Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a recunoscut marti seara, intr-o emisiune televizata, ca are o relatie de dragoste cu deputatul PSD Oana Mizil, precizand ca atat el, cat si aceasta au incheiat relatiile cu fostii lor parteneri de viata si ca se gandesc la "lucruri serioase", potrivit Mediafax. Vanghelie a spus ca s-a despartit de sotia sa, Charlotte, in urma cu un an, iar Oana Mizil s-a despartit si ea de fostul partener de viata. Miercuri, Oana Mizil scrie pe blogul personal ca ea si Marian Vanghelie au "o relatie fireasca, frumoasa, care a evoluat de la sine".

Oana Mizil si Marian VanghelieFoto: oananiculescumizil.wordpress.com

Idila dintre cei doi politicieni PSD a fost descoperita, initial, de paparazzii revistei Ciao.

"Da, este adevarat, Marian Vanghelie si cu mine alcatuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc si nu ne este rusine sa o recunoastem, chiar daca relatia noastra a fost si va ramane una discreta. Dupa cum se stie, el a facut public faptul ca suntem impreuna, iar eu il sustin, chiar daca am negat la un moment dat. Asa mi s-a parut firesc, in acel moment, sa il las primul pe el sa isi asume aceasta relatie, barbateste, iar acesta este unul dintre lucrurile care imi plac cel mai mult la el. Barbatia, onestitatea, ambitia si faptul ca isi asuma faptele si opiniile fara a da inapoi. Dar, mai ales, imi place la Marian tandretea cu care ma inconjoara si pe care nu o banuiam la prima vedere. Este un om inteligent si un barbat de incredere", scrie Oana Mizil pe blog.

"Avem o realatie fireasca, frumoasa, care a evoluat de la sine. Traim o intamplare umana speciala, dar atat de obisnuita, care ne face fericiti si care nu supara pe ceilalti, atat timp cat amandoi suntem niste oameni liberi. Atat eu cat si Marian ne-am separat de sotii nostri si suntem in relatii foarte bune cu ei", mai scrie deputatul PSD.

"Eu si Jimmy suntem separati de la sfarsitul anului trecut, dar am ramas foarte buni prieteni. Este un om minunat, caruia ii datorez mult in devenirea mea. Va avea mereu un loc in sufletul meu. Ne-ar bucura, pe mine si Marian, in egala masura, ca presa sa se ocupe mai putin de relatia noastra, mai ales in contextul actual. Asadar, ii rog pe jurnalisti, pe aceasta cale, sa ne respecte intimitatea, noua si celor apropiati noua", incheie Oana Mizil.

Primarul Sectorului 5 a explicat, la randul sau, marti seara, că s-a despărţit de Charlotte, împreună cu care a petrecut ultimii 25 de ani şi cu care are un fiu în vârstă de 18 ani, din cauza programului complicat, a stresului şi a problemelor. El spune insa ca este de la sine înţeles că rămâne într-o relaţie civilizată cu fosta sotie şi că vor continua sa se ocupe împreună de educaţia fiului lor, care studiază la Londra.

El a mai spus că, alături de Oana Mizil, se gândeşte la "lucruri serioase": "Fiecare om când intră într-o astfel de relaţie se gandeşte la lucruri serioase. Lăsăm să vină de la sine şi... cum o vrea Dumnezeu".

Oana Mizil este "un om muncitor, un om extraordinar", a mai adaugat Marian Vanghelie.

Oana Mizil a fost aleasă deputat în circumscripţia electorală care include şi sectorul 5, al cărui primar este Vanghelie.

Oana Mizil este căsătorită, de 11 ani, cu unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Liban. Marian Vanghelie are 43 de ani, iar Oana Mizil are 36 de ani.