Presedintele Barack Obama a salutat vineri seara munca depusa de fortele de ordine care au reusit sa-l captureze pe ultimul suspect al atentatelor de la Boston, dar a subliniat faptul ca in acest caz raman multe intrebari fara raspuns, transmite AFP. Presedintele american a mai discutat si despre explozia de la uzina de ingrasaminte din Texas si a afirmat ca victimele nu au fost uitate, cu toate ca in ultima saptamana atentatele din Boston au tinut prima pagina a ziarelor.

"Avem de asemenea o comunitate in Texas care a fost devastata de un accident teribil si vreau sa le spun ca acele victime nu vor fi uitate", a concluzionat liderul de la Casa Alba.

Atentatele din Boston s-au soldat cu moartea a trei persoane si ranirea altor 170. Bilantul exploziei de la fabrica de ingrasaminte din Texas a ajuns la 12 morti vineri, conform autoritatilor locale, dar cercetarile de la locul dezastrului inca nu s-au incheiat. Surse neoficiale sustin ca numarul victimelor ar putea ajunge la 60 de persoane.