Oana Niculescu-Mizil a fost schimbata luni din functia de presedinte al organizatiei judetene Calarasi, a anuntat liderul filialei municipale a partidului, Ion Stefan, citat de Agerpres.

"Cred ca este un castig. Trebuia facuta treaba asta mai demult (...) pentru ca dansa nefiind prezenta zi de zi la partid normal ca ne incurca in activitatea de zi cu zi pe care noi trebuia sa o facem atat in cadrul organizatiei PSD cat si in relatia din cadrul USL cu ACD. Noi de multe ori nu am putut conlucra cu PNL respectiv PC nefiind dansa aici, ca trebuiau luate niste decizii, niste hotarari", a declarat presedinte PSD municipiul Calarasi.

Decizia de inlocuire a Oanei Niculescu Mizil de la sefia organizatiei judetene a PSD Calarasi a fost luata luni in Biroul Permanent al social-democratilor cu unanimitate de voturi si va ramane definitiva dupa ce va fi validata de Comitetul Executiv.

In luna ianuarie, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a recunoscut, intr-o emisiune televizata, ca are o relatie de dragoste cu Oana Mizil, precizand ca atat el, cat si aceasta au incheiat relatiile cu fostii lor parteneri de viata si ca se gandesc la "lucruri serioase".