Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) se autosesizeaza in cazul comunicatului de presa al Asociatiei "Cutu-Cutu" in care se arata ca "ne amintim cu totii la ce chinuri au fost expusi evreii in timpul razboiului. Regretam cumplit. Acelasi lucru se intampla acum cu cainii", a declarat pentru HotNews.ro presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Comunicatul este intitulat "Cainii nu sunt evrei ca sa fie dusi la Aushwitz (sic!). Un adapost cu 10.000 de caini?"

"O sa facem o autosesizare si vom analiza acest caz", a declarat Csaba Asztalos. Reactia CNCD vine dupa ce Asociatia "Cutu-Cutu" a postat pe site-ul sau un comunicat de presa in care scrie ca "ne amintim cu totii la ce chinuri au fost expusi evreii in timpul razboiului. Regretam cumplit. Acelasi lucru se intampla acum cu cainii".

Asociatia pentru apararea cainilor posteaza mai multe link-uri catre clipuri cu continut violent pentru a atrage atentia asupra faptului ca adaposturile de caini sunt asemanatoare unor "lagare de exterminare".

Citeste si: