Proteste impotriva amnistiei si gratierii au avut loc din nou, pentru joi seara, in trei orase din tara: Brasov, Ploiesti si Timisoara. Miercuri seara, cateva mii de oameni au iesit in strada la Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Timisoara. Proteste masive sunt anuntate in Bucuresti pentru duminica seara.

Protestatari in TimisoaraFoto: Hotnews

Ora 21.34: Peste 300 de persoane au protestat in fata Prefecturii din Brasov

Aproximativ 300 de persoane au protestat joi seara, in fata Prefecturii Brasov, incepand cu ora 18:00, fata de proiectele de modificare a codurilor penal si de procedura penala si a legii gratierii, transmite Agerpres.

Ora 21.33: Aproximativ 30 de persoane, intre care doi alesi locali, au protestat la Braila impotriva proiectului legii gratierii

Aproximativ 30 de persoane, intre care doi alesi locali, au protestat joi seara, in fata Palatului Administrativ din Braila, la o temperatura de minus 7 grade Celsius, impotriva proiectului legii gratierii, informeaza Agerpres. Printre cei care au protestat s-au aflat consilierul judetean PNL Danut Lungu si consilierul municipal independent Lucian Caprariu.

Ora 20.33: Aproape 200 de persoane au participat joi seara, timp de o ora jumatate, la -7 grade Celsius, la protestul impotriva proiectului legii gratierii desfasurat la Sibiu. (Agerpres)

Ora 19.20: La Bucuresti, in Piata Universitatii au ajuns circa 100 de oameni

Ora 19.11: Mobilizare si la Iasi, potrivit imaginilor transmite de utilizatorii Facebook. Iata imagini de la protestul din Iasi

Ora 19.00: Mobilizare masiva in Timisoara, unde circa 1.000 de oameni (estimari ale unor participanti) au iesit in strada. La Ploiesti au iesit circa o suta. Vezi aici video din Piata Operei

----------------

Proteste impotriva amnistiei si gratierii sunt anuntate din nou, joi seara, in trei orase din tara: Brasov, Ploiesti si Timisoara. Miercuri seara, cateva mii de oameni au iesit in strada la Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Timisoara.

La Brasov, protestul este anuntat in fata Prefecturii (Bulevardul Eroilor), incepand cu ora 18:00.

La Timisoara, oamenii vor iesi in strada pentru a doua seara consecutiv. Protestul este anuntat in Piata Operei, incepand cu ora 18:00.

La Ploiesti, toti cei care sunt impotriva legii amnistiei si gratierii sunt asteptati incepand cu ora 18:00 la ceasul din centrul orasului. Apelul a fost lansat pe Facebook de Octav Preda, unul dintre cei mai cunoscuti suporteri ai echipei Petrolul.

In Capitala, urmatorul protest este anuntat duminica, la ora 18:00, in Piata Universitatii.