Inca nestiind ca vor decide sa il declare "inamicul no. 1", pesedistii si aliatii lor se intalneau de zor cu Soros, scrie Nicusor Dan pe pagina lui de Facebook.

Postarea este insotita de fotografii ale miliardarului cu Calin Popescu Tariceanu, Corina Cretu, Remus Pricopie si MIhnea Costoiu.

"Sa nu uitam de Rosia Montana, de intalnirea Victor Ponta cu Soros, care nu a fost trecuta pe agenda oficiala a premierului de la acea data", aminteste liderul USR, postand si un link catrearticolul Hotnewspe aceasta tema din primavara anului 2014

"In Romania hotii striga hotii. Hotii vor sa fure in continuare Romania, depinde doar de noi sa ii oprim", mai scrie Dan pe reteaua de socializare.

Nicusor Dan s-a prezentat miercuri la Tribunalul Bucurestipentru a depune actiuni impotriva lui Victor Ponta si lui Sebastian Ghita pentru "repetatele calomnii" in privinta legaturii cu George Soros. Liderul Uniunii Salvati Romania a declarat ca cere daune morale in valoare de 500.000 lei.

Victor Ponta a reactionat pe Facebook la acest anunt, precizand ca "voi continua sa vorbesc despre rolul negativ si profund antinational pe care fundatiile si unii dintre oamenii sponsorizati de George Soros in Romania si in Estul Europei il joaca / si spun acest lucru pe baza datelor si documentelor la care am avut acces ca sef de partid si Prim Minstru".