Politia a publicat miercuri imagini surprinse de camerele de supraveghere in momentul in care un taximetrist bucurestean a fost omorat in bataie de un tanar de 21 de ani, dupa o cearta pornita din cauza unui loc de parcare, saptamana trecuta, pe strada Liviu Rebreanu, in zona statiei de metrou Titan.

Tanarul a fost arestat preventiv fiind acuzat de omor calificat, dupa ce "pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat numitului C.O. lovituri repetate cu un corp dur (cu pumnii si picioarele), la nivelul capului, victima suferind leziuni care i-au determinat decesul", precizeaza Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Atentie! Imagini Violente!

Potrivit Pro Tv, taximetristul isi lasase masina pe locul pe care si soferul de 22 de ani voia sa parcheze. Victima a intrat in stop cardio-respirator in urma loviturilor primite, iar medicii de la SMURD nu l-au mai putut ajuta, cu toate ca au incercat timp de o ora sa il resusciteze.

''In cursul noptii de joi spre vineri mai multi participanti la trafic si-au facut semne obscene si si-au adresat injurii. Doi dintre soferi, dintre care unul taximetrist, s-au luat la bataie. La un moment dat victima, taximetristul de 59 de ani, imbrancit de tanarul de 22 de ani, s-a dezechilibrat si a cazut. Tanarul i-a aplicat mai multe lovituri cu picioarele in zona capului. Cadavrul a fost ridicat, transportat la IML si in cursul acestei zile urmeaza sa se faca necropsia'', a declarat Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, pentru Agerpres.