Gigi Becali s-a declarat un fan infocat al domnitorului Mihai Viteazu crezand ca se aseamana foarte mult si ca-l poate folosi linistit in campania sa electorala. "Am citit biografia lui Mihai Viteazul, era un machedon care dadea bani cu dobinda", spunea Becali.

Afis PSD cu Mihai ViteazuFoto: Captura B1TV

Mihai Viteazu, pe afisele electorale ale PSD

Mihai Viteazu, pe afisele electorale ale PSD

Foto: Captura B1TV

Liderul social-democrat Valeriu Zgonea il vedea pe Mihai Viteazu "colegul sau". "Eu sunt din orasul lui Mihai Viteazul. Daca ei vor sa ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum cateva sute de ani sa cucereasca niste drepturi impotriva ungurilor, pe mine nu ma deranjeaza. Eu nu privesc cu atata ura aceasta chestiune, sunt colegi de-ai mei care arboreaza steagul Real Madridului sau Barcelonei, nu vad care e problema", a afirmat Zgonea, intrebat de jurnalisti daca il deranjeaza arborarea steagului secuiesc de la Baraolt.

Si PSD-ul il apreciaza foarte tare pe domnitorul roman din moment ce s-a gandit ca e numai bun de folosit in campania pentru europarlamentare. Cel putin asa au fost siguri ca nu risca sa puna pe afise vreun "roman verde" din Belarus.