma rog sa ceri sa-ti iei azil politic in coreea de nord!
      • -6 (6 voturi)    
       papusa, ai apucat comunismul? (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:30)

       Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui elena

       ti se pare ca ce se intampla acum e comunism? mie mi se pare ca e vointa majoritatii parlamentare votate in 2008 si reconfirmate in 2012 la locale
       • +4 (4 voturi)    
        opa (Miercuri, 4 iulie 2012, 20:37)

        cetateanu_incruntat [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        aveam prea multe comentarii impotriva marsaviei pontoantonesciene si apare postacu felixian cu inteligenta de nevertebrata si caracter de cocina sa ne invete pe noi cum sta "trebili" prin romanica.
       • 0 (0 voturi)    
        respect (Joi, 5 iulie 2012, 13:40)

        raducu74 [anonim] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        domnisoara imi cer scz daca gresesc dar nu vorbiti de communism ca cea ce se intampla azi este Nazism si anarhie ,caci atunci cand intro tara curtea constitutional este pusa in situatia de azi fara drept de decizie a unor legi care ataca suveranitatea economica si structurala a unei tari,astia care au fost ziceti voi ca ne-au dus la sapa de lemn dar zic ca gasca lui Iliescu adica ponta,crin si voiculescu ne vor duce la sapa de cauciuc daca stiti ce ii aia.sapa care ne va lovi mai rau in cap.asa ca deschide ochi mai bn si apoi comenteaza
   • +4 (8 voturi)    
    hai sa dezgropam toti mortii (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:33)

    ember [utilizator] i-a raspuns lui n_asa

    argumentul tau e la fel de valid precum solicitarea bisericii ortodoxe de a i se retroceda sate intregi pe baza unui act semnat de stefan cel mare
   • +5 (5 voturi)    
    pai crezi ca sunt multi... (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:08)

    exilatul [anonim] i-a raspuns lui n_asa

    care nu au diplomele de masterat sau doctorat obtinute nemeritat... voi nu intelegeti ca indiferent cine va fi la putere in rom, va fi la fel..pdl,psd,pnl,etc. ...si pe urma basescu nu a plagiat dar si a trimis odrasla in parlamentul european...asa cum sunt destui care au votat pt ea sau pt un becali,vadim tudor asa sunt si care voteaza pt usl.....de ce cereti mai mult decit meritati...
   • -4 (10 voturi)    
    Ajutor! Sariti, ne mananca usl-istii (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:23)

    Colonel [utilizator] i-a raspuns lui n_asa

    Urlati, urlati, urlati. Suntem in 2012, hai sa aparam tara de mineriade si comunism! Hai sa ne luptam cu probleme imaginare ca sa aiba si snobii basisti un scop in viata.
   • -6 (10 voturi)    
    Este acuzat de incendierea navelor in portul Rouen (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:33)

    Bambina [utilizator] i-a raspuns lui n_asa

    Ce rusine !!! Un comandant de nava de 300m, atat de PERFECT, sa minta Justitia franceza si sa vina in tara cu zeflemeaua" i-am ciuruit" ...."de fapt este adevarat ca vaporul pe care il conduceam a provocat incendiul !!!" HA, ha, ha...tipic Basescu
    • +7 (9 voturi)    
     Titanic (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:56)

     quetzal [utilizator] i-a raspuns lui Bambina

     uite si pe "jurnalistii" lui voiculescu. Despre Titanic nu ati aflat nimic? nu tot basescu l-a scufundat si pe ala?
   • -1 (1 vot)    
    Mineriadele (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:46)

    Marius [anonim] i-a raspuns lui n_asa

    Nu le-am uitat, dar nu astia de acum trebuie sa plateasca ci el si cu Iliescu ( el ca ministru direct implicat si Iliescu ca ia chemat).

    Legat de Plagiat, eu si din cauza asta l-as suspenda, pentru ca la desemnat pe ala desi stia ce a facut. Scuza-ma dar nu poti folosi serviciile si informatiile care le primesti doar pt lupta ta politica. Pentru binele tarii Ponta nu trebuia sa ajunga prim ministru.
  • +86 (94 voturi)    
   Ce Guvern harnic avem! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:45)

   Gutza [anonim] i-a raspuns lui n_asul

   "la Guvern se cauta solutii pentru modificari la legea CCR si cea a referendumului", dar de problemele economice ale Romaniei cine se ocupa? Nu-i lasa Basescu sa atraga fonduri europene, sa faca investitii, sa creeze locuri de munca? Niste ordinari !
   • +52 (54 voturi)    
    hai ungurashii mei! (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:05)

    sindbad [anonim] i-a raspuns lui Gutza

    votati suspendarea ca aveti citeva dosare penale pe rol ...
    curaj!
    • -16 (18 voturi)    
     Pt tine si cei care ti-au dat + (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:15)

     bibicu [anonim] i-a raspuns lui sindbad

     Voi astia care va plangeti acum ca justitia e in pericol, cum se face ca exprimati (sau subscrieti cu +) ca justitia nu e independenta.
     E vorba de santaj cu dosare domnule PDL-ist?
     Bravo, esti tare domne. Justitia e in pericol dar daca voteaza cum nu trebuie au dosare.
   • +23 (25 voturi)    
    daca astia voteaza suspendarea (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:49)

    primul-mitza [utilizator] i-a raspuns lui Gutza

    si Base pleaca de la Cotroceni, inseamna ca accepta demersul lor anticonstitutional. si nu cred ca e bine sa procedeze asa. sa fie bal deci...
   • -18 (28 voturi)    
    base (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:54)

    n_asul [utilizator] i-a raspuns lui Gutza

    nu ne lasa sa evoluam prietene ca natiune. El a adus politica de spatele blocului, de birt, incultura si lipsa de educatie primara care se face si azi ... si le-a aratat cum s-o foloseasca. Un ordinar!
   • -6 (8 voturi)    
    Puterea trebuie sa fie intr-o singura parte ! (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:44)

    Bambina [utilizator] i-a raspuns lui Gutza

    Omule, nu intelegi ca USL nu are puterea desi are guvernul si majoritate in Parlament?? ce sa faca USL cu jumatate de putere??? Sa o duca asa intro "CIURUIALA"????
    • +7 (7 voturi)    
     lege (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:57)

     quetzal [utilizator] i-a raspuns lui Bambina

     ce-ar fi sa inceapa prin a respeta legile (pe care tot ei le-au facut)? am cere prea mult?
   • +1 (1 vot)    
    sint ordinari... (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:21)

    Delia13 [utilizator] i-a raspuns lui Gutza

    nu e vina lor, natura i-a facut asa..... problema e ca au ajuns la putere cu ajutorul nostru. Cind se intimpla ceva rau, vina e a celor care vad si nu fac nimic sa-l opreasca!
  • +95 (105 voturi)    
   e momentul ca romanii sa gandeasca (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:48)

   Denoro [utilizator] i-a raspuns lui n_asul

   Cred ca e momentul pentru fiecare roman sa se gandeasca, dar de data asta ma modul cel mai serios, ce a facut de fapt ilegal Basescu. Dar sa se gandeasca, poate prima data, la modul foarte concret si fara influenta, ce i se poate reprosa lui Basescu ca a facut impotriva tarii, dar repet, concret! Nu povesti, ci concret!
   Si sa se mai gandeasca, in paralel, la ce-a facut Adrian Nastase, Mazare, Oprisan, Ponta, Felix Voiculescu, Antonescu, Iliescu, Geoana, Sorin Ovidiu Vantu, Dinu Patriciu, Mang, Voicu etc etc etc. USL-isti sau sustinatori de frunte ai USL-ului.
   Iar daca cumva romanii vor face efortul asta de gandire, rezultatul va fi devastator pentru USL!
   • +68 (78 voturi)    
    Prostimea decide, ceilalti sunt doar spectatori! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:59)

    lumi [anonim] i-a raspuns lui Denoro

    Dar cati GANDESC in Romania si cati sunt manipulati?
    • +30 (40 voturi)    
     Vorba unui analist politic (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:38)

     vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui lumi

     15% gandesc in Romania, 85% nu prea :)
     • -3 (3 voturi)    
      pentru vasile78 (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:51)

      Buz [utilizator] i-a raspuns lui vasile78

      Daca 85% gandeau, PDL nu ajungea niciodata la guvernare. Dar nici Bas, presedinte.
    • +3 (3 voturi)    
     .... (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:23)

     Delia13 [utilizator] i-a raspuns lui lumi

     prostimea decide doar pt ca restul stau deoparte!!!
   • -24 (36 voturi)    
    gindeste mata si pentru mine (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:34)

    anaerobik [anonim] i-a raspuns lui Denoro

    Eu iti deleg matale competentele mele generale cognitive, ca pari asa, mai rasarit, pe aici.
    Eu am ceva de facut astazi si n-am timp pentru Basescu.
    • +2 (2 voturi)    
     da, ai ceva de facut... (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:58)

     costel [anonim] i-a raspuns lui anaerobik

     ...sa-i numeri ouale lui Nastase.
   • +21 (27 voturi)    
    Numai ca.... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:38)

    vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui Denoro

    .... romanii nu fac nici un efort de gandire :)
   • -23 (27 voturi)    
    m-am gandit (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:49)

    anatol [anonim] i-a raspuns lui Denoro

    uite.. m-am gandit!!!!! basescu a inchis spitalele.. a indemnat doctorii si profesorii sa plece din tara.... a taiat pensii.. salariiii... pensionarii nu au bani pt medicamente..... genocid mai mare exista?!?!?!?!?!?!?!!?
    • +17 (21 voturi)    
     suspendare (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:23)

     carmen [anonim] i-a raspuns lui anatol

     nu cumva basescu e devina si pentru constipatia ta de azi dimineata , UE ne lauda ca am fost promii care am luat masurile necesare , nu am ajuns in situatia Greciei , Spaniei sau Portugaliei , si inca mai exista pareri ca ale tale ? e greu pt.toata LUMEA , daca PSD-ul ar fii luat mai devreme aceste masuri gradual ar fii fost mai usor de suportat , dar atunci ce mai furau / mai gindeste din cind in cind
    • +16 (22 voturi)    
     @ anatol (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:25)

     alba_ca_zapada [utilizator] i-a raspuns lui anatol

     Basescu nu a inchis nici spitale si nu a taiat nici pensii. In ceea ce priveste salariile bugetarilor acelea sint inca mari plur RO are cam 1 mio de bugetari la nici 20 mio de locuitori (ex Germania 82 mio locuitori 800 mii bugetari). Pensiile luate de foste stewardese Tarom de pe vremea lui Ceausescu inca mi se par extrem de mari. Asa ca nu cred ca s-a gresit la taiatul pensiilor ptr fosti securisti, cutezatori si pionieri. Daca aceste reforme nu erau luate la timpul potrivit, Romania nu numai ca nu ajungea in UE, RO era mai rau ca Timbuctu, dar aici nu va ginditi mai departe stimate anatol. Vorbiti inflluentat de Antene si imi pare extrem de rau ca asemenea oameni inca au drept de vot!
    • +17 (19 voturi)    
     lozinca asta v-au tatuat-o pe creier (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:27)

     flitmania [utilizator] i-a raspuns lui anatol

     si retina a3.Iata ca doar intr-o luna Ponta si ai vostri au aruncat tara in haos.Sa vedem cine plateste pagubele .
   • -8 (12 voturi)    
    daca este vorba de sustinatori... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:51)

    jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui Denoro

    ...am sa incerc sa ma gandesc foarte serios la videanu, udrea si stolojan. sigur tot usl-ul iese prost, dar nici tb nu eieste prea bine
   • +15 (19 voturi)    
    Romanii sa gandeasca..... (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:06)

    Doina [anonim] i-a raspuns lui Denoro

    Nu cred ca mai e posibil:cei care nu privesc la Antene si la OTV,gandesc deja,dar nu prea pot sa faca nimic,iar ceilalti,indoctrinati de slugoii lui Felix sau amagiti,prosteste de golanasul de DD au creierele spalate.Regret,popor roman,dar ne meritam soarta!
   • +10 (14 voturi)    
    "Un popr de cretini" (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:37)

    Lavinia [anonim] i-a raspuns lui Denoro

    Pentru mine este foarte clar. Basescu nu a facut absolut nimic ilegal. Insa ma ingrozeste acesta multime de submediocrii ce nu realizeaza ce se intampla. Si din pacate acestia sunt mai multi...mult mai multi decat noi...Imi este rusine ca sunt romanca. De data asta chiar imi este rusine. Intr-adevar avem "un popor de cretini".
    • -3 (3 voturi)    
     cretini (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:38)

     gigi [anonim] i-a raspuns lui Lavinia

     Banuiesc ca si tu faci parte din poprull asta? Sau tu esti un cretin mai mic?
    • +1 (1 vot)    
     Un popor de cretini (Miercuri, 4 iulie 2012, 19:33)

     ana [anonim] i-a raspuns lui Lavinia

     Da ai mare dreptate si mi-a tare teama ca in viitorul apropiat vom confirma tot mai des acest lucru.Mi-e greata de tot ce se intampla
   • -8 (12 voturi)    
    m-am gandit (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:04)

    Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui Denoro

    el a condus tara in locul lui boc, taiand salarii si facand imprumuturi, el a schimbat vointa poporului furand parlamentari de la pnl si psd si formand unpr pentru a avea majoritate in parlament, el l-a pus pe mru premier (a carui nevasta avea contract cu omv cat a fost sef la sie, fapt infinit mai grav decat un plagiat) si l-a pus pe mru nerespectand regulamentele parlamentului (ministrii nu au avut aviz de la comisiile de specialitate)
    el a pus oameni la ccr, oameni care au considerat constitutional votul uninominal pentru primari si pentru parlamentari il considera neconstitutional
    asta pe scurt
   • -5 (9 voturi)    
    Exemple: (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:18)

    Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui Denoro

    Presedintele Basescu nu a facut nici o fapta atat de flagranta, comparabila cu ispravile celor enumerati de tine. Pacatul cel mare a fost instalarea in posturi cheie a unor sfertodocti, total incompatibili si incompetenti pentru posturile pe care le-au ocupat. Exemple concrete stiu foarte multe din 2 domenii - energetic si constructii; n-o sa enumar nume din motive evidente. Insa politica asta, goana dupa putere absoluta (oricare ar fi justificarea lui), permiterea colegilor sa se imbogateasca din "banul public", muncit de mine, si cel mai probabil si de tine, il califica drept incompetent ca si lider al unei natiuni. Sper din tot sufletul sa pice, pentru ca, in fond si la urma urmei, egal comunist a fost si el, nu doar cei din tabara usl. Nu spun ca ei vor fi mai buni, spun doar ca merita o sansa sa demonstreze ca pot fi mai buni.

    Vrei concret?!?!?! Nepotisme: EBA EUROPARLAMENTAR?! pe bune?!?!?! AIA?! bu-bu-bu... aia ne repreazinta in europa? si multe altele...
  • +59 (63 voturi)    
   intrebare (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:55)

   suca [anonim] i-a raspuns lui n_asul

   ne poti da un singur exemplu cand a incalcat constitutia? unul singur, cu articol, exemplu si sa fie clar.
   crezi ca reusesti?
   daca nu, nu esti decat un postac platit de felix!
   • +18 (32 voturi)    
    baselul e iubit de popor (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:09)

    tache2011 [utilizator] i-a raspuns lui suca

    sa il suspende si baselul se va intoarce la popor!
    poporul il iubeste si il va vota in probortie de 90% ca la ultimul referendum de suspendare.
    baselule, increde-te in poporul tau pe care l-ai pastorit cu dragoste si abnegatie!
    • -12 (14 voturi)    
     numa' 90%???? (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:39)

     anaerobik [anonim] i-a raspuns lui tache2011

     Nici mata nu crezi ce spui... dar, daca asa simti, ca roman, voie de la mine ca de la banul Ghica... sa sa aleaga iar cu 99, 999 %. Eu stiu de pe acum la ce parte a fractiei voi fi....
     • +10 (12 voturi)    
      numa' (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:09)

      aricipogonici [utilizator] i-a raspuns lui anaerobik

      numa 90% ca mai sunt si unii ca tine:)
   • -4 (4 voturi)    
    in contramasura... (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:20)

    Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui suca

    Pe tine cine te plateste? sau postezi din convingere?
    • +2 (2 voturi)    
     contramasura? (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:10)

     suca [anonim] i-a raspuns lui Ovidiu

     sau lipsa de argumente?
     am pus o intrebare, esti capabil sa raspunzi la ea, sau doar faci procese de intentie?
     pe mine ma plateste firma la care lucrez si ma uit cum a sarit euro in care multi avem credite. azi a sarit cu mai bine de 2 bani. pana la suspendare sare de 5 lei. iar cresterile date de noua ordine bolsevica se vor duce pe apa sambetii. cei care au primit majorari or sa aiba putere de cumparare mai mica decat aveau inainte de a veni ponta la guvernare.
     daca nu vrei sa intelegi ca ne vom duce in cap pana la sfarsitul anului este treaba ta. dar lasa-ma cu intrebarile iteligente de uslas, ok?
  • +34 (38 voturi)    
   AI grija ce-ti doresti (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:06)

   benicio [utilizator] i-a raspuns lui n_asul

   Ca s-ar putea sa se intample. AI uitat cum era cu "statul de drept" de pe vremea lui Nastase? Cam asa ceva o sa ai din nou, poate inzecit, fiindca astia sunt si mai rai si mai destepti si mai lacomi.
   • -17 (19 voturi)    
    daca zici (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:00)

    n_asul [utilizator] i-a raspuns lui benicio

    tu , mai bine il facem pe base monarh pe viata ...
    • +17 (19 voturi)    
     nu ,lasa (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:33)

     flitmania [utilizator] i-a raspuns lui n_asul

     ca a ajuns Ponta cu tot clanul lui stapan pe Romania:socrul(Ilie Sarbu,ala impuscat in oua la o partida de vanatoare cu Nastase),Daciana,a doua nevasta a lui Ponta,dama de companie a nevestei nr 2,Corina Cretu,nasu' Gabriel Oprea.Mai vrei?Poate isi mai aduce aminte cineva de pe aici de alti membrii ai clanului Ponta-Sarbu.
     • +6 (8 voturi)    
      nasul oprea (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:34)

      GMirela [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

      L-ATI UITAT PE NASUL MAIOR SRI
  • +32 (36 voturi)    
   Gogu (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:18)

   miki [anonim] i-a raspuns lui n_asul

   N_asule bati cimpii,adu un argument si incerc sa te cred.Daca,eu i-ti aduc ARGUMENTE CA PONTA TREBUIE SA PLECE, CE SPUI?Ca Ponta nu ne poate reprezenta afara pentru plagiat care este furt,ca Ponta a nesocotit decizia CC privind reprezentarea la CE,ca acelasi PM nesocoteste si incalca deciile ICCJ,ca toata mascarada din Parlament cu schimbarea presedintilor camerelor fara revocarea de catre grupurile care i-au propus!Despre ce democratie vorbim.Poate ajuta dumnezeu si ne mai regasim pe forumuri si in anul ce vine.As fii curios ce vei spune atunci.Poate...atunci o sa-ti dai seama ce inseamna comunisti,eu,spre deosebire de tine am trait intre ei si stiu ce gindesc,ce vor si ce metode folosesc.Asta este diferenta.
   • -16 (18 voturi)    
    raspunsul meu (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:02)

    n_asul [utilizator] i-a raspuns lui miki

    pentru tine e sa citesti singur constitutia si regulamentele de care vorbesti ... nu mai copia SMSul de la partid aici ca te invata prostii
    • +12 (14 voturi)    
     vezi ca marii vostri (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:36)

     flitmania [utilizator] i-a raspuns lui n_asul

     specialisti in drept sunt notorii:unul cazat la Rahova,altul tine prima pagina a principalelor ziare ca plagiator si coautor al unei lovituri de stat.
   • -12 (14 voturi)    
    plagiat (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:06)

    maria_ [anonim] i-a raspuns lui miki

    mai lasa-ne dle cu plagiatul, este cumva singurul, ce stii tu ce este plagiatul? cum poti sa faci o lucrare despre drept fara sa citezi norme de drept publicate? insusi modul de a sustine un doctorat este gresit, nu trebuie sa contina o lucrare, daca nu vor '' plagiate" sa fie alta regula,.. pe Codruta nu o vezi???. Daca o tii leandra cu plagiatul.. cf. spuselor PDL-istilor, afla ca programul de guvernare nu are tangenta cu doctoratul in drept.
    • +7 (9 voturi)    
     justificare (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:10)

     aricipogonici [utilizator] i-a raspuns lui maria_

     justificarea e ca nu e singurul cae a plagiat??? fenomenal, ne meritam soarta
    • +2 (2 voturi)    
     e o diferenta (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:15)

     boogeyman [utilizator] i-a raspuns lui maria_

     intre a cita si a plagia... da' nu cred ca matale stii ce-i aia o lucrare de doctorat, asa-i?
  • +17 (19 voturi)    
   Da-mi te rog 3 dovezi .... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:36)

   vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui n_asul

   ...clare si fara echivoc de incalcare grava a constitutiei de catre Basescu.
   • -13 (15 voturi)    
    pt suspendare (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:03)

    n_asul [utilizator] i-a raspuns lui vasile78

    nu e nevoie de 3 motive ci de unul ... vezi mai sus daca publica HN
    • +8 (10 voturi)    
     ok, da-ne 1 (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:11)

     aricipogonici [utilizator] i-a raspuns lui n_asul

     .
  • +3 (3 voturi)    
   Spiritul constitutiei ... :))) (Miercuri, 4 iulie 2012, 19:26)

   etre [anonim] i-a raspuns lui n_asul

   Auzi gigele ... cand si cum a incalcat presedintele constitutia.

   Mai bine baga de seama ca Ponta si ai tai comit ilegalitate dupa ilegalitate. Auzi tu, cica Basescu nu a respectat spiritul constitutiei ... intreaba-l te rog pe Ponta de spiritul constitutiei si o sa-ti raspunda ca e dupa cum a visat asta noapte
  • +1 (3 voturi)    
   dezvolta (Miercuri, 4 iulie 2012, 20:29)

   cetateanu_incruntat [utilizator] i-a raspuns lui n_asul

   chiar insist. Dezvolta acuzatia. In ce sens a distrus statul de drept timp de 8 ani? Ce nu a respectat? Exemplifica! Te simti in stare? Da-mi macar o decizie luata de Basescu si care te-a afectat pe tine in mod negativ ( lasa fumigena cu taierea de salariu. e amuzant ca au urlat de durere doar cei ce nu erau bugetari ).
   Aha! Cum ma asteptam. Ia loc si ramai absent!
 • +65 (83 voturi)    
  !!! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:04)

  CMD [utilizator]

  Au mai incercat,dar fara succes;nu vor reusi nici acum!Nu mor caii cind vor javrele!!!
  • +42 (50 voturi)    
   Basescu nu va fi demis (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:30)

   dinu [anonim] i-a raspuns lui CMD

   Basescu e iubit de popor si nu va fi demis
   • -15 (23 voturi)    
    abia astept sa fiu chemat la referendum (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:09)

    tache2011 [utilizator] i-a raspuns lui dinu

    ca sa ii arat cat de mult il iubesc.
    ai incredere baselule ca voi vota cum imi spune inima.
   • -3 (3 voturi)    
    BASESCU ESTE ATAT DE IUBIT... (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:53)

    db [anonim] i-a raspuns lui dinu

    incat, dintre cei peste 200 de cititori ai mesajului, doar 37 cititori au fost de acord cu ce ai spus. Si pt. site-ul asta care ii face apologia lui Basescu si PDL pentru orice, 37 din 200 e chiar bine!
   • -2 (2 voturi)    
    Exista o singura solutie, Dinule! (Miercuri, 4 iulie 2012, 19:22)

    Averescu [anonim] i-a raspuns lui dinu

    In fatza tavalugului nazist al USL, Presedintele Traian Basescu are o singura solutie pentru a rasturna planurile USL sa instaureze Monarhia. Traian Basescu poate deveni prim-ministru si PDL va ramane in istorie ca singurul partid democratic care poate salva Romania de dictatura USL.
    Domnule Basescu, inca aveti puterea si timpul necesar pentru a rasturna planurile USL. Chemati pe Majestatea Sa la Cotroceni de urgenta si dejucatile planurile pana nu este prea tarziu. Celelalte actiuni sunt sortite esecului si de maine poate fi prea tarziu orice actiune de a salva Romania.
  • +49 (55 voturi)    
   Dragi romani, (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:48)

   FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui CMD

   Voi chiar credetzi ca usl nu se uita la Europa ? USL ne dau cu rea vointza in jos. Ei trebuie sa-si indeplineasca misiunea si dupa aia nu vetzi mai auzi de ei pt ca tare le mai plac tzarile calde sau eventual rasaritul. Iesitzi mai oameni buni si terminatzi odata revolutzia!!!!!Pt Dumnezeu , o facetzi pt copiii vostri!!!
  • +30 (36 voturi)    
   AICI E ALTCEVA, (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:50)

   FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui CMD

   Daca nu reusesc acum o sa incerce din nou si iar din nou. Aici noi suntem intrebatzi daca vrem sa ne curatzam guvernul,parlamentul de hotzi sau nu.
  • -17 (23 voturi)    
   Acum mocirla este pregatita! (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:25)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui CMD

   Cu cat se agita mai mult Basescu impotriva suspendarii cu atat se afunda mai mult in mocirla.
  • +23 (27 voturi)    
   gratierea (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:30)

   break_noon [utilizator] i-a raspuns lui CMD

   daca ajunge crin presedinte, pe perioada cit e basescu suspendat, il poate gratia pe nastase?
   daca e gratiat nastate, mai poate fi inchis apoi pe aceeasi chestie? banuiesc ca nu.
   • +11 (13 voturi)    
    strategia USL (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:40)

    alba_ca_zapada [utilizator] i-a raspuns lui break_noon

    nastase gratiat, voiculescu facut curat ca lacrima, 2-3 decrete si legi ptr "ai lor" si si-a facut spelbul de Antonescu treaba.
   • +3 (5 voturi)    
    logic (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:03)

    dj [utilizator] i-a raspuns lui break_noon

    de ce crezi ca i-a apucat lovitura de stat acum?
 • +84 (94 voturi)    
  HAI cu suspendarea !!!! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:05)

  anonimm [utilizator]

  Hai la vot. Dar daca iese din nou Basescu, domnule Ponta, EU si cu altii 30.000 de oameni vom fi la matale la cabinet sa ne dai o copie dupa demisie.
  • +52 (58 voturi)    
   AI ZIS BINE (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:31)

   catalin72 [utilizator] i-a raspuns lui anonimm

   La copii se pricepe cel mai bine Tonta ! :)
  • +36 (42 voturi)    
   Pardon vom fi 30.000+1 (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:31)

   mnick [anonim] i-a raspuns lui anonimm

   .
   • +46 (50 voturi)    
    30.000+1+2 (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:02)

    Arcasu [anonim] i-a raspuns lui mnick

    Ambitiile personale ale unui plagiator si ale unui repetent puturos ameninta statul de drept. Pana cand capusele comuniste care cred ca prin impostura si prostie pot calari tara asta nu vor fi istorie, nu avem nici o sansa sa facem cu mandrie parte din lumea civilizata. Tonta s-a nascut comunist batran iar Antenescu se intreba in fiecare dupa-amiaza (cand se trezeste) daca e rege sau presedinte.
    Toti cei care cred ca nu meritam sa fim rusinea UE trebuie sa aparam democratia!
    • -13 (19 voturi)    
     O sa faceti greu fata la 22 de milioane (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:57)

     ATENTIE [utilizator] i-a raspuns lui Arcasu

     O mana de pedelisti acolo.... :))
  • +36 (44 voturi)    
   "Si totusi este trist in Romania" (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:42)

   Co_Co [utilizator] i-a raspuns lui anonimm

   Daca in urma votului, cetatenii aleg sa il pastreze pe Basescu, cade guvernul.
   Parerea mea sincera este ca ar fi singura posibilitate sa ii inlaturam.. ne este destul de frica sa ne revoltam cu adevarat.. sa iesim in strada.. Am devenit toleranti si nepasatori :(
   Imi este scarba de toti care spun daca nu esti cu noi.. esti 100% cu ei.. Daca ai ochi sa vezi..esti comunist..pdl-ist..basist.. :(..
   Am ajuns in situatia de a alege raul cel mai mic.. Problema este cum informam masa.. populatia.. electoratul..care nu au de unde sa afle .. decat de la A3 si TVR ??
   PS: Nu uitati de Promenada "Ghilimelelor" diseara, ora 19.00 - Piata Victoriei :)
   • +18 (20 voturi)    
    manifestatie (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:50)

    Radu [anonim] i-a raspuns lui Co_Co

    secretul este manifestatia de joi acolo trebuie afirmat clar si raspicat ca Romania este si trebuie sa ramana un stat de drept indreptat cu fata spre vest nu spre ciuma rosie care controleaza aceasta abominatie politica numita USL
    • -2 (4 voturi)    
     manifestatie (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:05)

     GMirela [utilizator] i-a raspuns lui Radu

     aici trebuiesc aparate constitutia,legea,ordinea,democratia,mai putin consider ca trebuie vorbit despre pdl sau chiar despre dreapta.aici trebuie sa vina toti cei carenu sunt de acord cu tot ceea ce se petrece.TREBUIE FACUT UN APEL LA JUSTITIE, PROCURORI<JUDECATORI CA SUNTEM ALATURI DE EI PENTRU A LE SUSTINE INDEPENDENTA FATA DE POLITICIENI
   • -5 (5 voturi)    
    de unde stii ca (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:21)

    lucyan [utilizator] i-a raspuns lui Co_Co

    cade guvernul? unde scrie?
   • +3 (5 voturi)    
    ghilimele (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:01)

    GMirela [utilizator] i-a raspuns lui Co_Co

    nu uitam de masteratul in catania,care nu exista

    antonescu nu a fost ales : l-a ales calculatorulptr.parlament si vorbeste cu nesimtire de legitimitate
    de ce mai votam/ca principiu:
    votam ceva pentru 4 ani si se ajunge ca cei nevotati sa conduca tara.cei care pierd fac greva si blocheaza parlamentul ca sa-si impuna vointa
    votam un presedinte(oricare) si ne trezim cu unul neales de nimeni
    propun ca de azi inainte nici un ziarist sa nu ii ia lui antonesc nici un interviu<sa nu i se adreseze cu dle presedinte ca sa_l legitimeze,sa nu vorbeasca despre el ca presedinte,sa foloserasca impersonalul despre fasptele sale<caci in micimea mintii sale asta o sa si creada ca o sa-_ntepeneasca la cotroceni
  • +23 (25 voturi)    
   veti fi in cafenele si pe litoral (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:13)

   tache2011 [utilizator] i-a raspuns lui anonimm

   veti fi la mici si bere, veti fi la meci, veti fi in strainatate.
   va place sa credeti ca sunteti multi si uniti.
   partea proasta este ca sunteti multi, dar fiecare are propria viata si agenda.

   am vazut exact aceeasi exaltare aproape mistica in legatura cu Nicusor Dan. amaratul ala s-a bazat pe constiinta civica a romanasului 'telectual intr-o zi cu soare de duminica. si l-au invins mamaia, vama veche si gratarele la snagov.
   • +11 (11 voturi)    
    trist (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:58)

    renegatul [utilizator] i-a raspuns lui tache2011

    dar adevarat! :(((
  • +8 (10 voturi)    
   si costurile? (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:20)

   catar [anonim] i-a raspuns lui anonimm

   Ultmul referendum a costat 18 milioane de EUR
  • +3 (5 voturi)    
   ma inscriu si eu (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:12)

   aricipogonici [utilizator] i-a raspuns lui anonimm

   sic
 • +73 (85 voturi)    
  Intrebare (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:06)

  rhesse [anonim]

  Cel mai cinstit guvern nu a vrut puterea ca sa guverneze? Sa duca tara ce cele mai inalte culmi ale bunastarii?
  Pana acum vad ca doar isi pune oamenii in puncte cheie. Cand va apucati de guvernare, domnilor?

  Stitii ce sunteti? O adunatura de NESIMTITI!
 • +60 (70 voturi)    
  Asa USL, inca un pas (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:07)

  DacianDraco [utilizator]

  Suspendarea este doar praf in ochi, tinta acestor burtosi avizi de putere este alta.
 • +45 (51 voturi)    
  surse? (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:07)

  DrInOrice [utilizator]

  cred ca deja e clar pt toata lumea. Misei si tradatori, nu zicea bine..?
 • +24 (30 voturi)    
  ca sa citez.. (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:08)

  Bogo [anonim]

  "esti liber sa crezi ca asta nu e libertate" . si in strada
 • +44 (48 voturi)    
  ... (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:13)

  LauraBalaura [utilizator]

  Asta-i anarhie deja!
 • +81 (91 voturi)    
  vremuri foarte tulburi (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:13)

  Denoro [utilizator]

  Eu personal sunt convins ca pana vineri, Antonescu este presedinte al Romaniei, iar luni detinutul Nastase iese din puscarie si este un om liber (prin gratiere prezidentiala).
  Din momentul in care Ponta a incalcat grav si pe fata constitutia si a calcat in picioare o decizie clara a Curtii Constitutionale, am considerat ca orice se poate intampla.
  In prezent, in special dupa ziua de ieri, dupa incalcarile grave si pe fata a legilor si a reglementarilor (niciodata in 22 de ani nu s-a intamplat asta), Romania categoric nu mai este un stat de drept, ci s-a instalat o ANARHIE CONSTITUTIONALA.
  De acum incolo, ORICE SE POATE INTAMPLA! Repet, Romania nu mai este stat de drept, ci este condusa dictatorial (in sensul cel mai direct, nu metaforic) de catre USL. Cum USL nu poate controla chiar toate constiintele din tara asta, ORICE SE POATE INTAMPLA: implicarea armatei, iesirea rapida din UE, orice se poate intampla.
  Intr-un final, totul se rezuma la o lupta intre Romania ca tara si Mafia, scrisa cu "M" mare, care detine averi fabuloase obtinute prin furt si coruptie, Mafie reprezentata (100% constient de Ponta si Antonescu). In aceasta lupta, Romania poate pierde. Tot!
  In acest razboi, ca este deja un razboi, intre Romania si Mafie, factorul decisic va fi poporul roman. Daca romanii nu iau atitudine (in strada) vehementa, daca nu ies sute de mii (nu mii, nu zeci de mii, ci sute de mii) de oameni in strada sa protesteze, atunci eu cred ca Romania e pierduta. Basescu, PDL si dreapta minuscula sunt prea putini ca sa poata castiga lupta asta.
  Singurul lucru de care se teme Mafia nu e nici UE, nici SUA, ci doar masele imense de oameni.
  Oricum, categoric Ponta si Antonescu sunt niste tradatori de tara! La modul cel mai concret si direct. Sunt oamenii Mafiei care lupta IMPOTRIVA Romaniei.
  • +18 (22 voturi)    
   as adauga (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:23)

   lf_iron [utilizator] i-a raspuns lui Denoro

   Daca din ura pentru PDL si Basescu inchidem ochii la ceea ce se intampla acum nu facem altceva decat sa ne sapam singuri groapa. Tot din ura (semanata in inima fiecaruia prin manipulare in "90) ne-am ales cu Iliescu presedinte. Ce a urmat stim cu totii. Daca permitem ca Justitia sa fie calcata in picioare nu vom avea nici spitale, nici profesori bine platiti, nici autostrazi, nici trai decent, nici "o tara ca afara". Singura noastra sansa e Justitia, nu Basescu, PDL, Blaga sau Anastase. Ne putem folosi de ei ca se ne atingem scopul. Apoi vor plati si ei pentru faptele lor tot in fata Justitiei.
  • +10 (12 voturi)    
   perfect deacord (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:56)

   Radu [anonim] i-a raspuns lui Denoro

   Ai perfecta dreptate, eu ma intreb doar cum reusesc sa controleze intreg psd-ul si pnl-ul...nu pot sa cred ca aceste formatiuni sunt in intregime aservite fenomenului mafiot...eu cred ca acesti oameni trebuiesc inlaturati si cu suport din interior. Nu sunt un mare fan al vreunei formatiuni politice in acest moment..insa ce se intampla acum intrece orice limita a imaginabilului intr-o tara a UE in secolul 21...
 • -43 (53 voturi)    
  mai repede cu suspendarea (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:14)

  oblea [anonim]

  vrem sa-l uitam pe monstru
  • +18 (22 voturi)    
   Monstru? Poate pentru escroci (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:14)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui oblea

   Este foarte interesat momentul. Blaga a fost inlaturat. Antronescu este presedintele Senatului. Este suspendat Basescu. Antonescu devine presedinte interimar. Dar Blaga a contestat la CCR demiterea lui. Daca CCR hotaraste, cum e si normal, ca demiterea lui Blaga nu e constitutionala, ce va face Antonescu?
  • -7 (13 voturi)    
   hai hai (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:05)

   renegatul [utilizator] i-a raspuns lui oblea

   Cum Romanica a votat la locare "din ura" fata de PDL& co, ... tot asa va vota si la refendul ... din ura fata de ceea ce faceti acum voi, cei mai "iubiti dintre pamanteni"
  • -1 (9 voturi)    
   mai repede balaur cu doua capete! (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:44)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui oblea

   Nu este Fat-Frumos,dar cand il vedeti auziti zgomot de catuse.De asta trebuie suspendat?
 • +36 (42 voturi)    
  Intrebari : Parlamentul nu poate fis dizolvat ? (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:14)

  PSD-erbedeul [utilizator]

  Intrebari :
  Parlamentul nu poate fi dizolvat ?
  Nu poate fi numit un Guvern de Uniune Nationala care sa organizeze Alegeri Libere ?
  • +19 (21 voturi)    
   Dizolvarea Parlamentului (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:29)

   cristi f [anonim] i-a raspuns lui PSD-erbedeul

   Parlamentul poate fi dizolvat de catre Presedinte doar daca nu trece Guvernul de votul de investitura de 2 ori.
 • +57 (65 voturi)    
  Le uram succes! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:15)

  hahalera [utilizator]

  sa-l suspende, ca iar mergem sa-l votam ca-n 2007. Sa-i ciuruim inca odata pe comunisti...
 • +57 (63 voturi)    
  incredibil !!! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:15)

  george [anonim]

  mai fratilor, astia chiar sunt nesimtiti? nu au pic de respect? oare cat o sa-l mai suportam pe Copy - Paste?
 • +43 (45 voturi)    
  probabil (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:17)

  lucyan [utilizator]

  ca zgonea a vorbit cu ponta si asa cum a declarat aseara la antena 3, acesta i-a spus clar ce asteapta de la parlament, cum vrea sa lucreze parlamentul, si alte imbecilitati a mai spus... din pacate i-a fost taiat sunetul, toti cei din platoua au ramas masca , chiar ursu nu s-a putut abtine si a zis ca spuen numai imbecilitati, le da apa la moara celor de la pdl...
  ce sa-i faci, omul a spus doar adevarul...
  • +6 (6 voturi)    
   este obisnuit ca la medicamente, (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:46)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui lucyan

   adica drogurile de la a3:instructiuni de folosire,reactii adverse si doza zilnica.
 • -43 (51 voturi)    
  S-a terminat ... (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:17)

  gigi [anonim]

  Victorie !
  • +12 (18 voturi)    
   >>>>> (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:31)

   Invincible [utilizator] i-a raspuns lui gigi

   "am infrant!"

   =))
  • +4 (6 voturi)    
   la care victorie te referi? (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:47)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui gigi

   Te bucuri ca l-ai vazut pe Nastase in puscarie?
   • -6 (8 voturi)    
    Sa stii ca da (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:43)

    gigi [anonim] i-a raspuns lui flitmania

    Sincer, chiar m-am bucurat. Astept acuma sa vina Baselu sa-i tina companie, Nastase saracul se simte neglijat :(
    • +5 (7 voturi)    
     pe Basescu n-o sa-l vezi (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:18)

     flitmania [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     O sa-l vezi pe Ponta pentru nesocotirea Constitutiei si aruncarea Romaniei in haos.
   • +1 (3 voturi)    
    nastase (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:11)

    GMirela [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

    ma bucur ca se aplica legea indiferent de persoana
 • +42 (46 voturi)    
  podhorodetchi_liliana@yahoo.com (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:17)

  Liana [anonim]

  Sa suspende tot ce le mai sta in cale.Inclusiv pe noi cetatenii acestei tari care oricum nu valoram NIMIC in fata lor.
 • +43 (49 voturi)    
  Dumnezeu cu mila (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:19)

  cetateanu_incruntat [utilizator]

  Urmeaza sa mai inaspriti si legea 60/1991 privind organizarea adunarilor publice si am incheiat scurta calatorie prin peisajele democratiei.
  Mai am doar un singur lucru de zis catre Adormescu, Poantă si compania : Tocmai ati aruncat cu excremente pe victimele lui decembrie `89.
 • +38 (44 voturi)    
  pe 100e ca Nastase scapa. (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:19)

  ginel [anonim]

  Pe 100e pun pariu ca Nastase scapa pana saptamana viitoare de inchisoare :)
  • +20 (26 voturi)    
   cred ca si mai repede! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:38)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui ginel

   De fapt,privind inapoi Nastase nici nu trebuia sa intre la puscarie.Au trimis un bun tragator care sa insceneze o sinucidere.Mizau pe faptul ca presedintele pleca odata cu Ponta la Bruxelles si il suspenda.Aici a fost o capcana pentru presedinte.Planurile s-au schimbat,securistii proaspat intorsi din Africa de Sud au trecut la planul B.
   Tin sa-l avertizez pe tipul care isi spune Cristi F sa nu mai incerce sa-mi atace ip-ul.
  • +34 (36 voturi)    
   :)) Pai el a generat toata nebunia asta... (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:47)

   A9 [utilizator] i-a raspuns lui ginel

   A zis Cristoiu, aseara. Nastase are dosarele tuturor, ii santajeaza pe toti!! II poate distruge ca oameni politici si cum altceva nu stiu sa faca, nu au din ce sa faca bani, cedeaza!
   In aceeasi barca cu Nastase, sunt Vantu, Voiculescu, Rosca Stanescu si alti mari granguri, dar astia sunt la vedere, ii stim.

   II doare fix in pix de pensii si salarii, averile libertatea lor, trebuie protejate, prin orice mijloc.

   UE, deja ne-a taiat fondurile.
   • -15 (19 voturi)    
    :) (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:05)

    manole [anonim] i-a raspuns lui A9

    cat tupeu puteti sa aveti...base conduce de ani de zile prin amenintari si medode "specifice" folosindu se de informatiile vechii securitati si ale actualelor servicii. si asta nu se stie numai in tara, fi convins ca o stiu totii politicienii din ue, de aia a fost asa marginalizat . ca sa afirmi asa ceva trebuie sa fi ori ff dezinformat, ori ff naiv ori, pur si simplu, direct interesat. si fondurile ni le-au taiat datorita furaciunilor care s-au facut in ultimii ani. de ex min dezvoltarii...
   • 0 (0 voturi)    
    parlementari corupti (Joi, 5 iulie 2012, 6:18)

    eugen [anonim] i-a raspuns lui A9

    un mesaju pentru pesionari:???
    daca vreti sa avetipinsile marita protestati in potriva coruptilor ?? basascu a lasat justitia
    sa lucresi a dat leja sa ieie averile nelicite
    sa nu mai fure sa ii baja in puscarie pe hoti
    nastasa sorinovidu vintu
    pentru acasta vreu sa il suspendeze
    desteotativa romin numai dormiti
 • +41 (43 voturi)    
  ... (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:19)

  Geo6101 [utilizator]

  ...Sub culoarea galbena, cred ca Antonescu este rosu pana in maduva oaselor! Asa ca in curand va flutura iarasi steagul rosu, doar ca nu cu secera si ciocanul, ci cu trandafiri...
 • +20 (22 voturi)    
  CCR? (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:19)

  Sorin [anonim]

  pai nu trebuie sa schimbe intai CCR?
  cu o lege ce poate fi respinsa tot de CCR?
 • -33 (37 voturi)    
  sustin (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:20)

  Montesquieu [utilizator]

  sa fie intr-un ceas bun :)
 • +13 (13 voturi)    
  * (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:20)

  kim [anonim]

  "motivele [PE!] care le vor invoca"
 • -32 (44 voturi)    
  In sfarsit! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:21)

  cristi f [anonim]

  Sper ca, in sfarsit, voi avea sansa sa votez demiterea lui Basescu.
  • -23 (31 voturi)    
   In sfirsit !! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:24)

   gogu [anonim] i-a raspuns lui cristi f

   Asa sa-ti ajute Dumnezeu !
   • +7 (17 voturi)    
    Sa te ajute pe tine (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:31)

    cristi f [anonim] i-a raspuns lui gogu

    ... ca eu stiu sa pun stampila si singur.
  • +7 (9 voturi)    
   cea rosie, nu cea albastra ... de pastila e vorba (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:22)

   r2d2 [utilizator] i-a raspuns lui cristi f

   Nu e prea tarziu sa iei pastila rosie.

   Din pacate Basescu nu e Morpheus, dar USL si media aservita au reusit sa faca mult prea multi oameni niste legume sociale. Spirit civic, gandire pe termen lung, vizarea interesului general si nu a celui personal, etica, profesionalism - toate tind la ZERO.

   O sa ti se scurga viata in irealitate si peste N ani o sa ajungi la concluzia ca tara a ajuns atat de rau si din cauza ta, pt ca nu ai inteles la timp (am speranta asta, ca-ti vei da seama). Din pacate ma indoiesc ca sunt multi in tara asta care sa se faca singuri responsabili de propriile greseli ... va fi atat de usor sa spui "ei au gresit, eu nu am nicio vina". Greata ...

   In urma cu ceva timp discutam cu un prieten ce a reusit o serie de lucruri in plan personal. L-am felicitat, iar el mi-a raspuns ca noi romanii nu suntem in stare sa rezolvam nimic ca natie, toate realizarile noastre sunt exclusiv individuale. Are dreptate :(((
 • +25 (27 voturi)    
  pe care (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:23)

  yasis [anonim]

  "motivele care le vor invoca"..."pe care"...jenant...totusi...
  • +18 (22 voturi)    
   aha (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:35)

   cetateanu_incruntat [utilizator] i-a raspuns lui yasis

   adica tu din toata treaba asta ai remarcat doar greseala respectiva.... nu-i nimic, dormi linistit. In curand nu vei mai putea citi astfel de lucruri prin presa. Peste tot vei gasi doar laude si admiratie la adresa bravilor conducatori ( formulate corect, ca sa fie pe placul tau ! )
   • +6 (8 voturi)    
    @incruntatu' (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:20)

    yasis [anonim] i-a raspuns lui cetateanu_incruntat

    Greseala gramaticala nu are nicio legatura cu continutul. Daca nu m-ar fi interesat subiectul nu as fi fost cititor hotnews. Am totusi pretentii la exprimarea jurnalistilor. In plus, ma zgarie pe retina, acuzativul s-a invatat inca din in clasa a III-a...
   • -3 (9 voturi)    
    capisci? (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:27)

    anaerobik [anonim] i-a raspuns lui cetateanu_incruntat

    Schilodirea, violarea, schingiuirea limbii materne este, pentru un jurnalist profesionist, ca o lovitura de stat in parlamentul unui stat de drept. Iar eroarea semnalata, si acum corectata, nu era una de tastare grabita. Graba a fost in clasa a IV-a....
    • -1 (3 voturi)    
     Capisci? Eu da. Tu? (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:39)

     cetateanu_incruntat [utilizator] i-a raspuns lui anaerobik

     Ma repet, peste putina vreme vei citi elogii la adresa bravilor conducatori. Toate perfect formulate si impecabile din punct de vedere gramatical. Macar atat. Moral vorbind....
     Tot asa plin de patima ai reactionat si la plagiatul lui ponta ( asa consider eu ca trebuie scris. cu litera mica )?
     Neinteresant totusi. Deja deviez de la subiect. Imi cer iertare ca ti-am acordat importanta.
  • +5 (9 voturi)    
   to'asa, hotnews m-a cenzurat (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:23)

   anaerobik [anonim] i-a raspuns lui yasis

   Am observat si eu eroarea gramaticala grava a jurmnalistei Pirvu - si nu e la prima. Vad ca a introdus o corectie, dar nu mi se pare elegant ca un jurnalist sa cenzureze comentariile critice. Daca e barbat, sa stea cu demnitate in fata tuturor urgiilor, ca Basescu al nost'.
 • +30 (32 voturi)    
  sper ca cineva sa le dejoace planurile abjecte (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:25)

  flitmania [utilizator]

  Nu a fost nimic intamplator in campania de denigrare a presedintelui ,a familiei sale.Paradoxal,nimeni din presa nu a comentat nimic despre clanul Ponta-Sarbu.Cea mai potriviata pentru orice atac era Daciana.Ciudat.Mesajele pe care le-am tot scris pe HN referitoare la aceasta a doua doamna nu au fost niciodata transcrise.Mereu insotita de Corina Cretu.O noua coincidenta?Acesta Corina Cretu ,baby siter pentru Iliescu,a luat o pozitie extrem de virulenta la adresa Monicai Macovei in PE.
  Asistam la un scenariu extrem de bine elaborat si nu de pitigoii astia doi,ci de securisti adevarati care,pana mai ieri se refugiau in Africa de Sud si care au reaparut in Romania.
 • +35 (37 voturi)    
  refuz (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:30)

  nico [anonim]

  Refuz ca cetatean al poporului sa fiu reprezentat de crin antonescu si victor ponta.Asta inseamna recunoasterea ca suntem un popor lenes(crin doarme tot timpul) ponta plagiaza dar e catelus cu parul cret,(eu l-am prins cu rata in gura ,el se jura canu o fura)..Popor roman sa reactionam,mamaliga explodeaza odat
 • +1 (3 voturi)    
  Savantul are păr pe frunte.... (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:32)

  Porumbelul Pacii [anonim]

  Vom reveni cu amanunte....

  (Gelu Naum - Cartea Cu Apollodor)
 • +25 (27 voturi)    
  Lasa ca vin alegerile! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:33)

  calin__ [utilizator]

  Sper din toata inima ca gloata asta imbecila de la putere a mobilizat macar o parte de 20% din cei cu drept de vot care nu au votat pana acum. Trebuie doar sa voteze impotriva acestor mizerii umane. Cat despre suspendare... cred ca o sa aiba o surpriza neplacuta. Sunt multi prosti in tara asta, dar daca imbecilul de CTP si-a dat seama PANA SI EL ca astia fac niste abuzuri fara precedent, inca am speranta. Hai cu referendumul! Pacat ca nu intra un "norvegian" peste ei acolo cat timp isi fac planurile.
  • +4 (4 voturi)    
   Mai Caline... (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:57)

   JestersTear [utilizator] i-a raspuns lui calin__

   Vreau sa cred ca majoritatea prefera stilul primaverii de la Praga si nu stilul "norvegian".

   PS. Ti s-a retinut IP-ul. Ai grija ce-ti doresti! :-)
 • +16 (18 voturi)    
  de acord (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:35)

  DraSan [utilizator]

  sunt perfect de acord ca base e un tiran, au gresit ca au taiat salarii si pensii, cand puteau sa taie banii baronilor din toata clica politica, dar cei mai vocali sunt penalii carora le ţâţâie bucisoarele, vezi precedentul nastase, le e frica sa nu ajunga la parnaie, tinta e subjugarea justitie...parerea mea!
 • -15 (19 voturi)    
  O intrebare (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:35)

  Desteptu [anonim]

  Este democratic numai ce vrea PDL-ul ?
  Daca DA , abia atunci mi se pare dictatura !
 • +20 (22 voturi)    
  uraaaa, victorie, tovarasi! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:36)

  john [anonim]

  Demiteti tot, ma, ce mai conteaza, dati o lege ca USL e partidul Unic si gata, ce o mai lungiti atita, ca prostimea nu o sa spuna nimic. Romanii isi merita soarta. Le dai un kilogram de zahar din 4 in 4 ani si i-ai multumit, lor nu le trebuie libertate sau democratie, ci pomeni, margele de sticla. Aia care au mai ramas intregi la cap ar fi bine sa se care mai repede din tara, pina nu se inchid granitele. Fiecare dupa cum isi asterne.
  • +11 (15 voturi)    
   sunt curios... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:57)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui john

   se vor mai tine alegeri in toamna? ca doar romanii si-au exprimat vointa la locale...
   si apoi, e pacat sa mai cheltuim niste bani, mai ales ca usl-ul e partid unic si nici nu tine cont de nimeni si de nimic...
   o ultima curiozitate, poporul este bun acum sa se pronunte in privinta suspendarii lui basescu? nu este acelasi popor care a votat in necunostinta de cauza (prost si needucat) parlament unicameral si 300 parlamentari?
 • +19 (21 voturi)    
  E clar!!! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:38)

  Just me [anonim]

  Noi oportunitati ni se arata, putem cere din nou azil politic...
 • -18 (20 voturi)    
  Foarte bine ! (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:39)

  Bula Romanul [anonim]

  Abia astept sa sapam de acest mincinos.
  "- Sa traiti bine !"
  ..... poate el si clica lui portocalie.
  EU VOI VOTA PENTRU SUSENDARE.
  • +6 (10 voturi)    
   daca (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:58)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui Bula Romanul

   lasam viitorul unei tari pe mana unor infractori si a lui bula, ne meritam soarta...
  • +3 (7 voturi)    
   din surse sigure (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:56)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui Bula Romanul

   am aflat ca noua lozinca a dictatorului in viitoarea campanie electorala si care va fi adresata parlamentarilor va fi :" Sa traiti la rece!" .Ca sustinator al presedintelui ,mi-o insusesc deja.
 • -18 (22 voturi)    
  Cine vrea suspendarea lui Basescu? (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:42)

  simplu [anonim]

  De fapt, cel ce doreste cel mai mult declansarea procedurii de suspendare este... CHIAR BASESCU!
  Este singurul mod in care poate continua ce stie cel mai bine: scandal, anarhie, dezbinare.
  Odata schimbati presedintii camerelor si avocatul poporului, USL pot sa se apuce de lucru. Doar CCR ce o sa le mai bage strambe, dar nu pot face mare lucru.
  Pentru USL e suficient ca sa poata lucra.
  Dar Basescu nu poate sta linistit. El trebuie sa mentina scandalul, il are in sange. El e cel mai avantajat de o eventuala suspendare, spera ca romanii sunt milosi...
  • +14 (16 voturi)    
   Mda... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:10)

   Radu [anonim] i-a raspuns lui simplu

   Depinde ce intelegi prin "sa poata lucra"...
   Odata ce nu va mai exista niciun control, cam ce crezi tu ca vor "lucra"?
   Miza nu e Base, pe astia nu ii mana doar ura, ii mana foamea de bani, parerea mea. Dupa ce vor fi terminat cu toti "care le baga strambe", nu vei mai avea nici tu unde sa te plangi.
   Refuz sa cred ca desfiintarea totala a opozitiei poate fi privita de vreun roman care a trait pe vremea raposatului cu indiferenta, daramite cu satisfactie rautacioasa.
  • +1 (3 voturi)    
   iar v-au trimis un sms (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:00)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui simplu

   cu ce trebuie sa scrieti pe forum?Esti printre putinii de pe aici care vede scandalul venind din cu totul alta directie decat cea reala.Deschide ochii pune-ti mintea la contributie ,scribule(daca nu stii ,este ala care scrie dupa dictare).
 • -18 (24 voturi)    
  si raman doar cu speranta... (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:45)

  Dan [anonim]

  Nu imi vine sa cred cati oameni pot sa fie asa de usor manipulati.
  Sa susti cu atata inversunare un om, un partid dupa ce te-au furat si si-au batut joc de noi cum au vrut timp de 8 ani, pentru mine e ceva ce nu imi vine sa cred.
  Apoi alti sa sustina cu aceasi inversunare alt partid care a furat si ne-a saracit tara anterior PDL-ului e iar ceva incredibil.
  Din pacate in momentul de fata nu exista alternativa viabila in Romania.
  Partidele extremist ies din discutie, inclusiv partidul poporului (o alta aberatie politica)
  Ambele partide din pacate isi atrage electoratul doar pe ura fata de celalalt partid.
  Nu exista partid cu soluti viabile, o politica costructiva pentru 5,10,15 ani....nimic.
  Astept sa apara o clasa noua de politicieni,itelectuali si curati ca tara asta sa aiba o sansa.
  Pana atunci nu am costiinta sa sustin orice partid din Romania.
  • +13 (15 voturi)    
   colega... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:23)

   aiureantramvai [utilizator] i-a raspuns lui Dan

   Cati ani ai? Daca te apropii usor de 30, te inteleg, in perioada 2000-2004 erai copilas si te durea la basca de ce se intampla in tara deci nu ai cum sa tii minte cat de mexicani eram pe atunci
  • +16 (18 voturi)    
   Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:24)

   Mad [anonim] i-a raspuns lui Dan

   Cand ai speranta, cand vrei ceva, lupti pentru acel lucru.
   Eu spun sincer ca nu am vrut sa aud de politica pana acum pentru ca ,in mintea mea, faceam conexiune cu PCR-ul.
   Dar acum ma intereseaza. Ma intereseaza pentru ca mi-am rispit tineretea in tranzitia spre democratie. Am acceptat-o pentru o viata altfel decat inainte de 1989. Daca tot se vrea socialism , mai bine ramaneam ca inainte. Cel putin aveam un loc de munca asigurat si relatii familiale-sociale mai bune.
   Eu ma gandesc foarte serios ca dreptul la vot trebuie altfel dat. Ideea este urmatoarea: de ce nu voteza si copii?
   Pentru ca nu au discernamant. Dar ce da acel discernamant? IQ-ul.
   Coeficentul de inteligenta creste odata cu varsta presupune societatea. Dar ce IQ au votantii alcoolici sau cei care sunt senili, sau cei care dau voturi pe o galeata?
   Si atunci cum sa conduca tara profesionisti adevarati? Ei nu pot ajunge la guvernare pentru ca nu folosesc mijloace de mituire.
   PDL-ul nu este cel mai bun partid dar din el am avut 3 oameni care au facut ceva constructiv pentru tara: Traian Basescu, Emil Boc, Monica Macovei.Pe astia i-am remarcat. Or mai fi si altii.
   Eu visez la votanti care sa inteleaga platforme politice, sa inteleaga politica externa, sa sanctioneze prin vot minciuna si furtul.
   In fond alesii poporului ar trebui sa fie cei mai buni dintre cei buni, nu?!
 • +24 (28 voturi)    
  Dizolvare (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:49)

  vasile-roaita [utilizator]

  sa fiu in locul lui basescu as decreta starea de urgenta avind in vedere incalcarea grava a constitutiei Romaniei de catre parlament iar procurorul general sa emita mandate de arestare (si judecarea lor de urgenta) pentru membri guvernului si capateniilor puciului.
  • +2 (6 voturi)    
   ei bine, NU (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:44)

   MG [utilizator] i-a raspuns lui vasile-roaita

   oricat ar fi de tentant, eu zic sa NU ajungem acolo.
   Dar sunt curios ce fac alde Vosganian, Kelemen si chiar Tariceanu; sunt anesteziati de PSD?
 • +17 (21 voturi)    
  mda (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:55)

  ion [anonim]

  "se lucreaza la motivele pe care le vor invoca pentru suspendarea acestuia"
  Da se pun de acord ce zic: a incalcat constituia prin faptul ca a purtat aseara chiloti albastrii in loc de negrii sau pentru ca cravata era galbena si nu verde.

  Acuma la modul serios o sa fie iar ceva vorbe goale dar care sa prinda la naivi. Stie cineva de fapt de ce a fost suspendat data trecuta nu prea. Cam asa o sa fie si acuma. Trist este ca de data asta o sa fie destui care o sa mearga si o sa voteze suspendarea cu doua maini nu cu una, numai sa scape de Basescu, crezand ca asa o sa le mearga ma bine. De fapt la USL o sa le mearga mai bine nu o sa se mai teama de justitie de loc, noi restul revenim la painea cu margarina si un pahar cu apa
 • +6 (8 voturi)    
  ARTICOLUL 95 (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:56)

  slider [utilizator]

  CAPITOLUL II
  Preşedintele României

  Suspendarea din funcţie ARTICOLUL 95
  (1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.
  (2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui.
  (3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui.


  http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=3
  • +6 (10 voturi)    
   doar "după consultarea Curţii Constituţionale"!!!! (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:25)

   slider [utilizator] i-a raspuns lui slider

   altfel vom asista la o incalcare grava a constitutiei.
 • -1 (11 voturi)    
  ??? (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:56)

  catalin_mattei [utilizator]

  indiferent de cat de dificil este sa coabitezi cu o persoana ca T Basescu cred ca este mult mai bine ca aceasta coabitare sa continue pt a se pastra echilibrul intre opozitie si putere( T Basescu este in acest moment Opozitia). Atat orgoliul prezidential cat si cel al liderilor USL favorizeaza intrarea in haos a Romaniei din pacate.. poate ca este vremea sa arate ca sunt maturi si sa faca din interesul national prioritatea nr 1.
  • -10 (12 voturi)    
   coabitare (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:25)

   adriana [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

   Dar Basescu cum coabiteaza cu guvernul? Pana acum le-a pus numai bete-n roata.
   • +10 (12 voturi)    
    ??? (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:57)

    Chuky [anonim] i-a raspuns lui adriana

    Esti buna sa dai niste exemple concrete de actiuni ale Guvernului blocate de catre Presedinte?
   • 0 (6 voturi)    
    ai dreptate... (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:11)

    lucyan [utilizator] i-a raspuns lui adriana

    toate legile privind relansarea economiei s-au oprit in sertarul lui basescu...
    sau relansarea economiei nu era trecuta in bugetul pe anul asta...
    tu chiar nu vezi prioritatile acestui guvern?
    de ce crezi ca insista atat de mult sa preia nedemocratic toate institutiile statului? de ce nu mai asteapta cateva luni?nu cumva visteria tarii este goala si isi dau seama ca relansarea cu care se laudau este departe ? ca multe dosare aflate pe rol se apropuie de sentinta finala si arestarea lui nastase, parintele psd-ului alaturi de iliescu, i-a ingrozit? cine ii mai protejeaza de aceasta justitie oarba care nu vede ca basescu este vinovat de infractiunile comise de ei...
    cineva spunea odata, ca dacatrebuie sa te lupti cu infractorii, trebuie sa te cobori la nivelul lor... basescu aproape a reusit sa puna justitia in functiune, dar mafia este destul de puternica, beneficiind de finante, mass=media si de ce nu, coruptia de la toate nivelurile: educatie, justitie, sanatate, etc...
   • +1 (3 voturi)    
    daca ii punea bete in roata (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:04)

    flitmania [utilizator] i-a raspuns lui adriana

    lui Ponta,nici nu mai apuca avionul sa decoleze spre Buxelles.............
 • +18 (24 voturi)    
  deci: (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:57)

  guvi [anonim]

  Dupa 22 ani in care toti ne-am rugat ca macar un hot de nivel inalt sa intre la parnaie, cand s-a intamplat asta poporul debil a inceput sa-i planga de mila. Asta a fost primul efect, al doilea fost ca au bagat spaima in gusteri. Tot ce se intampla acum este pentru a putea controla justitia.
  Parerea mea e ca toata lucratura asta a fost gandita de Voiculescu, e stilul lui.
 • +25 (27 voturi)    
  Astept momentul... (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:57)

  gica contra [anonim]

  ... cand Ponta-Antonescu vor fi suspendati! Ca Mussolini!
 • +9 (11 voturi)    
  suspendare (Miercuri, 4 iulie 2012, 11:58)

  I [utilizator]

  Nu trebuie sa se faca un referendum daca e suspendat?
  • +9 (11 voturi)    
   Mai intai (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:05)

   omezu [utilizator] i-a raspuns lui I

   Pana sa ajungem la referendum, suspendarea n-ar trebui sa urmeze niste etape LEGALE?
   Dar ce mai inseamna macar mimarea respectarii legii pt adunatura asta de infractori?...
   • +2 (4 voturi)    
    da (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:50)

    I [utilizator] i-a raspuns lui omezu

    intrebarea mea era doar o... intrebare.
  • -2 (6 voturi)    
   nu (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:23)

   mihai [anonim] i-a raspuns lui I

   nu mai e nevoie de referendum.
 • +4 (8 voturi)    
  In piata! (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:03)

  benicio [utilizator]

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/veniti-din-nou-in-piata-universitatii-81035.html
 • +12 (16 voturi)    
  Îmi vin în minte numai (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:05)

  Audit [utilizator]

  blesteme şi imprecaţii (pentru PSD-işti şi cei copy paste - înjurături) când mă gândesc la ceea ce se întâmplă acum în ţară.
  Bineînţeles PSD-iştii se gândesc că sunt portocaliu; aş vrea să le spun că sunt doar român. Român scârbit de impostură (Ponta), de iresponsabilitate (Antonescu) de hoţi (Năstase, parlamentari, aparat guvernamental), de complici (BNR).
  Nu aveţi Dumnezeu, nu vă interesează nimic altceva decât ceea ce vă impun sponsorii (subjugarea justiţiei!!!!).
  Vă doresc ... să trăiţi aşa cum ne aşterneţi nouă.
  • +1 (7 voturi)    
   Romanii accepta (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:38)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Audit

   impostorii, iresponsabilii, hotii, ce sa mai toate scursurile, si nu-i trateaza cu scarba. Si stii de ce? Pentru ca sunt si ei oameni.
 • -7 (11 voturi)    
  Poate s-a uitat... (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:14)

  stefy [anonim]

  Poate s-a uitat de Bobor cum bine spunea Caragiale acu'100 de ani, poate s-a uitat cum Udrea a cheltuit fonduri publice si europene girata de Boc-Basescu(ca regim), poate s-a uitat cum s-au impozitat pensiile amaratilor pina in 700 lei sau a salariatilor pina la 700 lei, poate s-a uitat ce-a facut Basescu cu Andrei Plesu in 2005 etc. Pentru toate astea Demisia Presedintelui Basescu e ultranecesara si daca nu vrea va fi referendum sau plebiscit si tot acelasi rezultat va fi, apoi sa-si dea pentru plagiat dovedit si Ponta si s-avem la toamna alegeri prezidentiale anticipate si alegeri parlamentare, iar Crin Antonescu sa vina cu proiectul Printul Charles ca premier al Romaniei, iar Romania cu investitori britanici in infrastructura sa capete statutul de tara CommonWealth alaturi de Canada, ce bine ar fi, nu-i asa?
 • +15 (19 voturi)    
  Usor cu pianul pe scari (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:14)

  mihai [anonim]

  Ok, il radeti pe Basescu si PDL. Poporul USL e fericit. Dar cine garanteaza ca un astfel de mastodont legitimand orice aberatie prin votul parlamentarilor se va limita doar la acapararea puterii politice? Cine va garanteaza ca maine nu o sa fiti voi, astia care jubilati acum victimele unor abuzuri ca cele din parlament? Nu se poate sa fiti saltati de pe strada fara motiv? Ba da, de azi se poate. Cand ti se spune ca ilegalitatile comise in parlament au la baza vointa poporului si votul unor golani, orice este posibil. Ne intoarcem la davai ceas davai palton. Iar nebunii exulta...
  • +2 (2 voturi)    
   poporul usl (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:43)

   GMirela [utilizator] i-a raspuns lui mihai

   poporul usl -asta e mentalitatea bolnava : .noi si ei.nu mai exista popor roman dupa atata manipulare .
   poporul usl sa stie si sa-si aduca aminte ca tot ce a avut tara asta in 1989 a fost distrus si vandut la fier vachi de psd ori au fost vandute si taiate cu acordul sindicatelor.Nici un director nu afost condamnt .nimeni nu a platit pentru distrugere.Nu mai avem petrol,e la omv si la Patriciu/acum la kazahstan.
   UITATI,UITATI, popor usl.voi cu ce v-ati ales?
   Pentru cxei tineri,care nu au de unde sa stie,sa caute o harta economica a Romaniei din anii 1989.
   SI ATUNCI NU AVEAM NICI O DATORIE CA STA.IAR FONDUL DE PENSII AVEA PESTE !MLD>DOLARI INTREBATI PRESEDINTELE ASOC.PENSIONARILOR. UNDE SUNT BANII ?
 • -7 (11 voturi)    
  Daca eu as fi sef in PDL.. (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:16)

  V.R. [utilizator]

  ...As dizolva partidul si as demisiona din parlament imediat, in semn de protest (fiindca oricum opozitia nu mai conteaza in momentul in care nu se mai tine cont de respectarea Constitutiei si cadrului legal al statului roman), iar pe Basescu l-as convinge sa-si dea si el demisia. Romanii au votat la locale pentru dictatura comunista si faliment, ceea ce este exact ceea ce acest popor MERITA.

  Plus ca aceasta actiune ar duce la prabusirea totala a imaginii USL (cat a mai ramas deja din ea) pe plan extern (vom fi singura tara din UE fara opozitie), la falimentul Romaniei si la greutati de nedescris in comparatie cu care taierea salariilor cu 25% va parea un amanunt insignifiant.

  Ceea ce ar fi excelent, pentru ca abia dupa aceste greutati ar fi o sansa pentru a reconstrui aceasta tara pe un fundament sanatos (si nu pe fundamentul creat de Ilici imediat dupa Revolutie).

  Asa ca, sa-l vedem pe Fuehrerul Antenescu la Cotroceni cat mai repede!
 • +12 (18 voturi)    
  Istorie (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:19)

  Mihai [anonim]

  Cred ca intram in istorie. Acelasi presedinte suspendat de 2 ori. Nu am mai auzit. Oricum ne meritam soarta. Duminica oarba am avut. Miercurea oarba am avut. Mai avem inca 5 zile din saptamina ca sa fie tacimul complet. Prin ce se intimpla in opinia mea ne-am intors cu 20 de ani in urma. Pacat ca multi din tara nu au invatat nimic. O sa pupam shengen la anu si la multi ani. Diplomele o sa ne fie recunoscute dupa ce vom da testari sau deloc. Multumim din inima partidului ca ne calauzeste spre culmi inalte.
  Sa deschidem ochii si sa analizam la rece. Sper sa luam decizia inteleapta. Sa auzim numai de bine!
 • +11 (15 voturi)    
  Motive? (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:19)

  Alex [anonim]

  Au nevoie de motive? Intr-un film din anii '60 al lui Andre Cayatte este o replica de genul: Este foarte simplu sa denigrezi. Il vezi cu o femeie, spui ca e afemeiat, il vezi cu un barbat, spui ca e homosexual, il vezi singur, spui ca este onanist. Baietii astia l-au depasit pe Machiavelli.
  Nu vad o alta solutie decat ca noi sa constientizam faptul ca votul este al nostru, sa nu ni-l vindem, sa nu ne lasam pacaliti si sa nu acceptam sa ni-l fure.
 • -9 (15 voturi)    
  nu inteleg (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:19)

  hector [anonim]

  basescu care a distrus o tara, se tine cu dintii de putere. usl care a distrus o tara, vrea sa preia puterea. nici una din aceste doua situatii, nu ne avantajeaza pe noi. din punctul meu de vedere cei care argumenteaza pentru pdl (cei cu + la comentarii) nu au dreptate . la fel cei care argumenteaza pentru usl (cei cu -) nu au dreptate. nu inteleg de ce pdl sunt mai putin comunisti decat usl. sau lumea a uitat de unde s-a nascut fostul pd? pentru mine sunt toti o apa si un pamant, pana nu pleaca toti schmeckerii cu diplome false sau de spiru haret din conducere, o sa tot stati la povesti cu minusuri si plusuri. intre timp, chinezii mai termina o autostrada...
  • 0 (2 voturi)    
   mai Hector,spune-mi si mie (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:30)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui hector

   cum a distrus Basescu tara,te rog.La nivel local baronii locali ai psd au facut poduri pe care le-au luat primele ape.A distrus dosare de asistati sociali care au votat in corpore(adica precum potarnichile)la locale cu mafia comunista.Toata harta Romaniei este rosie.Iata ca democratia a fost inlocuita cu dictatura rosie,comunista.Singurul lucru de care il invinovatesc pe presedinte este ca nu a stiut cum sa distruga antenele si irealitatile.//(editat de HotNews.ro)
 • +5 (11 voturi)    
  Ptr tot ceea ce se mai intampla (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:20)

  ciolanos [utilizator]

  in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic , nu pot decat sa zis : La revedere!!! Ultimul stinge lumina !.
 • -10 (16 voturi)    
  povesti (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:25)

  aurelius [anonim]

  Hai ca mai este putin si scapam total de ciuma portocalie si de domnul Traian Basescu iar voi toti cei ce il sustineti aici puteti face opozitie inversunata ca doar de aia e democratie.
  Ps. mai incet cu toate chemarile la arme ca poate o sa va ceara careva permisele la control:)))
  • +6 (8 voturi)    
   hmm (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:39)

   Bogdan [anonim] i-a raspuns lui aurelius

   pai daca pdl a fost o ciuma atunci actuala putere (evident mult mai daunatoare tarii) ce mai este?
   te rog gandeste inainte sa postezi ceva. sau doar reciti ce zice felix?
  • 0 (2 voturi)    
   uite ce usor va dati arama pe fata! (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:31)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui aurelius

   Extremism,haos,anarhie..........dulce Romanie,ce-ai ajuns!
 • +11 (15 voturi)    
  sa iesim in strada! (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:36)

  ioana [anonim]

  Oameni buni, sa ne desteptam cu totii acum in al 24 lea ceas si sa iesim in strada.
  Ce se intampla cu tara asta, ce se va intampla cu noi?
  Este clar ptr toata lumea ce vor sa faca , isi bat joc de noi. Ceilalti cel putin au incercat si cu bune si cu rele sa duca poporul asta intr-o directie mai buna, acum ne prabusim.
 • +9 (13 voturi)    
  HAI BASESCU FI TARE !!!! (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:38)

  daniela [anonim]

  doamne fereste sa vina din nou comunisti la putere ca s-a zis cu noi ,a bagat basescu spaima in toti coruptii iar ei acum ataca dur ca sa nu fie prinsi pe rand. trebuie sa fim uniti cu dreptatea,nu cu minciuna !!! romania are nevoie de anihilarea tuturor comunistilor adica usl,sa dispara odata !!!!!
 • +9 (11 voturi)    
  AMF (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:42)

  thjokki [utilizator]

  Basescu a zis ca-si da demisia in schimbul parlamentului unicameral aceptati bai molustelor (Pogonici,Felix,Ctrl+v Ponta) si gata s-a rezolvat problema presedintelui daca tot vreti sa-l maziliti,dar nu de ce sa nu afundam mai tare in shit.
 • +10 (12 voturi)    
  Incredibil (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:45)

  RunForest [utilizator]

  Eu nu vad lupta pentru putere in toata nebunia asta. Eu vad doar o hoarda care alearga sa cuprinda tot: ICR, MO, CCR, Senat... tot ce pot, care ne spun ca negrul e alb, ca economia duduie. Intrebare pentru sustinatorii USL: ei vor sa-si creasca copiii intr-o astfel de tara? cu ce poate fi cumparata constiinta? au acesti sustinatori constiinta?
 • +7 (11 voturi)    
  Guvernarea rusinoasa (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:49)

  john [anonim]

  trebuie subliniat insa fondul problemei: vanitatea si orgoliul omului politic care lupta ptr impunere, ptr a demonstra “dreptatea” lui si a celor ca el fara a judeca binele comun caci ar fi semn de slabiciune….ei toti fiind de cariera si de salariu dependenti de banii statului si de recunoasterea “oficiala” in functii. Mi-e rau cand vad asemenea mizerie de caractere umane ca cei din USL. O gloata de golani politicmici, de borfasi fara scrupule, lupi din haita alergand dupa prada si calcand pe capete semeniilor ce muncesc sa-i intretina la buget. Aruncand ei in fatza noastra doar oratori impertinenti capabili sa creada ca acest popor nu simte limbajul de lemn si mieros al nerusinarii lor. O lupta a cuvintelor si nimic de fond, oameni usori si lipsiti de morala. Activul de partid PSD si-a pus in valoare toata maiestria rafinata in zilele acestea. Iar PNL ca menajera saraca ii pupa poala fara rusine si demnitate umana. Cine ne rascumpara noua romanilor rusinea pe care o induram public in Europa si in lume….nu mai contam in nimic..nici macar nu suntem demni de incredere ca oameni apoi ca tara.
  Oamenii din masa populara trebuie invatati sa gandeasca simplu dar vertical si astfel de articole sunt binevenite. Faptul ca un partid politic anterior nu a fost la inaltimea asteptarilor nu este o scuza ca sa ne fie rusine ca tzara si sa ne injosim la nivel de institutii de stat acum.
 • +13 (15 voturi)    
  Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:50)

  DAN [anonim]

  Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine * si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara
 • +10 (16 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:56)

  [anonim]

 • +9 (15 voturi)    
  romanii (Miercuri, 4 iulie 2012, 12:58)

  danutz [utilizator]

  Oamenii care au tinut cu USL VOR PLATI SI EI SI TOT POPORUL ROMAN.
  Antonescu un descreierat la sefia senatului. Romania a intrat pe drumul gresit. Asa ca, noi poporul platim scump
 • +5 (11 voturi)    
  PONTA, nu pot spune si DOMNULE! (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:08)

  LUC [anonim]

  Cu toata raspunderea voi scrie ce gandesc/simt:
  In `89 am sperat cu emotie ca voi putea sa ma desfasor cu "eul"meu, liber, fara teama de repercursiuni pentru familia mea, sincer si direct, nu pe la colturi. Si, pana ieri, puteam spune ca speranta mea este realitate, ca societatea noastra, cu bune si rele, cu buni si rai, s-a dezvoltat, ne-am civilizat!
  Acum, azi, pot sa spun ca, de fapt suntem ca un popor barbar si LAS! Cu mic, cu mare!
  Eu inteleg si accept ca fiecare conduce mai bine cu echipa lui! Dar sa n-ai nici o lege in actiuni si manifestari, nici o fermitate, coerenta in decizii, sa le schimbi dupa cum bate vantul!!! Nu pot intelege si accepta, la acest nivel! Totusi, conduceti oTARA, NU o HOARDA! Traim intr-un context, nu singuri! Avem legi, tot de noi facute, ce trebuie respectate de toti si INTOTDEAUNA!
  Sunt dezamagit si ma gandesc cu groaza la viitorul copiilor mei, educati principial, sa fie corecti cinstiti, onesti...cat de anacronica am putut sa fiu! Si totusi, cred ca mama lui Victoras, tot asa l-a educat!
  Intrebarea este: CE FACEM NOI, HOARDA? ACUM TREBUIE SA LUAM ATITUDINE! Dragilor, ce am ales?
 • +7 (13 voturi)    
  guvernu_P (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:09)

  furios [anonim]

  cine draq e USL-ul asta???si cu ce drept sa ceara suspendarea lui T. Basescu??pe ei cine draq ia votat ??vedeti de problemele economice ale tarii si incetati cu balacareala asta....si cand or sa va voteze si pe voi cineva atunci sa luati pozitie.....Ardealul nu vrea USL si mai ales presedinte USL - hai sa fim seriosi Crin presedinte??? poate in visele lui... urate!!!
  suspendati pe draq sa va ia!!
 • +3 (9 voturi)    
  nemerncia la rang de atributiune functionala (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:16)

  vio-e1 [utilizator]

  Atributele comportamentale ca obrazicia si impertinenta acestui Nicolaescu au fost imprumutate de "colegii" de turma si promovate drept atributii functionale ale parlamentarului roman...Probabil vor fi trecute si in fisa postului , astfel incat doar cei care corespund acestora vor fi lasati sa suga la sanul "marii coalitii- clica mafiotilor" care se pare ca se pregateste sa ne guverneze de azi inainte... Si visul tatucului Ilici se va implini : vom avea si "comunism cu fatza umana", doar ca daca e cu fatza lui Ponta...puschea pe limba !!!
 • +8 (14 voturi)    
  Ce tot va faceti ? (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:16)

  Altovidiu [utilizator]

  Ce tot va faceti ca nu intelegeti ? Ati venit ieri in Ro? N-am mai vazut filmul asta? Dupa mineriade, cati ani au trebuit sa ne bage lumea civilizata in seama? In timpul asta, toata sleatca de penali, devalizau activul si pasivul Romaniei in lipsa capitalului extern, care putea sa aseze economia pe un drum normal. Dupa formarea frauduloasa , in mare parte, a capitalului autohton, cand cei care au spoliat tara sud linistea iliesciana trebuie sa dea socoteala, justitia trebuie oprita prin toate mijloacele. Tot ce se intimpla acum devine logic. O sa avem nevoie de inca mult timp, de acum in colo, in care noi romanii de rand, sa nu mai fim considerati cetateni de mana a doua, in tara noastra si de-a treia in lumea civilizata.
  • +2 (2 voturi)    
   pana acum ,in strainatate (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:33)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui Altovidiu

   eram imediat confundati cu tiganii.De-acum si cu plagiatorii.Ce dracu' sa mai ascunda strainii cand vin romanii?Au ascuns lebedele,acum si tacamurile.
 • +4 (6 voturi)    
  nu inteleg (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:20)

  Cristina [anonim]

  Exista o lege pe teme pronuntarii asupra hotararilor parlamentului care va fi discutata luni la CCR.daca ea va fi declarata neconstitutionala, ce putere mai are OUG, care dpdv ale actelor normative este sub lege
 • +4 (10 voturi)    
  Intrebare (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:20)

  DenisaC [utilizator]

  As avea o intrebare.

  Daca se organizeaza referendum, se poate vota din afara tarii?

  De asemenea, daca se constata derapaje in modul de organizare al votului, unde se pot reclama acestea?

  Multumesc.
  • +3 (5 voturi)    
   @denisa c (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:47)

   alba_ca_zapada [utilizator] i-a raspuns lui DenisaC

   ca cetatean roman cu domiciliul in strainatate ai dreptul sa votezi la ambasada/consulat - ceea ce si eu voi face si sper ca si de data asta sa poata diaspora sa "schimbe macazul" cu macar 1 vot!!!!
   Derapajele vor fii de aceasta data mult mai violente decit acum citiva ani sau alegerile locale din RO dar nu pot valida milioane de oameni care nu se lasa manipulati de Antene
   • +3 (5 voturi)    
    Multumesc (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:57)

    DenisaC [utilizator] i-a raspuns lui alba_ca_zapada

    Si eu voi face la fel.

    Problema care am aflat-o acum, este ca vor sa organizeze referendumul pana la sfarsitul acestei luni.

    Problema este ca organizat in asa putin timp, lumea va vota in functie de ce prezinta Antenele. In plus, societatea nu va avea pozibilitatea sa se mobilizeze.

    Ma ingrijoreaza si schimbarea consulilor.

    Nu as vrea sa se stea ca in alte dati cu orele pentru a vota si sa nu poti.
    • +1 (3 voturi)    
     @ denisa (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:28)

     alba_ca_zapada [utilizator] i-a raspuns lui DenisaC

     din fericire in diaspora nu se mai vad antenele :) - Macar noi de aici vedem totul altfe, vedem cum este privita Romania in Europa si ne dam seama de mai multe decit cei spalati la creieri. Normal ca si consulii sint corupti (o parte din eu) dar totusi Denisa, acum 4 ani nu au reusit sa ne fure toate voturile diasporei. Tot noi le.am dat o lectie si sper ca si de data aceasta vom putea sa le-o dam! Este inadmisibil ceea ce se intimpla - traiesc in alta parte dar sint romanca.
     Si daca vor vota din ura, ptr ca asa face natia noastra, tot ei vor trage ponoasele in max citeva saptamini. Eu imi voi exercita votul, chiar daca traiesc de 24 ani in afara tarii. Este dreptul meu ca cetatean roman. Vreau o Romanie democrata si libera, o Romanie la standarde europene.
    • +1 (3 voturi)    
     @ denisa (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:30)

     alba_ca_zapada [utilizator] i-a raspuns lui DenisaC

     cu toate ca, nu m-ar mira, sa mai dea o lege peste noapte in care diaspora nu are drept de vot, ca sa poata USL sa doarma linistiti noaptea.
 • +4 (4 voturi)    
  da (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:26)

  george [anonim]

  Vehiculul spatial chinezesc Shenzhou IX s-a separat cu succes de modulul Tiangong1, utilizand in premiera o procedura manuala, realizata de unul dintre cei trei astronauti.
 • +2 (6 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:30)

  [anonim]

 • -1 (7 voturi)    
  da (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:33)

  george [anonim]

  Totusi, chiar daca nu-mi mai place , care sunt incalcarile grave ale prevederilor Constitutiei facute de Base ? Hm, I wonder...
 • +4 (8 voturi)    
  ASTAZI, NU MAINE, ROMANI! (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:43)

  tulipa [utilizator]

  este clar ca este lovitura de stat? sursa wikipedia: "Lovitură de stat (din franceză coup d'État) sau puci (din germană Putsch) se numește o răsturnare bruscă și neconstituționată a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate, de obicei militară, folosind forța. Se deosebește de revoluție prin aceea că la revoluție există o participare masivă a populației.

  O trecere a unei Armate de partea unei revoluții se numește lovitură de stat militară sau puci, pentru că se face împotriva guvernului și a puterii existente și în folosul unei puteri noi, revoluționare. [1]

  O formă a loviturii de stat este "lovitura de palat", care se realizează departe de ochii și urechile multimii, aparține de regulă unei facțiuni aflate la putere, un partid sau o "tabără" politică, apropiată grupului conducător, uneori chiar din cadrul grupului, și se bazează pe relațiile și influența unor comandanți ai armatei sau serviciilor secrete câștigați de grupul complotist.[2]"
  unde va ajunge tara asta? unde vor ajunge oamenii de rand care au imprumuturi bancare luate corect si cinstit cand euro va exploda dintr-un moment in altul? rusine nationala USL!! IN STRADA, ROMANI!! DE CE JOI?? ASTAZI!!
  • -3 (7 voturi)    
   hai las-o jos ca macane! (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:03)

   kitto [utilizator] i-a raspuns lui tulipa

   lovitura de stat nu se face de o majoritate parlamentara...atunci cand se schimba ceva datorita unei majoritati se cheama democratie..
 • -2 (8 voturi)    
  fac un apel :)) (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:44)

  mizantropu [anonim]

  as vrea sa rog zecile de imbecili de deasupra mea, sa inceteze cu orice legatura legata de lipsa de comunism a regimului PDL. Nu a fost mai mult NEcomunism in timpul lui Base, asa cum n-a fost nici inainte si nu va fi nici dupa. Va fi doar PARANDARATU', care va dicta tonul. Imparteala cascavalului, aia este definitorie oricarui regim. Se pare ca acum, cascavalul se va rostogoli spre altcineva pt. o perioada. Astea cu "Comunismuul!", "Democratiiaa!", "Constitutiiaa!" etc, sunt pentru oameni care iubesc sclavia mentala.
 • +7 (11 voturi)    
  ce va urma... (Miercuri, 4 iulie 2012, 13:56)

  UnchiuSam [utilizator]

  Atentie, vin rusii!
  Asta este ce va urma. A fost declaratia ambasadorului SUA care sprijinea oarecum (cu moderatie) statul de drept si fosta stare de lucruri, rasturnata astazi, sa nu va faceti iluzii ca va insista pe aceasta tema, au interese in aceasta zona asa ca vor bate palma si cu noua putere. Din pacate pentru ei si pentru noi, cred ca Statele Unite au pierdut acest joc, o sa vedem cu totii in curand cum noul nostru regim, al "poporului", va strange relatiile cu bunul nostru vecin de la Rasarit, probabil in iarna o sa primim si gazul mai ieftin - ceea ce va fi promovat pe toate posturile TV si in mass-media ca o mare victorie si o dovada a spiritului romanesc si pragmatic al noilor conducatori. Si badea Ghita de la tara si nea Vasile de la oras vor fi bucurosi ca uite s-a facut ceva pentru ei si ca regimul are grija sa fie bine, ca inainte pe vremea lui Ceausescu.
  Probabil va intra la noi in tara si mafia ruseasca, companiile rusesti, pentru ca, nu-i asa, nimic nu e gratis pe lumea asta, iar Statele Unite vor fi tot mai departe de noi. Si dupa un timp ne va fi din ce in ce mai rau si nu vom sti de ce. Vinovatul de serviciu, scos in fata de media (care o sa apartina 99% regimului) o sa fie Basescu sau poate altul, nu conteaza, treaba va merge inainte, din rau in mai rau.
  Nu va faceti iluzii ca vom mai avea macar unde sa comentam, la B1 sau pe Hotnews, inainte de a fi un canal de informare, si asta e o afacere, care trebuie sa mearga pe plus, nu in pierdere. Deja am impresia ca au aparut tot mai mult interlocutori din tabara puterii, si asta doar in 24 ore.
  Ce e de facut? Sa facem o sedinta, ca PDL?
  Sa emigram? - da, asta ar fi o solutie, cel putin pentru noi ca persoane si pentru familiile noastre, adica oamenii la care tinem cel mai mult, dar nu toti avem posibilitatea sa reusim afara sau curajul sa spunem "Pa si pussy, spalati-va cu ei pe cap!"
  Cum sa facem sa ramanem drepti, cand lumea din jurul nostru este prostita sau se incovoaie voluntar ???
 • +1 (5 voturi)    
  Nici Basescu... (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:01)

  IASI [utilizator]

  nu se astepta cand a lovit in coruptie (Nastase) sa ridice ditamai fiara impotriva-i (trei sferturi din parlament inclusiv UDMR)
 • +7 (11 voturi)    
  da (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:04)

  george [anonim]

  Chiar daca nu imi mai place la referendum tot pe Baselu il votez, uite asa sa moare Kelemen si ailalti. Hotnews posteaza te rog
 • +7 (11 voturi)    
  intrebare (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:06)

  aricipogonici [utilizator]

  Ce se intampla daca boporu' NU vrea suspendarea lu Basescu? Se da o ordonanta sa fie antenescu presedinte?
  • +2 (2 voturi)    
   dar ce se intampla (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:37)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui aricipogonici

   si cu celalalt referendum in care romanii au votat reducerea numarului de parlamentari si parlament unicameral?
 • +1 (5 voturi)    
  atac cu propria arma us-lasa (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:07)

  d_b [utilizator]

  oare daca Basescu si-ar inscena si el sinuciderea...eventual cu un inec ....poate ar mai incetini inaintarea tavalugului us-las, castigand timp pentru un contraatac
 • +3 (5 voturi)    
  afara cu javrele din tara! (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:07)

  gigel [anonim]

  Tot ce ati promis si nu ati dat nimic pina acum!
  si uitati-va hahalerelor unde ati dus cursul!!
  promiteti 16% si deja avem toate sansele sa pierdem dublu prin cursul de schimb! explicati asta idiotilor care v-au votat si care or sa va injure cand o sa inteleaga ce-au patit! sau mizati pe timpulde reactie ca sa ne puneti pumnul in bot !
  pe voi nu va intereseaza decat " jos ai lor sa-i punem pe ai nostri in locul lor sa ne apare hotiile si faptele penale" comise impotriva idiotilor care v-au votat in inconstienta lor!
  daca la referendum castiga iar Basescu, atunci sa va duceti cu totii acolo unde va este locu l!!
  Voi nu incalcati constitutia prin melanjul ce -l doriti intre cele trei puteri din stat ( a nu se citi de catre alegatorii usl care oricum nu inteleg ce inseamna asta!)
 • +6 (8 voturi)    
  Inlocuit de Antonescu? Ma lesi? (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:10)

  Sani [utilizator]

  Eu daca vreau sa dau afara pe cineva, ma intreb:
  1. Cat de mari sunt problemele generate?
  2. Daca am cu cine sa-l inlocuiesc?
  3. Daca persoana respectiva nu este inca si mai nepotrivita?

  Sa inteleg ca avem varianta Antonescu?
  Singura varianta?
  Si papusarul Iliescu & Voiculescu care trezesc in fiecare dimineata marioneta?
  Si in armonie cu plagiatorul Ponta care n-are intrari in UE?

  Miultumesc, NU!
 • +2 (4 voturi)    
  Nodul Gordian (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:11)

  revo [utilizator]

  Ne aflam in fata Nodului Gordian. Nu mai merge cu fineturi intelectuale, legale si cai batatorite. Psihopatii nu cunosc reguli si nu pot fi opriti de litera legii. Sa vedem daca Base are curajul si sustinerea sa scoata sabia.
 • +3 (7 voturi)    
  ciolanul USL (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:13)

  dorint [anonim]

  Trebuie sa fii prea nemernic si ordinar sa calci in picioare tot, pentru a-ti atinge ''telul '', in cazul nostru visul ''prea desteptului conducator '' al PNL de a fi presedinte.
  Este execrabil si cred ca asta se va reflecta asupra votului din toamna, cu toate ca cei sacrificati suntem tot noi poporul, noi platim instabilitatea tarii, iar ei fac ce vor!
  Am ajuns un popor care nu mai reactionam la nimic, chiar de e bine sau e rau, vorba unui mare ziarist BRADUT FLORESCU:''Romaniei i-a disparut rostul. E o tara fara rost, în orice sens vreti voi. O tara cu oameni fara rost, cu orase fara rost, cu drumuri fara rost, cu bani, muzica, masini si toale fara rost, cu relatii si discutii fara rost, cu minciuni si înselatorii care nu duc nicaieri. ''
 • -6 (10 voturi)    
  Sa-l suspende mai repede, ca el e sursa rautatilor (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:15)

  Bread Pita [anonim]

  De n-ar fi fost atat de capos (auzi la el ..... cica "jucator"), ar fi fost mult mai bine in Romania.
  Insa el vroia puterea absoluta, iar acum crapa de ciuda ca indraznesc astia sa-i vina de hac.
  Sincer, ma doare-n basca de USL si de gasca lor ce este mpotriva firii politice, insa parca prea m-am saturat si de Basescu, cu figurile lui de mare democrat (cand de fapt avea apucaturi de dictator).
  Sa-l dea pe asta jos, sa-l bage si la mititica, daca o fi cazul si dupa aia sa se termine si cu cacealmaua asta USL-ista.
  Facem pariu ca va fi asa?
  Il dau jos pe Basescu, castiga si referendumul si alegeril din toamna, iar dupa aia, in nici 3 luni, se despart furiosi unii de altii.
  Scopul e de a scpa de Basescu si nu sunt de condamnat pentru asta.
  Asta chiar a ajuns sa fie urat de populatie.
 • -8 (14 voturi)    
  suspendare presedinte (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:15)

  alabala [anonim]

  Poate reusesc de asta data. Ajunge pentru Basescu , ministru , parlamentar , primar general , presedinte de tara, am pierdut prea multi ani din viata cu batjocura fata de toate categoriile sociale si chiar institutii pe care in timp le-a comis Basescu. Eu unul m-am saturat definitiv in 24 ianuarie 2011, cand au fost batjocorite insemnele nationale si institutiile statului prin fluierarea imnului de stat si strigaturi cu demisie la adresa lui Basescu si totul numai din cauza acestui personaj care va fi de trista amintire in viata politica a Romaniei. De ce nu se inteleg romanii si se balacaresc, iata de ce, din cauza lui Basescu si acolitilor lui pe care nu ma obosesc sa-i mai nominalizez ca nu merita! Astept guvern de uniune nationala a romanilor uniti spre binele tarii dar fara Basescu.
  • +3 (5 voturi)    
   pace si armonie, right?! (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:28)

   RunForest [utilizator] i-a raspuns lui alabala

   Somnul natiunii naste monstrii, dovada sunt randurile de mai sus. Sa stam, sa ne uitam, nu? ca asa zici tu... ca e mai bine fara Basescu, sa se depaseasca planul la cereale de acum incolo, sa cantam ode mult-iubitului/ilor conducator/i USL sau, mai simplu, lui voiculescu, nu?
  • +5 (5 voturi)    
   guvern de uniune nationala (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:41)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui alabala

   condus de Ponta-Antonescu-Voiculescu,nu-i asa?Va fi si mai cinstit decat guvernul actual,declarat cel mai cinstit guvern din istoria Romaniei.Ce ameteala de cinste vine dinspre a3................
 • +3 (5 voturi)    
  abureli (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:21)

  1340296753384maria [utilizator]

  Timisoara, unde e punctul 8 pe care l-ati fluturat mult timp! toata razmerita asta e ca vor puterea ca sa nu pateasca - ca nastase infractorul! a f urat ca si ceilalti care au in continuare procese pe rol! le tremura figurile si vor liniste! sa nu le o dam!!!!.........................
 • +6 (8 voturi)    
  Ok. Cred ca ar fi bine sa se lamureasca .. (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:22)

  anonimm [utilizator]

  problemele intainte de referendum. Daca Base iese, atunci KPUT PSD. La gunoi. Ponta demisia, si pralamentul dizolvat.
  Abia astept :)))))))) Hai Base, Hai Base !!!!
 • +6 (8 voturi)    
  dlePresedinte,Traian Basescu... (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:29)

  egroeg [anonim]

  faceti un bine poporului roman si,pentru oricare justificare posibila,desfiintati actualul Parlament si dispuneti alegeri anticipate.Nu lasati aceasta clica de plagiatori si penali infometati de putere sa ne duca la pierzanie.Poporul nu este atat de prost,cum cred unii,sa nu vada adevarata fata a USL-ului si meschinariile lor.Nu cred ca vor mai aduna voturile
  necesare la parlamentare si,oricum,mai rau decat ce se intrevede acum nu poate fi.
 • +2 (6 voturi)    
  mai degraba ma amuza situatia (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:36)

  ember [utilizator]

  cat de bun era udmr-ul, cart de bun era securistul de oprea cand sustineau fara cracnire orice dicta basescu acum trebuie linsati.

  asa se intampla cand intri in oala cu laturi, te mananca porcii flamanziti de atata vreme in opozitie.
 • +11 (15 voturi)    
  Haideti oameni buni in strada! (Miercuri, 4 iulie 2012, 14:44)

  flippy [utilizator]

  Haideti oameni buni in strada! nu pentru un partid sau altul ci pentru apararea democratiei si asa foarte subrede...chiar asa ne lasam batjocoriti de astia? a facut greseli si PDL ul dar deja astia i-au intrecut in 2 zile..Miroase tot mai tare a neocomunism.Daca nu iesim ACUM in strada, USL ul o sa fure si referendumul si totul e terminat!..daca il gratiaza si pe nastase...s-a zis cu noi toti

  ora 18:00 piata victoriei
  Iliescu, ponta, antonescu..veti plati pt asta!
 • +5 (7 voturi)    
  ....... (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:02)

  V [anonim]

  sunt curios ce le iese celor de la UDMR pentru votul impotriva presedintelui.

  oricum, este incredibil ce se intampla. sat fara caini.
 • +4 (4 voturi)    
  Clar trebuie facut ceva pentru oameni! (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:29)

  AliodorM [anonim]

  Pentru oamenii din Rahova. Acum ei au deja un prim ministru si trag nadejdea ca in curind vor avea si Presedinte. Se pare ca visul lor se apropie de realitate.
  Trebuie ajutati! Dupa acest pas, sigur vor avea si un cabinet de ministri competenti. Sa le tinem pumnii oaneni de bine!
 • 0 (0 voturi)    
  revolutie (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:33)

  edi [anonim]

  Nu mai suport nici un partid. ar trebui omorati cu totii. daca acum nu facem ceva, nu-i impuscam-decapitam-ardem la propriu, tara se va intoarce la ceea ce a fost inainte de 89. incepand cu iliescu si terminand cu tot topul capital 300 si topul forbes. eu unul, i-am condamnat la moarte pe toti.
 • +5 (5 voturi)    
  am doua chestii de spus (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:38)

  visio [anonim]

  1. usl este contient ca numai suspendandu-l pe basescu il poate promova pe antonescu;
  2. cand va reveni, basescu ii va spulbera pe acesti amatori-plagiatori-lenesi.
  • -4 (4 voturi)    
   De unde sa revina? (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:46)

   AliodorM [anonim] i-a raspuns lui visio

   De la Rahova e cale lunga...
 • +3 (3 voturi)    
  Suspendare! (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:40)

  omliber [utilizator]

  Eu nu zic sa nu fie suspendat dl Basescu. Sa fie suspendat daca a incalcat prevederile constitutionale!
  Dar nu inteleg de ce trebuie sa ciuntim alte institutii ale statului!
  Fruntasii USL spun ca Parlamentul este institutia cea mai reprezentativa a unei democratii; ca USL are o majoritate legitima, credibila.
  Eu am o problema, nu inteleg cum este legitimitatea asta... Foarte multi parlamentari au venit la USL prin tradarea unor alte partide. Este grav si doar atat, dar mai este... Ei au fost votati pe o platforma pe care, evident, nu o mai sustin si nu-i mai reprezinta pe cei care i-au trimis in Parlament. Multi dintre ei sunt cei care au tradat partidele care formeaza acum USL-ul. Ei nu reprezinta pe nimeni altcineva decat persona lor. Sunt atat de imorali ca nu ma pot reprezenta, chiar daca, poate, legea nu le interzice.
  Asta cu "traseismul" este o problema.
  O alta problema foarte importanta este cea a parlamentarilor chemati in justitie. Cum ma poate reprezenta pe mine dl Voicu, de exemplu. Ma simt jignit! ma simt umilit!!!
  Muncim de dimineata pana seara (in stil nemtesc) si castigurile noastre sunt minime a sa intretinem o trupa de saltimbanci...
  Iertata fie-mi reactia finala!!!
 • +2 (2 voturi)    
  putem suspenda parlamentul nereprezentativ? (Miercuri, 4 iulie 2012, 15:53)

  Wanga [utilizator]

  Care sunt procedurile prin care poporul poate suspenda parazitii din parlamentul rusinii?
  doresc chestii solide si argumentate!
  • +1 (1 vot)    
   Anticipate. (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:22)

   zuzu [anonim] i-a raspuns lui Wanga

   E mult mai simplu decit iti bati capul draga domnule din popor.
 • +4 (4 voturi)    
  penalii (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:08)

  Mr John [anonim]

  Este clar ca punctul culminant al acestor actiuni il reprezinta gratierea lui Nastase si eventual mazilirea celor din justitie..si totusi intreb ..asta nu se incadreaza la abuz de putere si favorizarea infractorului? acei presedinti de partide nu pot raspunde penal?
  • +1 (1 vot)    
   Poate gresesc (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:31)

   omliber [utilizator] i-a raspuns lui Mr John

   Poate gresesc, dar mie mi se pare ca asa-zisul "testament politic" al lui Adrian Nastase, plus alti parlamentari si "mari oameni de afaceri" care-si asteapta sentintele finale au declansat "isteria". Asa mi se pare. Pare ca din momentul acela a izbucnit incendiul... Poate gresesc!!!!
   • +1 (1 vot)    
    din pacate nu gressesti (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:01)

    xuleasca [utilizator] i-a raspuns lui omliber

    am aceeasi senzatie, daca va deveni certitudine iesim in strada????
 • +2 (2 voturi)    
  surprize (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:27)

  cosion [utilizator]

  Domnilor USL, dupa ce ati strigat sus si tare ca vreti sa opriti jaful PDL ati venit si ati trecut la jaf inzecit. In plus toate mascarile cu directorul IGSIC, insolventa Hidroelectrica, repunerea trupei de furt din Transelectrica, vin sa convinga populatia ca USL, PDL aceeasi mizerie. Nu ati invatat nimic. Speranta este ca populatia sa invete sa va zvarle din fruntea statului.
 • -5 (5 voturi)    
  Știți cine guiță când lama ajunge la os? HEHE (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:39)

  The Knight [utilizator]

  De câte ori să vă zic că nu are rost să vă luați la ceartă cu cei de pe hotnews. Sunt doar niște visători neimportanți Majoritatea decide în România. Minoritățile se supun. Este lege democratică.
  • +1 (1 vot)    
   respectand constitutia tarii (Miercuri, 4 iulie 2012, 18:00)

   xuleasca [utilizator] i-a raspuns lui The Knight

   doar asa ma pot supune unei pseudomajoritati
 • +7 (7 voturi)    
  rusine nationala si internationala! (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:41)

  tulipa [utilizator]

  de ce Nastase si-a retras cererea de intrerupere a pedepsei? PENTRU CA STAI CE SE VA INTAMPLA!!!
  toti stiti ca veti ajunge, mai devreme sau mai tarziu, la inchisoare! chiar nu va este mila de tara asta? de noi, astia, prostii, care o populam? ca muncim cinstit, ne crestem copiii cinstit, ne platim taxele la timp, va putem acuza de subminarea tarii, en gros sau individual, mie nu imi convine ca din cauza voastra sa platesc taxele la banci cu supertaxa! RUSINE!!! IN STRADA!!!
 • +1 (1 vot)    
  Suspendare pentru ce?? (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:46)

  Liviu [anonim]

  Evident ca vor fi totdeauna tabere pro si contra suspendarii, asa tot cum este adevarat ca parlamentarii au tot dreptul sa demareze aceasta procedura. Dar nu cred ca este momentul acum pentru asta, pentru ca mai sunt doar cateva luni pana la alegeri, oricum Basescu nu mai poate candida si mai ales sunt mult mai importante alte lucruri de facut! Dar daca tot au ales sa demareze aceasta procedura, trebuie sa o faca in litera legii si nu sa modifice legile cum vor, doar, doar le-a iesi! Si la fel de important, as vrea sa vad acuzatii clare si la obiect. Adica sa se spuna clar: Vrem suspendarea pentru ca la data de D, a incalcat Constitutia, art. N, alin. M, deoarece a facut cutare lucru... Si asa mai departe, pentru fiecare incalcare. Asta trebuie aratat, alfel e doar vorbarie goala si evident ca in acest caz suspendarea nu se justifica! (vezi comentarii de mai jos...)
  Iar acum, ca o paranteza, mi se pare iarasi inutil ca acum sa se ceara suspendarea si asta pentru ca are toate sansele sa fie degeaba, fara rezultatul dorit de ei. Asta pentru ca va fi necesar un referendum, si chiar daca si la referendum suspendarea ar fi validata, nu inseamna ca va fi si pusa in practica. A mai fost un referendum la care s-a hotarat ca parlamentul sa aiba numai o camera si maximum 300 parlamentari. S-a aplicat rezultatul acelui referendum? Asa ca de ce ar fi aplicat asta? Precedentul e creat, dar e tot asa de adevarat ca in Romania partea cu precedentele nu se aplica, dar din vina cui??
  • +2 (2 voturi)    
   Nici un drept (Joi, 5 iulie 2012, 6:06)

   Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui Liviu

   N-au nici un drept. In spiritul Constitutiei este suspendarea pentru FAPTE extrem de grave, tradare de tara, lucruri extrem de periculoase. Daca asa ar arata Constitutiile in tarile democratice cu regim prezidential sau semi-prezidential, n-ar mai exista coabitare,
 • +8 (8 voturi)    
  NU VA FI REFERENDUM (Miercuri, 4 iulie 2012, 16:50)

  livius [anonim]

  Exista garantia ca va fi referendum ? NU ! Acum nu mai exista. Daca vrea Antonescu, de vineri e Rege :)
  Intelegeti acum uniforma lui Mazare si placerea lui Ponta de a se compara cu Che Guevara ? Inca nu am aflat pretentiile gruparii Oprea (armata)...Pe Isarescu l-or fi intrebat daca e bine ce fac ? Ca mie deja mi s-a scumpit casa de azi dimineata si cursul tot creste. De la plecarea lui MRU a tot crescut si BNR a tot consumat din marea rezerva ! Voi cei ce va bucurati de 8% in plus la salarii, aflati ca ati pierdut deja 10% din cursul valutar. Si veti mai pierde !
 • +4 (4 voturi)    
  mai bine pleaca (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:35)

  dum_i [utilizator]

  imi pare rau pentru Basescu, dar pentru siguranta lui si a familiei lui, mai bine pleaca.

  Mafia nu doarme si nu uita.

  Iar lipsa de paine trebuie suplinita cu mult circ.
 • +8 (8 voturi)    
  Ales de 3 ori pana acum (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:44)

  dof [anonim]

  Basescu a fost votat de popor de 3 ori pana acum, De data asta va fi a patra oara. Basescu 4 Ponta -1 (-1 ca e prost de pute)
 • 0 (0 voturi)    
  Hai noroc (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:50)

  Unudoi [anonim]

  Si eu spun ca nu va mai fi referendum. 8 ani au fost prea mult pt gasca lui Hrebe si a Varanului ca sa fie hartuiti. Stii cum e sa nu mai ai nimic de pierdut !? Ei stiu !
 • +8 (8 voturi)    
  daca (Miercuri, 4 iulie 2012, 17:58)

  xuleasca [utilizator]

  tot ce se intampla e mana lui Nastase???, nici macar atunci nu veti considera ca au incalcat Constitutia doar sa nu faca puscarie un INFRACTOR?????, merita Romania asta? meritam noi asta? romani e momentul sa ne trezim
 • +2 (2 voturi)    
  Un NU ,hotarat! (Miercuri, 4 iulie 2012, 19:23)

  elagabal [anonim]

  Si daca ar trebui suspendat,nu sunt de acord.
  Noi l-am ales ,noi trebuie sa-l suportam.
  Sunt soluti alternative...izolare politica...piesa decorativa...etc
  Suspendarea nu pune intr-o pozitie delicata ca si stat civilizat european, ceea ce nu suntem ,dar poate intr-o zi vom fi.
 • -5 (5 voturi)    
  Basescul va fi demis cu 80 % din voturi (Miercuri, 4 iulie 2012, 20:21)

  CyclonB [anonim]

  A pus vremea pedelicilor.
  Nostim e ca fraierii inca se agita.
  Ha, ha, ha.
  Dupa debarcarea Basescului nici nu vom mai auzi de partidul portocaliu.
  • 0 (0 voturi)    
   Uhuuu! (Miercuri, 4 iulie 2012, 22:02)

   Matrix-4 [utilizator] i-a raspuns lui CyclonB

   Nici nu-ţi imaginezi ce bine ne-ar prinde vreo 5 kg. vineri cu ocazia "votului"!
  • +1 (1 vot)    
   statul totalitar (Miercuri, 4 iulie 2012, 23:27)

   MGH [utilizator] i-a raspuns lui CyclonB

   o sa auzi de batjocura care ti-o va arata parlamentarul care nu va mai putea fi anchetat de DNA ! la asta te-ai gandit? v-a umplut de ura astia si nu va mai ganditi ce va fi dupa sau crezi in vise frumoase de ale mincinosului Ponta? acest om minte in fiecare zi , nu doar in Romania ci si in afara. se pare ca nu apreciezi fiindca in sf. exista parlamentari gen Catalin Voicu, Nastase in puscarie fiindca sunt vinovati.

   o ultima declaratie : "Comisia Europeană şi instituţiile europene incep a face toţi paşii necesari în vederea suspendării voturilor României din Consiliul European, pentru lipsa asigurării standardelor minime funcţionării statului de drept" - in traducere libera usl-ul a primit rosu si ue cere sa fie respectata daca nu da drumul la protocoalele pe care Romania le-a semnat si va reface ea libertatile luate justitiei..
   • 0 (0 voturi)    
    Voicu in puscarie? (Joi, 5 iulie 2012, 5:57)

    Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui MGH

    Poftim?

    Serviti, va rog, dar procurati-va mai intii o lamiie.

    http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/foto-cine-a-ras-cel-mai-tare-in-parlament-in-cea-mai-neagra-zi-a-democratiei-269518.html
 • -2 (2 voturi)    
  suspendare (Miercuri, 4 iulie 2012, 20:21)

  alabala [anonim]

  Acum se face ce s-a cerut in iarna la Piata Universitatii, jos cu Basescu!!!
 • +3 (3 voturi)    
  adica (Miercuri, 4 iulie 2012, 20:24)

  gopo111 [utilizator]

  300 de imbuibati se pisa pe votul altor zece milioane sau cit ar fii votat pe basescu, parca e normal asa, imi aduce de vremurile comuniste, arata din ce in ce mai mult cu ce faceau comunisti in vremurile bune, dar e ok, in felul acesta putem cere azil politic si sa plecam de unde sintem tratati doar ca oameni de vot si nu ca oameni normali
  • +1 (1 vot)    
   gresit (Miercuri, 4 iulie 2012, 23:15)

   MGH [utilizator] i-a raspuns lui gopo111

   Gandesti gresit, iesi in strada si adu toti cunoscutii. merita sa traiesti acolo unde te-ai nascut fiindca Romania nu este Sahara. politicienii - parlamentarii corupti astia trebuie sa dispara impotriva lor trebuie iesit.
   • 0 (0 voturi)    
    si ce sa faci in strada (Joi, 5 iulie 2012, 1:48)

    gopo111 [utilizator] i-a raspuns lui MGH

    pun jandarmi sa te bata iti trag si citeva amenzi asa de incalzire si pe urma pe ei ii doare in coatele cu care isi sprijina capetele sa nu le ploua in git, de ceea ce vrea omul in strada, am vazut acele mitinguri in care lumea merge cu trenul 12 ore sa stea in bucuresti 3 ore sa strige ca prostii pt NIMIC, adica chiar pt nimic nu este se mai imbotagesc aia de ii aduc, de obicei sefii de sindicat care ridica prostimea, eu pina acum de la ceea ce s-a intimplat in 89 nu am vazut ca lumea sa iasa in strada si sa schimbe ceva, nimic, sorry dar pt asta trebuie sa iasa citeva miilioane in strada si nu vad sa iasa cineva in afara de tineri
 • +2 (2 voturi)    
  ardeiul care ustura prea tare in fu.... (Miercuri, 4 iulie 2012, 20:44)

  Constantinescu [anonim]

  Domnul Antonescu da dispozitie Curtii Constitutionale sa dea raspuns in 24 de ore.Nu gandeste ca o astfel de decizie trebuie cercetata si analizata in profunzime?Se doreste tranformarea judecatorilor Curtii Constitutionale in slugi care sa raspunda la comanda?
  Nu este acesta un exemplu de abuz de putere?
  • 0 (0 voturi)    
   Ba da este. (Miercuri, 4 iulie 2012, 21:59)

   Matrix-4 [utilizator] i-a raspuns lui Constantinescu

   Dar la indivizi fără discernământ nu se pune.
 • +2 (2 voturi)    
  Nu stati in casa, alaturati-va celor care deja dun (Miercuri, 4 iulie 2012, 20:55)

  eu33 [utilizator]

  Pana acuma USLașii au incercat sa faca tot ce-i posibil sa-l dea jos prin moduri cat de cat legale. De cand cu Nastase la mititica, cred ca vin ordine clare din cele mai putrede adancuri ale lumii interlope romanesti ca Basescu sa fie dat jos IMEDIAT
 • +2 (2 voturi)    
  Ne-au mai ramas actiunile in strada! (Miercuri, 4 iulie 2012, 21:42)

  MASD-RO [utilizator]

  Charles de Gaulle: Am ajuns la concluzia că politica este o problemă mult prea serioasă pentru a fi lăsată politicienilor.

  Dragi romani, veniti cu incredere, impreuna suntem mai puternici!

  O parte din romanii din diaspora organizeaza intalniri si proteste: Ambasada Ro din Paris: http://www.facebook.com/events/355205587883950/

  Miscarea pentru apararea statului de drept din Romania: http://www.facebook.com/pages/Miscarea-pentru-apararea-statului-de-drept-din-Romania/441712469182648
 • +1 (1 vot)    
  semeni vant culegi furtuna . (Miercuri, 4 iulie 2012, 23:22)

  dezamagitul [anonim]

  Comado de reinstaurarea democratiei care nu a existat niciodata . Toti politicienii din Romania cand au fost la putere au mai adugat cate ceva la nerespectarea legilor , daca cei dinainte au incalcat o lege cei dupa ei au incalcat- o de zece ori si amplificati la numarul de succedari la putere sa vedeti cat s-a respectat legea. Sa nu ii uitam pe UDMR-isti care sant la fel de vinovati ca si celilalti politicieni chiar daca uneori nu au votat ,prin insasi prezenta lor i-au legitimat pe impostori , asigurandu-le cvorum.Asta este democratia romaneasca instaurata de iliescu cu tarnacopul si lopata si cu grupuri de tropaitori si guralivi care nu-i lasau pe cei din opozitie sa vorbeasca , intrebati-l pe dinescu ca si el facea parte din acel comando de tropaitori.Halal democratie ca si ambasadorul Americii s-a seisizat , si chiar de ziua SUA un moment festiv ,a trebuit sa le dea peste nas pucistilor .Ma mir ca a dat mana cu plagiatorul si Guevara pucistilor. Daca va uitati la ponta il cam stangeau pantofii dupa zambetul lui .Raman la parerea mea ca am scapat de dracul si am dat de ma-sa.
 • +2 (2 voturi)    
  3 (Miercuri, 4 iulie 2012, 23:51)

  Dumitru-Timisoara [anonim]

  Am 32 de ani ,sunt apolitic,dezgustat de clasa politica,am un business personal si ma straduiesc in fiecare moment sa fac cinste tarii mele:Romania.
  Eu vad 3 probleme intense:
  1.In momentul in care Parlamentul Romaniei va avea o majoritate de peste 80%(dupa cate se intrevede din toamna),inseamna anormalitate majora si pericol;
  2.Atata timp cat publicatiile internationale din tari democratice pus sub un mare semn de intrebare,chiar pericol ,intamplarile actuale din Romania insemna ca nu suntem pe calea corecta;
  3.Termenul de "Paste-Copy Paste" aduce prejudicii IMENSE tarii noastre si a tuturor romanilor care fac cinste tarii atat in tara cat si in strainatate.
  PS.Este pentru prima data cand scriu pe un forum...nu m-am putut abtine.
 • 0 (0 voturi)    
  comentariu (Joi, 5 iulie 2012, 0:08)

  traian [anonim]

  trebuie ca crin... sa-l gratieze pe nastase daca nu 'acel spne cu cine a furat tara si democratia
  • 0 (0 voturi)    
   Ce bine e la Rahova! (Joi, 5 iulie 2012, 0:41)

   marvio [utilizator] i-a raspuns lui traian

   Si ce daca il gratiaza? Lui Nastase a inceput sa-i placa la Rahova. Va avea un respiro bine-meritat pe care afara nu si-l putea permite. Isi va scrie memoriile, le va traduce, le va vinde in n exemplare si apoi va incasa.
 • -2 (2 voturi)    
  Eu vreau Democratie Copy-Paste !! (Joi, 5 iulie 2012, 0:36)

  marvio [utilizator]

  Decat sa ne chinuim sa construim timp de 22 de ani o democratie "originala" care a iesit diforma, anormala, se tot surpa (desi ne straduim si tot incercam sa o carpim), nu ar fi fost mai simplu sa facem Copy-Paste dupa o democratie autentica?

  Decat sa ii punem gheara in gat lui Ponta ca si-a plagiat propriul doctorat, nu ar fi mai simplu sa ii oferim posibilitatea sa-si puna mai bine in valoare competentele si sa plagieze in folosul Romaniei modele bine rulate ale democratiilor occidentale?

  Ma tem ca vom bajbai inca 22 de ani si nu vom ajunge la o stabilitate in ceea ce priveste suportul legislativ al democratiei noastre. Deh, nici macar asta nu ne iese bine!

  De aceea, poate meditati cu totii la ceea ce va propun: Democratia de tip Copy-Paste!
  • +3 (3 voturi)    
   Prima regula (Joi, 5 iulie 2012, 5:44)

   Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui marvio

   Am meditat si va dau dreptate. Ponta merita aceasta sansa sa aplice democratia copy-paste. Prima regula: ai plagiat (furat, inselat), zbori din functie.

   Vorbind serios, n-ati inteles nimic in 22 de ani. O democratie se bazeaza pe valori si pe oameni capabili sa le interiorizeze. Valorile si oamenii nu se pot copia. De fapt, democratia romanesca este una de tip copy-paste. S-a copiat constitutia (extrem de prost), s-au copiat institutiile statului de drept, dar e de ajuns sa vina minerii cu lampase sau, mai nou, cu cravate, ca sa se-aleaga intr-o clipa praful de toate institutiile. Democratia e un organism viu, pe care numai o societate cu valori o poate construi.
   • 0 (0 voturi)    
    subscriu (Joi, 5 iulie 2012, 8:20)

    costica [anonim] i-a raspuns lui Leon_Magnificul

    VALORI.
    Romania nu este o tara a valorilor asezate, a valorilor respectate, a valorilor care sa conduca tara....
    Valorile Romaniei pleaca spre alte zari mai bune.....
    Romania este departe de asa ceva, iar cei care ne conduc sunt si mai departe de ceea ce ar trebui sa fie...
    D-aia suntem unde suntem, cu alde Basescu, Ponta, Roberta, Vanghelie, Udrea, Oprea, EBA si toata clasa politica...
    TOTI o apa si-un pamant..
    Asa clasa politica, asa "democratie.... asa Romanie....
    Din pacate..... inca 20 de ani nu vor ajunge sa se "curete" Romania, nici copiii copiilor mei nu vor trai intr-o alta Romanie.....
    • 0 (0 voturi)    
     Care democratie (Joi, 5 iulie 2012, 11:14)

     ionica [anonim] i-a raspuns lui costica

     Dupa cate vad doresti sa-ti cresti copii in "ciuma rosie" pe care o preferi.
 • +1 (1 vot)    
  stiu ca (Joi, 5 iulie 2012, 0:55)

  luci30 [utilizator]

  ce voi scrie acum va parea cam tras de par, totusi voi continua.... cind au vrut sa-l elimine pe DSK-mare sef mare la FMI- i-au inscenat o penibila sceneta de viol cu o camerista de nr.O pe o scara valorica de la 1 -10.....tot asa cind vrei sa denigrezi o democratie,o justitie fragila,un stat de drept oscilant-atacat si din interior si din exterior-poti gasi enspemii de ,,ratiuni si motive,, Ce vreau sa relev este anticul dicton qui prodest......pt. ca in acest moment romanilor nu le foloseste deloc acest circ.Si din nou intreb, chiar nu mai sunt romani destepti, chiar nu mai vad dincolo de aparente,chiar atit de izolati suntem ca nu mai permitem nici o ideie ,nici o realitate internationala sa interfereze cu noi,cu creierul personal????
 • 0 (0 voturi)    
  PE SCURT (Joi, 5 iulie 2012, 5:04)

  iuiukgj [anonim]

  UN PATRIOT... ?
 • 0 (0 voturi)    
  24 de ore (Joi, 5 iulie 2012, 5:23)

  Leon_Magnificul [utilizator]

  Vad ca nu comenteaza nimeni termenul de 24 de ore dat de viitorul presedinte al tarii, speranta Romaniei intr-o viata mai buna in Canada, Curtii Constitutionale pentru a se pronunta si asigurarea ca se pronunta, nu se pronunta, Parlamentul il suspenda vineri pe dictator. Zambiluta se adreseaza CCR, ori firmei care-i spala costumul de haine. Si daca nu se pronunta CCR, si Basescu e supsendat, mai trage Leon o liniuta pe peretele unde-si inseamna cazurile de incalcarea Constitutiei care spune ca presedintele este suspendat dupa consultarea Curtii Constitionale. In 2007 am aflat ca nu conteaza ce raspunde curtea. Acum nu conteaza nici sa raspunda?
 • +1 (1 vot)    
  recesiune? (Joi, 5 iulie 2012, 6:10)

  Jekyll [utilizator]

  De unde bani pentru asemenea copilarii? De ce asemenea persoane INCA mai risipesc efortul si resursele noastre ? De ce, de ce? Ghilotina trebuie pusa in functiune din nou.
 • +1 (1 vot)    
  Parlamentul? (Joi, 5 iulie 2012, 9:18)

  berger [utilizator]

  Parlamentul e ca "o turma de miei cu 3 ciobanei" : )

  Vad ca toti cei care ciripesc pe aici contra lui Base folosesc texte injectate de Parlamentul televiziune. "Nu noi incalcam Constitutia si legile statului, noi le respectam", urla majoritatea rosie. Si zbang! muta MO ca sa decida ce legi sa fie publicate si mai ales CAND vor ei sa fie publicate - foarte tare si clar o dovada ca Basescu e dictator! "Noi respectam respectam valorile democratice europene" si zbrr! pupaza de Ponta in avion la Bruxelles, desi CCR ii spusese ca nu are voie.
  "Basescu a incalcat Constitutia". Si tzac-pac, vin cu o insiruire de declaratii ale lui basescu, desi CCR a spus in 2005 ca declaratiile, plagiez din memorie "reprezinta un drept la libera exprimare", nu sunt FAPTE si nu pot constitui prin urmare INCALCARI. Vorbe versus fapte. Domnii de la CCR stiu diferenta.
  Da, dragilor, m-am desconspirat, sunt pro democratie, pro libertate, pro respectarea drepturilor si a legilor, sunt basist : )
 • +1 (1 vot)    
  vai de noi! (Joi, 5 iulie 2012, 9:59)

  dana1970 [utilizator]

  Vai de noi!Plagiat sau nu, Basescu sau altul nimic nu ne mai scoate din saracie! Astia sunt politicienii romani si conducatorii nostri, sa puna mana pe putere sa minta ca sa fie votati si apoi sa traiasca ei bine intr-o tara nenorocita!
 • +1 (1 vot)    
  Asta nici n-a ajuns presedinte.... (Joi, 5 iulie 2012, 10:10)

  Ronin [utilizator]

  ....si deja da termene....24 de ore? Scrie undeva? ......Ne va veni randul si noua, in curand, credeti-ma. Vom regreta amarnic daca acum nu facem ceva sa-i stopam pe hotii asta!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  suspendare (Joi, 5 iulie 2012, 11:16)

  Mircea [anonim]

  M-am ingrozit cand am vazut cati potocalii stau pe internet. Oare v-ati gandit ca cei multi care au suferit din cauza acestu dictator , nu au internet, nici macar ce sa manance nu au. Hai sa vedem ce spune poporul, de ce va este frica de popor fratilor?
 • 0 (0 voturi)    
  România dupa 1989. Cine luptă şi pentru ce. (Joi, 5 iulie 2012, 14:12)

  Mircea Talpos [utilizator]

  Înainte de 1945 în România exista o societate civilă în afirmare ce se sprijinea pe o economie nu foarte dinamică dar reală. Vlaguita de război, confuzionată de falimentul politic al dictaturii regale şi al înăbuşirii rebeliunii legionare, orice cale de a ajunge la conducere fiindu-i tăiată de ocupanţii sovietici şi aliaţii lor interni, societatea civilă a fost luată în vizor şi distrusă metodic. Arestată pe bază de liste, întemniţată, trimisă în lagăre de muncă silită, reeducată, asasinată în temniţele comuniste, eventual emigrată în anii ‚‚dezgheţului’’, ea a încetat să mai fie o prezenţă palpabilă în societatea românească. Care erau, deci, în anul 1989, grupurile care puteau – teoretic - să alcatuiasca o nouă societate civilă ? Vechea societate civilă nu mai era reprezentată decît de rămăşiţe ale fostei intelighenţii care abia supravieţuise prin cîteva exemplare ascunse în cotloanele noii societăţii totalitare şi care nu era capabilă să creeze decît o foarte subţire pojghiţă de ‚‚dizidenţi’’, de cîteva zeci de indivizi risipiţi în toată ţara, fără o coeziune reală, fără influnţă în populaţie şi bazîndu-se mai degrabă pe legături restrînse de grup şi de familie. Pe de altă parte, se desprindea o subţire şi neliniştită clasă din rîndurile imensului aparat al puterii comuniste. Aceşti oameni, care nu mai credeau deloc în comunism, se străduiau să adune bani, funcţii şi ‚‚avantaje’’ cu atît mai valoroase cu cît penuria se adîncea ajungînd la un nivel insuportabil. Ei erau dintre cei care controlau producţia şi distribuţia de bunuri; cadre de conducere din intreprinderile socialiste, şefi locali de Partid, funcţionari din administraţie, cadrele din ultimii ani ai lui Ceauşescu făceau un trafic intens şi se iniţiau, astfel, în tainele adevăratei economii – economia de piaţă, economia de schimb. Acest trafic căpătase rapid un nume: bişniţă, ca adaptare locală a americanului ‚‚business’’. Bişniţa era soluţia universală de rezolvare a poticnirilor mecanismului economic


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by