Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat luni, in timpul unei conferinte de presa, ca senatorul Dan Sova este noul purtator de cuvant al social-democratilor. Liderul PSD a precizat ca decizia a fost luata dupa ce partidul a verificat acuzatii aduse duminica de senatoarea PDL Mihaela Popa care a afirmat, int-o postare pe blog ca senatorul PSD ar fi amenintat-o sambata seara in studiourile Realitatea TV.

"L-am numit astazi [n.r. pe Dan Sova] in functia de purtator de cuvant, dupa ce am verificat acuzatiile care au fost aduse ieri de catre o colega de la PDL. Probabil ca stiau ca urmeaza sa fie anuntat purtator de cuvant si s-a inscenat asa o mica poveste de presa. Sunt convins ca domnul Sova va putea sa reprezinte punctul de vedere al PSD foarte bine", a declarat Victor Ponta.

Senatorea PDL Mihaela Popa l-a acuzat pe colegul ei social-democrat Dan Sova ca a amenintat-o, sambata seara, in studiourile Realitatii TV, ca o va "calca in picioare". Senatorul PSD a negat insa acuzatiile si a precizat ca i-a spus acesteia doar ca este "ridicola" si ca vine "in emisiune ca o floare blonda". Dupa emisiunea "Test de stres" moderata de Ionel Danca, Mihaela Popa a postat pe blogul ei un text in care spune ca Dan Sova s-a enervat in momentul in care l-a intrebat, in direct, cand a fost ultima oara in colegiul pe care il reprezinta.