ANI se adreseaza Consiliului Superior al Magistraturii in cazul Diaconu. Horia Georgescu: Aducem in atentia CSM ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului

de Corina Ionel     HotNews.ro
Marţi, 30 octombrie 2012, 21:17 Actualitate | Esenţial


Agentia Nationala de Integritate se va adresa, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) in cazul senatorului Mircea Diaconu, aducandu-i in atentie ca "asistam la un conflict constitutional intre puterile statului", a declarat pentru HotNews.ro presedintele ANI, Horia Georgescu, adaugand ca institutia pe care o conduce nu are alte instrumente prin care sa actioneaza intr-o astfel de situatie. Reprezentantul ANI si-a manifestat increderea ca CSM va sesiza Curtea Constitutionala printr-un demers care sa transeze acest conflict.

"Maine ne adresam Consiliului Superior al Magistraturii si le aducem in atentie ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului. CSM va analiza solicitarea nostra. Sunt convins ca va sesiza Curtea Constitutionala printr-un demers care sa transeze acest conflict", a declarat presedintele ANI.

Horia Georgescu a precizat ca "Agentia Nationala de Integritate nu are alte instrumente in afara de a se adresa Consiliului Superior al Magistraturii."

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit Agentiei Nationale de Integritate, se afla in stare de incompatibilitate, anunta Agerpres. Impotriva incetarii mandatului de senator s-au exprimat 32 de senatori, in timp ce "pentru" au votat 23 de senatori. Zece senatori s-au abtinut de la vot. Votul a fost secret si electronic.

Comisia Europeana (CE) a anuntat, prin purtatorul de cuvant al institutiei - Mark Grey-, ca regreta decizia Senatului roman de a nu da curs unei sentinte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) in cazul senatorului Mircea Diaconu. "Este important pentru statul de drept in Romania ca deciziile judecatoresti sa fie aplicate cu strictete. Decizia Senatului roman este in contradictie cu recomandarea Comisiei de 'a cere demisia membrilor parlamentului cu decizii finale de incompatibilitate', care este inclusa in ultimul raport pentru Romania adoptat in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare", a precizat Grey.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

4760 vizualizari

 • +44 (52 voturi)    
  asa ANI bravooo (Marţi, 30 octombrie 2012, 21:31)

  Dr.Mythnick [utilizator]

  asa ANI bravooo
  • +27 (35 voturi)    
   PROTESTAM! (Marţi, 30 octombrie 2012, 22:22)

   roman diaspora [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

   Protestati in fata teatrului sau si in Piata pentru IMPERTINENTA acestui individ care sfideaza poporul roman caruia-i impune sa-i plateasca o pensie nemeritata. Acest individ nu merita sa fie tolerat! Sa ne trezim cat nu e prea tarziu! Faceti petitii oinline va sustinem!
   • -1 (1 vot)    
    Mircea Diaconu nu este UN INDIVID ! (Miercuri, 31 octombrie 2012, 19:17)

    Bambina [utilizator] i-a raspuns lui roman diaspora

    Mirecea Diaconu nu poate fi numit doar UN INDIVID, el este un actor roman iubit de romani. Du-te tu, romanule din diaspora, cu prietenii tai PDL-istoii si protesteaza in fata Teatrului Nottara, sa vedem cati va adunati???? Petitiile voastre vor fi nule !!!! Adica nici un efect al petitiei voastre nu poate invinge simpatia noastra pentru actorii romani! mars in strainatate !!!!!
  • -4 (8 voturi)    
   ANI este, in acest caz, proasta (Miercuri, 31 octombrie 2012, 10:30)

   finutza [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

   Pai nu la CSM trebuie sa se adreseze, fiindca acest conflict constitutional intre puterile statului (in viziunea lor), in cazul de fata intre puterea legislativa si cea judecatoreasca, nu poate fi... judecat de catre una din ele (de cea judecatoreasca, CSM fiind forul conducator al acestei puteri). Poate, cel mult, putea sesiza Curtea Constitutionala, dar nu stiu daca aceasta se poate pronunta, diferendele de acest tip nefiind cuprinse in Constitutia Romaniei.
   • +4 (4 voturi)    
    daca nu stii, abtine-te (Miercuri, 31 octombrie 2012, 12:25)

    Barthales [utilizator] i-a raspuns lui finutza

    Curtea Constitutionala nu poate fi sesizata de oricine. ANI nu o poate sesiza. In anumite conditii ea poate fi sesizata de oricare din puterile statului si de Avocatul Poporului. CSM reprezinta una din puterile statului - cea judecatoreasca, care in cazul de fata este in conflict cu puterea legislativa care ignora o hotarare judecatoreasca.
    • -2 (2 voturi)    
     Barthales... esti pe-afara... (Miercuri, 31 octombrie 2012, 12:40)

     finutza [utilizator] i-a raspuns lui Barthales

     Curtea Constitutionala poate fi sesizata de oricare cetatean roman, cu atat mai mult de catre o institutie a statului. Daca citesti Monitorul Oficial nu-stiu-care parte, vei vedea raspunsurile Curtii in zeci si zeci de cazuri in care a fost sesizata direct de catre cetateni.
     Modul in care ANI a ales sa se adreseze in acest caz, ca sa intelegi mai bine, e cam asa: se cearta firma A cu firma B, de cearta se sesizeaza persoana C (din afara celor doua firme si calificata sa rezolve problemele de acest tip), dar aceasta, fiindca nu i-a placut cum a procedat firma B in rezolvarea diferendului, cere sa se restabileasca adevarul adresandu-se doar directorului firmei A.
     • +1 (3 voturi)    
      mai esti si ignoranta (Miercuri, 31 octombrie 2012, 15:34)

      Barthales [utilizator] i-a raspuns lui finutza

      Dupa ce iti spune cineva ca nu e cum crezi tu nici macar nu ai curiozitatea sa verifici.
      Cauti art. 11 din Legea 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale.
      http://www.ccr.ro/default.aspx?page=laws/law47
      Ce ai citit tu prin M. Of. este la alin. (1) pct. A lit. d). Despre ce discutam noi aici este la alin. (1) pct. A lit. e).

      Art.11. - (1) Curtea Constituţională pronunţă decizii, hotărâri şi emite avize, după cum urmează:
      A. Decizii în cazurile în care:
      a) se pronunţă asupra constituţionalităţii legilor, înainte de promulgarea acestora, la sesizarea Preşedintelui României, a unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a Guvernului, a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a Avocatului Poporului, a unui număr de cel puţin 50 de deputaţi sau de cel puţin 25 de senatori, precum şi, din oficiu, asupra iniţiativelor de revizuire a Constituţiei;
      b) se pronunţă asupra constituţionalităţii tratatelor sau altor acorduri internaţionale, înainte de ratificarea acestora de Parlament, la sesizarea unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a unui număr de cel puţin 50 de deputaţi sau de cel puţin 25 de senatori;
      c) se pronunţă asupra constituţionalităţii regulamentelor Parlamentului, la sesizarea unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a unui grup parlamentar sau a unui număr de cel puţin 50 de deputaţi sau de cel puţin 25 de senatori;
      d) hotărăşte asupra excepţiilor de neconstituţionalitate privind legile şi ordonanţele, ridicate în faţa instanţelor judecătoreşti sau de arbitraj comercial, precum şi a celor ridicate direct de Avocatul Poporului;
      e) soluţionează conflictele juridice de natură constituţională dintre autorităţile publice, la cererea Preşedintelui României, a unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a primului-ministru sau a preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii;
      f) hotărăşte asupra contestaţiilor care au ca obiect constituţionalitatea unui partid politic.
     • +3 (3 voturi)    
      altcineva e pe dinafara (Miercuri, 31 octombrie 2012, 15:41)

      omidius [utilizator] i-a raspuns lui finutza

      Pana sa cauti in M.O. exemple de sesizari facute de oricine, ai fi putut sa cauti legea de organizare si functionare a CCR. Ai fi aflat mult mai simplu, citind direct regulile (si nu incercand sa deduci regula din analiza exemplelor), ca nu ai dreptate:
      Art.34. - (1) Curtea Constituţională soluţionează conflictele juridice de natură constituţională dintre autorităţile publice, la cererea Preşedintelui României, a unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a primului-ministru sau a preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii.

      Faptic, Senatul Romaniei a decis prin vot ca o hotarare definitiva si irevocabila a ICCJ nu conteaza si nu va fi pusa in aplicare. Deci puterea legislativa s-a substituit puterii judecatoresti. Ceea ce e un conflict juridic de natura constitutionala. Si poti sa vezi in articolul de lege ca numai sefii celor 3 puteri pot sesiza CCR pe aceasta tema, nu orice cetatean.

      Singura situatie in care un cetatean poate sesiza "direct" CCR e prin ridicarea unei exceptii de neconstitutionalitate in fata instantei, in timpul unui proces.
      • +3 (3 voturi)    
       corect omidius (Miercuri, 31 octombrie 2012, 16:13)

       Barthales [utilizator] i-a raspuns lui omidius

       La art. 11 sunt enumerate competentele iar la art. 34, 35, 36 este detaliata soluţionarea conflictelor juridice de natură constituţională dintre autorităţile publice.

       Daca ar avea curiozitatea finutza, ar putea vedea la art. 29 alin. (4) ca, chiar si in cazul soluţionarii excepţiei de neconstituţionalitate ridicate în faţa instanţelor judecătoreşti sau de arbitraj comercial, cetatenii nu sesizeaza "direct" Curtea Constitutionala, ci instanta dispune sesizarea.
       • 0 (2 voturi)    
        Offf, nu mai ai loc... (Miercuri, 31 octombrie 2012, 18:07)

        finutza [utilizator] i-a raspuns lui Barthales

        ... de juristi!!!
        Dar, mai d-lor juristi, de ce nu ati sarit in sus de indignare cand prin 2009, Guvernul Boc nu respecta legea maririi salariilor cadrelor din invatamant, spunand ca "nu-s conditii de respectare a legii"? Argumentul asta il gaseati justificat? Si nu e singurul exemplu cand, mai ales Guvernul Boc, nu numai ca nu respecta legea, dar si incuraja la nerespectarea ei. Daca vreti exemple, va dau cu duiumul, dar v-as ruga sa faceti un pic de exercitiu de gimnastica mentala...
        • +1 (1 vot)    
         jurist (Miercuri, 31 octombrie 2012, 19:17)

         omidius [utilizator] i-a raspuns lui finutza

         nu sunt deloc jurist. Stiu doar cum sa ma folosesc de goagal.
         Si am alergie la flotari logice. De exemplu ultimul tau argument e din categoria "si ma-ta e grasa!". Ce cauta Boc in discutia de fata? Si de unde stii cat de sus am sarit sau nu in 2009?
         • -2 (2 voturi)    
          Daca n-ai observat... (Miercuri, 31 octombrie 2012, 20:19)

          finutza [utilizator] i-a raspuns lui omidius

          ... termenul de "juristi" era in sens peiorativ... Scuza-ma!

          PS. Chiar ai sarit?
    • -1 (1 vot)    
     Dar ANI poate face PLANGERI la CSM???? (Miercuri, 31 octombrie 2012, 19:21)

     Bambina [utilizator] i-a raspuns lui Barthales

     Cum asa??? ANI nu poate face CEVA???? Eu ziceam ca ANI este o putere in statul asta amarat si facut praf de hotia PDL-istilor!
 • -38 (50 voturi)    
  de ce (Marţi, 30 octombrie 2012, 21:37)

  evoque [utilizator]

  nu surprinde pe nimeni acest lucru?
  ANI, CSM, CCR, DNA, STS toti pentru unul unul pentru toti.
  • +30 (38 voturi)    
   coment 2 in caz ca 1 nu se publica (Marţi, 30 octombrie 2012, 22:57)

   mircearh [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   Vai de tine si cei care gandesc ca tine, adica la un nivel redus la extrem.
   USL vrea sa extirpe tocmai organele care ne tin pe linie cu celelalte civilizatii europene.
   • -17 (21 voturi)    
    probabil (Marţi, 30 octombrie 2012, 23:41)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui mircearh

    ca primul comentariu era plin de injuraturi, deci ai o problema de comunicare.
    • +13 (15 voturi)    
     probabil... (Miercuri, 31 octombrie 2012, 1:21)

     hollow [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     dar uneori astora ca tine nu prea are sens sa le raspunzi cu argumente. Aveti aceeasi placa indiferent de ce vi se spune si ar fi o pierdere de energie si materie cenusie care ar putea fi folosita in intreprinderi mai folositoare. Asa ca vi se raspunde cum meritati.
   • 0 (0 voturi)    
    Organele astea ANI, CSM DNA.. sunt cam putrede (Miercuri, 31 octombrie 2012, 19:24)

    Bambina [utilizator] i-a raspuns lui mircearh

    Ai ramas submarinule la fundul comunismului cand vorbesti de ORGANE...de partid si de stat !!! Ha! Ha!
  • +31 (35 voturi)    
   Gigi Contra (Marţi, 30 octombrie 2012, 23:01)

   Anjo [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   Am tot urmarit comentariile tale. Cu unele, foarte putine la numar am fost partial de acord. Majoritatea insa parca sunt reflectiile unui handicapat. Chiar nu inteleg de ce tii sa postezi aici si fara sa gandesti. Chiar iti place sa iti vezi numele pe aici? Legat de domnul Diaconu. Atat timp cat aceasta Constitutie facuta de PSD (Antonie Iorgovan) special pentru Adrian Nastase spune clar ca NU este voie sa detii 2 functii publice pai atunci este conflict de interese. Rusine senatorilor care au facut front comun pentru apararea ilegitimului senator Mircea Diaconu si rusine actorului Mircea Diaconu care si-a vandut deminitatea si imaginea pentru o mana de "arginti".
   • -13 (17 voturi)    
    daca tot citesti (Marţi, 30 octombrie 2012, 23:40)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui Anjo

    citeste tot si cu atentie si nu mai jigni persoanele cu handicap pentru ca ai un handicap de intelegere.
    Rolul meu aici este sa dau o paine unori postaci de genul tau. Am spus eu ca senatorii au facut un lucru bun? Nu, deci ai o problema de intelegere.
    Ce am vrut sa insinuea a fost faptul ca in cazul lui MD situatia a fost putin exagerata si ca anumite incompatibilitati trebuie mai atent studiate. Este o chestiune de intelegere pentru care ai nevoie de mai mult decat sa spui ca cineva este handicapat. Rusine.
    • +3 (5 voturi)    
     :)))) (Miercuri, 31 octombrie 2012, 10:56)

     mircearh [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     Cred ca te supraestimezi rau prietene. Tu nu dai nici o paine postacilor basisti, ca scrii doar aberatii.
     Tu exploatezi bunatatea unora care, vazandu-si semenul in grava eroare, incearca sa-l lumineze.
    • +1 (3 voturi)    
     CSM, ANI, DNA, CCR, etc (Miercuri, 31 octombrie 2012, 13:24)

     Anjo [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     Cred ca acei oameni din aceste structuri care nu au luat fiinta in mandatul lui Basescu, luati individual au mai multi ani de scolarizare decat ai tu de toti trecuti in cartea de identitate.
     Legat de DEX si termenul handicapat sa stii ca nu reprezinta doar persoanele care au un handicap fizic sau psihic. handicapat sunt si acei care vorbesc deoarece le place la nebunie sa se auda. Un fel de narcisisti. Daca nu cunosti termenul pune mana pe DEX si vezi ce reprezinta. Tu esti genul de handicapat care pricepe foarte greu si uita foarte repede, tipul care pricepe totul si intelege nimic.
     Legat de situatii exagerate sa avem pardon. Legea este lege pentru toti. Cu alte cuvinte este nu este o exagerare. Legea spune clar ca nu ai voie sa detii 2 functii publice. Ce este asa de greu de inteles din cele 3 cuvinte " NU ESTE VOIE". Daca am fi fost pe vremea lui Vlad Tepes se termina cu trimiterea pe culmile tepelor a tuturor care faceau scut in jurul lui Mircea Diaconu. Si nu, nu e vorba de tepe gen teapa Voiculescu cu demisia din functia de parlamentar. E vorba de teapa aia din lemn care iti intra prin rect (scuzati expresia) si urca in sus pana se oprea in gat.
    • +2 (2 voturi)    
     eu cred ca tu castigi o paine (Miercuri, 31 octombrie 2012, 17:07)

     Ion Zapada [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     sau esti chiar Diaconu?

     cinstit acum, omu' incalca legea iar constitutia spune clar: nimeni nu-i mai presus de lege.
     Se pare ca legea nu-i pt. uselaci.
 • +31 (33 voturi)    
  Curaj in continuare ANI!! (Marţi, 30 octombrie 2012, 22:17)

  solar [utilizator]

  Da, este un act curajos care da prestigiu Agentiei!! Niciun pas inapoi de la acest demers!! Bravo!!!!!!
 • +18 (20 voturi)    
  da ministreasa (Marţi, 30 octombrie 2012, 22:49)

  luci30 [utilizator]

  sigur il compatimeste pe sarmanul deputat ,devreme ce nu se sesizeaza din oficiu.....ce conteaza ca nu mai avem separatie a puterilor in stat...azi miine ii vine rindul si avind un precedent se poate manevra mai lejer...cutia Pandorei este fix-pix pe linga ceia ce se petrece in senatul
 • +14 (16 voturi)    
  ciudata tara (Marţi, 30 octombrie 2012, 23:25)

  easy [utilizator]

  daca ma uit la o stire alaturata in care medvedev il critica pe insusi stalin pentru crimele comise contra propriului popor vad ca din nou pseudo-leaderii nostri sunt anacronici. probabil ca o sa ajungem o democratie doar dupa ce rusia ne imoune asta, cozi de topor se gasesc aici mai ceva ca in urss

  asa a fost si cazul impuscatului care-i explica lui gorby ca intineaza valorile comunismului, ciudata tara si mai ciudati sunt si alde kkrau si copy/paste, anii '50 parca nu se mai termina
 • +2 (4 voturi)    
  o parere (Miercuri, 31 octombrie 2012, 7:51)

  nicost [utilizator]

  o invitatie la a ne face fiecare dintre noi propile legi pe care sa nu le respectam,la asta ne invata actorasul cu rolurile de tantalau jucate si pe care lea transpus si in viata reala,ce este mai jalnic este ca scursurile alea care se cred batrani intelepti ai neamului sunt de tot kakao,niste hoti infiltrati cu ajutorul nostru acolo care o data inscaunati devin JUDECATORI
 • -2 (10 voturi)    
  ... (Miercuri, 31 octombrie 2012, 9:02)

  vitan.sandu [utilizator]

  Sigur ca este un conflict intre puterile statului Doar HG este una din puterile statului. Si inca una cu mare discernamant si cu mare impartialitate. Pentru el toti antibasistii sunt incompatibili. Si, iata, destul de multi postaci inca gandesc ca HG. Cum il critica cineva pe dl presedinte, cum cauta ani ceva incompatibilitate!
  • +1 (7 voturi)    
   Ai dreptate (Miercuri, 31 octombrie 2012, 10:33)

   finutza [utilizator] i-a raspuns lui vitan.sandu

   Chiar ieri, Funeriu a demisionat din ICR. Inseamna ca mult timp a fost si demnitar si salariat la ICR. S-a sesizat cineva in acest timp de ceva?
   • 0 (0 voturi)    
    Funeriu este consilier prezidential ! (Miercuri, 31 octombrie 2012, 19:30)

    Bambina [utilizator] i-a raspuns lui finutza

    Funeriu isi poate permite doua functii publice: consilier prezidential si o alta functie in ICR ! El este sub umbrela, nimeni ( nimeni=ANI) nu-i poate face nimic !
 • -3 (9 voturi)    
  Incompabilitate (Miercuri, 31 octombrie 2012, 10:13)

  xrogo [utilizator]

  Am inteles ca Diaconu si-a dat demisia din functia de directror de teatru,deci nu mai este incompatibil,atunci care este problema?
  Cei ce l-au ales sa-i ridice calitatea de senator,nu voi niste pupincuristi basisti !
  Iar cu recomandarile CE ramane cum ne-am inteles, sunt recomandari si-atit,cu recomandarile Comisie de la Venetia care spunea ca nu se recomanda forum la referendum cum a fost,CCR a tinut seama de ele?
 • -2 (6 voturi)    
  Despre incompatibilitati (Miercuri, 31 octombrie 2012, 11:00)

  Garett [utilizator]

  Eu astept de la seful ANI sa lamureasca in primul rand neclaritatile legate de propria-i declaratie de avere dupa care sa se adreseze in orice alta speta legata de "integritate"!
  Nu de alta dar se pare ca avem o situatie gen "ne-integrul ne vorbeste despre integritate"...
  http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/horica-cel-cu-integritatea-mica-seful-agentiei-nationale-de-integritate-horia-georgescu-are-o-problema-averea-sa-ar-trebui-verificata-627291.html
  • +1 (3 voturi)    
   Si motanul? (Miercuri, 31 octombrie 2012, 13:31)

   Anjo [utilizator] i-a raspuns lui Garett

   De ce nu aruncati o privire in curtea motanului Felix? Saracutul de el este pensionar. Si e sarac lipit pamantului. Are o cashcarabeta micuta in care sa locuiasca. Rivalizeaza saraca lui casuta cu cladirea Pentagonului. Si totul e din mica lui pensie de dottore, titlu obtinut cu greu pe bancile unei facultati inexistente.
   Chiar nu va este rusine sa vorbiti aberatii? Ziarul de casa al varanului va arunca incontinuu cu dejectii pe toti cei care au curajul sa nu stea in pozitia ghiocel. In toti cei care nu sunt de acord cu Felix.
   Uite cine isi permite sa ne dea lectii de moralitate. Dan Voiculescu, recunoscut, statutat ca securist. Absolvent Magna cum laude a sectiei de Turnatorie familiala. Cel care si-a turnat rudele vine sa imi dea mie lectii de moralitate? Pai a stat domnul Voiculescu la coada pentru un kilogram de zahar si un litru de ulei? A stat el la coada pentru o punga de fratii Petreus? El se ducea unde se ducea, turna rudele sale ca ascultau Vocea Americii sau Europa Libera si primea zahar si ulei si banane si portocale. Intai de toate sa vina domnul Voiculescu sa ne explice noua, tuturor de unde a adunat toata averea pe care a donat-o fiicelor lui si apoi va avea dreptul moral sa arate cu degetul inspre ceilalti.
 • -2 (8 voturi)    
  apropo (Miercuri, 31 octombrie 2012, 11:37)

  Lukducu [utilizator]

  Si inca ceva ,in senat sunt cei alesi de noi deci reprezinta vointa majoritatii,pe ANI cine i-a ales si a cui vointa reprezinta? (intrebarea e cu raspuns subinteles)
  • 0 (0 voturi)    
   BRAVO !!!!! (Miercuri, 31 octombrie 2012, 19:33)

   Bambina [utilizator] i-a raspuns lui Lukducu

   ANI are o suta de catastrofe profesionale!!! Puse de Basescu si PDL ! Noi nu avem cadere sa punem sau sa dam jos in ANI pe nimeni !
 • -2 (6 voturi)    
  don basescu si capo georgescu (Miercuri, 31 octombrie 2012, 11:43)

  Montesquieu [utilizator]

  inca unul din cei cu nasu-n suflet iese cu tupeu si apara inamicii famiglei si ai nasului?

  asta chiar e culmea integritatii: seful agentiei nationale, prins intr-o suveica cu rudele si ceva nasi cat sa-si acopere niste milioane de euro dubioase, l-a prins pe marele incompatibil diaconu a carui singura vina e ca a fost si senator si director de teatru

  bravo georgescu, bravo, tocmai ai stabilit un record de ipocrizie. ai intrat in panoplia marilor basisti!

  in viitorul f apropiat toata aceasta caracatita mafiota va fi studiata in manualele de drept ca fiind regimul mafiot care a acaparat o tara intreaga

  va fi greu da' pana la urma tot i se va gasi fiecaruia o pereche de catuse pe masura. totul e sa scapam de gangsterul suprem de la cotroceni
  restul pica de la sine
 • +1 (1 vot)    
  rezumat (Miercuri, 31 octombrie 2012, 12:37)

  costache2 [utilizator]

  ANI zice ca e incompatibil. Diaconu depune o contestatie in anulare la ICCJ. Termenul de judecata e in 2013, timp in care decizia ANI nu e DEFINITIVA. ANI spumega si viseaza conflicte constitutionale. Pe forum fraierii se agita...
  • +1 (3 voturi)    
   Asa e, cum spui matale... (Miercuri, 31 octombrie 2012, 14:41)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui costache2

   "Plenul Senatului a refuzat ieri sa aplice o hotarare judecatoreasca a ICCJ prin care se confirma starea de incompatibilitate a unui senator".

   Si cand soun "ASA E", ma refer la faptul ca pe forum, fraieri ca tine se agita sa "legitimeze" ilegalitatile comise de cei din parlament. Asa a fost mereu. E plin de fraieri.
 • +2 (2 voturi)    
  Bravos natiune (Miercuri, 31 octombrie 2012, 12:40)

  PBuzau [utilizator]

  Bravo domnilor parlamentari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Asteptam confirmarea lui Nicolae Ceausescu ca senator pe viata !
  Postmortem, ca marea majoritate din Parlamentul Romaniei.

  Pache
 • +1 (3 voturi)    
  Nu cred ca BANII SUNT CAUZA (Miercuri, 31 octombrie 2012, 15:25)

  tedycv [utilizator]

  transformarii lui Mircea Diaconu dintr-un recunoscut (pentru mine mare) actor intr-un mare impostor.
  A declarat ca intra in politica punand in valoare crezul Aliantei Civice "Daca nu noi, atunci cine?"
  La ce marsavii s-a pretat omul asta, fara sa fie obligat, cata vreme motivul lipsei banilor nu pare sa stea in picioare!!!
  Mai puneti odata filmul cu Victor Rebenciuc si cu hartia igenica de la revolutie. Poate de data asta il vizioneaza si Mircea Diaconu.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by