Avocatii lui Dominique Strauss-Kahn sustin ca nu au contactat-o in niciun fel pe femeia care ar fi fost agresata de fostul sef al FMI sau pe familia acesteia."Informatiile potrivit carora avocatii sau reprezentantii lui Strauss-Kahn au intrat in contact cu reclamantul nu sunt adevarate," au sustinut intr-o declaratie comunca avocatii Benjamin Brafman si William Taylor, citati de AFP.

"Continuam sa sustinem ca Dominique Strauss Kan este complet nevinovat", au mai spus acestia.

Presa americana scria miercuri ca prieteni ai lui Dominique Strauss-Kahn ar fi contactat in secret familia cameristei care ar fi fost agresata de fostul sef al FMI, oferind rudelor femeii bani pentru a inchide cazul. Publicatia New York Post afirma ca prietenii lui Strauss-Kahn au mers in Guineea, in vestul Africii, deoarece le este imposibil sa ia legatura cu presupusa victima, aflata sub protectia procurorilor din New York.

"Ei au vorbit deja cu familia victimei", a declarat o femeie de afaceri franceza, apropiata de Strauss-Kahn si de familia acestuia. "Cu siguranta, (afacerea) va lua sfarsit discret", a adaugat ea.

Acuzat de agresiune sexuala si tentativa de viol impotriva unui angajat al hotelului Sofitel din Manhattan, Dominique Strauss-Kahn se afla, in prezent, in arest la domiciliu in New York.