​Presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, l-a catalogat pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, drept "un papa-lapte", primarul constantean reprosand si Partidului Social Democrat ca "tremura carnea pe el" "sa n-o supere" pe Laura Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Robert Cazanciuc si Radu MazareFoto: hotnews/agerpres

Sambata seara la postul Antena 3, liderul organizatiei judetene PSD Constanta i-a cerut socoteala ministrului Cazanciuc privind faptul ca in procesul magnatului Dan Voiculescu de la Curtea de Apel completul de judecata nu a fost selectat aleatoriu, ci a fost desemnat de Colegiul de conducere al instantei.

"De ce urmatorul complet nu s-a tras la sorti? Ce zice ministrul Justitiei de chestiunea asta? E la mine in partid, dar e un papa-lapte ala. E un papa-lapte ministrul Justitiei", a spus primarul Constantei, la postul Antena 3.

El s-a aratat nemultumit si de atitudinea pe care a avut-o intregul Partid Social Democrat la Consiliul national de la Craiova, de acum doua sapatamani, la care seful PSD, premierul Victor Ponta, a primit oficial sprijinul partidului pentru a candida pentru Cotroceni.

"La Craiova am gasit un partid infricosat, tremura carnea pe el de frica, sa nu cumva sa o supere pe doamna Kovesi", a mai spus Mazare, urmarit penal, la randul sau, de DNA.

Robert Cazanciuc are sustinerea PSD in functia de ministru al Justitiei, functie in care a fost numit in aprilie 2013, la propunerea premierului Ponta. Robert Cazanciuc este sotul Rodicai Cazanciuc, verisoara premierului Ponta. Rodica Cazanciuc este director in cadrul Autoritatii Aeronautice Civile Romane.