Senatorea PDL Mihaela Popa il acuza pe colegul ei social-democrat Dan Sova ca a amenintat-o, sambata seara, in studiourile Realitatii TV, ca o va "calca in picioare". Senatorul PSD a negat insa acuzatiile si a precizat ca i-a spus acesteia doar ca este "ridicola" si ca vine "in emisiune ca o floare blonda".

Dupa emisiunea "Test de stres" moderata de Ionel Danca, Mihaela Popa a postat pe blogul ei un text in care spune ca Dan Sova s-a enervat in momentul in care l-a intrebat, in direct, cand a fost ultima oara in colegiul pe care il reprezinta.

In emisiune, Dan Sova a replicat ca s-a intors vineri din colegiu, iar Mihaela Popa l-a intrebat daca nu cumva fusese vineri la o alta televiziune.

In pauza emisiunii, a urmat "o serie de insulte": "'O sa va calc in picioare. O sa aflu eu ceva despre dumneavoastra...' si amenintarile au continuat. Nimeni nu a indraznit sa mai spuna nimic ci doar au coborat privirea, jenati. Apreciez insa faptul ca moderatorul si-a cerut scuze la finalul emisiunii in numele domnului senator Sova", scrie Mihaela Popa.

"A fost o experienta pe care nu am mai avut-o la nici o emisiune si nici in momentul acesta in care scriu pe blog nu imi vine sa cred ceea ce s-a intamplat. Crescuta in familie de cadre didactice, nu am indraznit nici in politica, nici in afara politicii sa am vreodata un asemenea comportament, sa jignesc sau sa amenint pe cineva", a adaugat ea.

Senatorul PSD Dan Sova a intervenit duminica la Realitatea TV si a afirmat ca Mihaela Popa "denatureaza foarte mult adevarul".

El a afirmat ca l-a deranjat intrebarea colegei sale si faptul ca nu l-a crezut ca se intorsese din colegiu vineri.

In acest context, a numit-o "ridicola", in conditiile in care "un om care nega realitatea evidenta e ridicol".

"Am spus ironic ca a venit in emisiune ca o floare blonda", a adaugat Dan Sova, precizand ca, daca sunt considerate jigniri, le "retrage".

"Am fost realmente suparat de atitudinea din timpul emisiunii. Doamna primea mesaje din demisol de la Modrogan, a adaugat Dan Sova.

In ceea ce priveste afirmatia "O sa va calc in picioare", senatorul PSD spune ca a spus ca reprezentantii actualei puteri "vor fi calcati in picioare in alegeri".