CSM a sesizat Inspectia judiciara in privinta cazului de agresiune sexuala din judetul Olt, informeaza un comunicat de presa al Consiliului.

"Ca urmare a informatiilor lansate in spatiul public referitoare la cazul de agresiune sexuala din judetul Olt, domnul judecator Marius Badea Tudose, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea identificarii cauzei si efectuarii de verificari", arata sursa citata.

Parchetul Militar Bucuresti ancheteaza un caz de viol, in care patru barbati din Deveselu, printre care un militar, sunt acuzati ca au fortat o tanara de 18 ani sa intretina cu ei relatii sexuale, dupa ce au sechestrat-o pe un camp, au declarat sambata surse din Politie citate de Mediafax.

Incidentul s-a petrecut pe 15 iunie, fata mergand la Politie sa depuna plangere in ziua urmatoare.

Inspectia Judiciara a informat vineri ca a inceput cercetarea disciplinarea fata de unii magistrati implicati in dispunerea masurilor preventive in cauza aflata pe rolul Judecatoriei Vaslui care are ca obiect savarsirea infractiunii de viol si lipsire de libertate in mod ilegal