Deputatul PDL Catalin Croitoru a anuntat vineri ca va vota motiunea de cenzura "cu bilele la vedere", deoarece s-a "saturat sa inghita umilinte" si a precizat ca imediat dupa vot isi va da demisia din grupul PDL pentru a se inscrie in cel al PSD.

Catalin CroitoruFoto: Agerpres

"Anunt toti colegii parlamentari ca eu refuz sa stau in banca, nu mai admit sa inghit umilinte. Voi vota cu bilele la vedere, pentru ca toata lumea sa stie exact ce am votat", a spus el, de la tribuna parlamentului.

Acesta a sustinut ca a avut "toata rabdarea" in incercarea de a discuta in interiorul PDL "problemele cetatenilor" pe care ii reprezinta, dar a constatat ca vorbeste "la pereti".

"Eu, Catalin Croitoru, deputat in colegiul 10 din Bucuresti, indata dupa ce imi voi exercita votul o sa-mi incetez activitatea in grupul PDL si voi activa in grupul parlamentar al PSD", a incheiat acesta.

"Am incercat in ultimii ani sa respect logica partidului, insa rabdarea are o limita. Doresc sa continui sa fac politica pentru cetateni, nu pentru un grup de interese, sau pentru cei care acapareaza un partid [...].Nu puteam sa accept sa stau in banca precum ni s-a cerut", a declarat Catalin Croituri, la iesirea din sala, fiind insotit de presedintele PSD, Victor Ponta.

Intrebat daca liderii PDL au incercat sa il convinga sa ramana in partid, Croitoru a precizat ca a existat o tentativa de a il convinge sa nu plece dar a discutat deschis cu colegii sai.

"Nu am negociat nimic cu PSD", a adaugat deputatul Catalin Croitoru precizand ca "nimeni nu ma poate cumpara, indiferent de suma."

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a multumit deputatului Catalin Croitoru si si-a manifestat speranta "ca exemplul domniei sale va fi urmat si de cei care mai tin la demnitatea lor si la datoria data de alegatori".

Citeste si: