Unul dintre avocatii lui Adrian Nastase, Ion Cazacu, afirma ca ar putea depune o plangere la CEDO, in conditiile in care fostul premier ar fi fost incatusat dupa ce s-a impuscat, anunta Realitatea TV.

Site-ul Antena 3 afirma, fara a cita nicio sursa, ca Adrian Nastase ar fi fost "legat de targa cand a fost dus la Spitalul Floreasca pentru ca nu dorea sa paraseasca locuinta sa din strada Zambaccian, de teama sa nu ajunga la penitenciar".

Pe de alta parte, site-ul ZIUAnews.ro a publicat duminica seara doua facsimile despre care afirma ca sunt declaratiile date de Dana si Andrei Nastase, "a doua zi dupa tentativa de suicid a fostului premier Adrian Nastase".

"Un alt politist, intrat in camera odata cu echipajul medical, i-a spus politistului care il incatusase (n.r-pe Adrian Nastase) 'Bine ca nu te-a muscat'", ar fi declarat Andrei Nastase, sustine ZIUAnews.ro.

Avocatul fostului premier Adrian Nastase, Ioan Cazacu, a anuntat luni ca a depus o contestatie in anulare la decizia prin care clientul sau a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul calitatii", noteaza Agerpres. Cazacu a spus ca va depune actele privind contestatia in anulare, insa nu poate formula motivele acestei actiuni, deoarece nici magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu au dat motivarea la decizie.