Premierul Victor Ponta a sustinut joi ca documentul pe care l-au semnat liderii USL contine o singura pagina care prevede doar ca Uniunea Social Liberala "este de acord in principiu cu lista obiectivelor propuse" si ca restul paginilor atribuite Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate si altor organizatii sindicale si ale societatii civile si care prevad desfiintarea Curtii Constitutionale, ANI, DNA, CNSAS nu au fost semnate de el.

"Documentul nu are nicio legatura cu USL", a spus Ponta, intr-o conferinta de presa organizata la sediul Guvernului, caracterizand drept "aberante" unele dintre aspectele semnalate de presa.

"Prima pagina nu are nicio legatura cu restul paginilor (publicate de presa joi). Acele pagini nu au nicio legatura cu acordul nostru" , a continuat Victor Ponta, precizand ca in foaia semnata de co-presedintii USL prevede doar ca fiecare punct va fi redactat de comun acord, in forma finala, pana la debutul campaniei electorale parlamentare.

Intrebat cum comenteaza faptul ca Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, a confirmat cererile legate de desfiintarea DNA si a CCR, Victor Ponta a intrebat: "Cine e Mircea Dogaru? Eu sunt Victor Ponta chiar daca dvs la B1 (TV) nu ma cunoasteti."