Prim-vicepresedintele Partidului Democrat-Liberat, Cezar Preda, a anuntat luni, dupa prima sedinta formala a noii conduceri a partidului, ca Adriean Videanu a fost nominalizat pentru functia de presedinte interimar al PDL Bucuresti. Acesta a mai fost desemnat si presedinte al comisiei de strategii a partidului. Noua conducere a PDL a mai decis si responsabilizarea prim-vicepresedintilor partidului pe domenii de activitate. Astfel, Cezar Preda este responsabil pentru comunicare, Cristian Preda, pentru relatii politice si relatii internationale, Dorin Florea, responsabil de administratia publica locala iar Mihai Stanisoara se va ocupa de relatiile cu societatea civila.

Adriean VideanuFoto: Hotnews

Principalele decizii luate in prima sedinta formala a noii conduceri PDL:

  • 30 iulie - prima sedinta a Colegiului Director National a PDL.
  • Adriean Videanu, nominalizat pentru functia de presedinte interimar al organizatiei de Bucuresti.
  • Ion Nastea, nominalizat pentru functia de presedinte interimar al organizatiei persoanelor de varsta a treia.
  • Adriean Videanu, nominalizat pentru functia de presedinte al comisiei de strategii a PDL, responsabil al celor opt comisii de specialitate a partidului.
  • Responsabilizarea prim-vicepresedintilor partidului pe domenii de activitate: Cezar Preda raspunde de tot ceea ce inseamna comunicare; Cristian Preda - relatii politice, relatii internationale; Dorin Florea- de administratia publica locala si de tot ce inseamna ligile PDL ale alesilor locali; Mihai Stanisoara - de relatiile cu societate civila, cu ONG-urile, cu sindicatele, patronajele si responsabil de organizatiile interne.
  • 16 iulie 2012 - prezentarea in BPN a raporturilor organizatiilor interne.
  • Conferintele de presa ale PDL vor fi structurate in felul urmator: de doua ori intr-o saptamana, joia si duminica, in afara de conferinta la sfarsitul BPN de luni;  in terioriu, conferintele de presa vor avea loc in fiecare joi a saptamanii, "astfel incat sa avem o analiza foarte serioasa a birourillor de presa din teritoriu asupra transmiterii mesajelor politice de la nivel central", a declarat Cezar Preda.

Citeste si: