Cateva sute de persoane s-au adunat din nou, duminica seara, in centrul Capitalei, in fata Teatrului National si in fata Facultatii de Arhitectura. Protestul, aflat in cea de-a 10-a zi, s-a desfasurat fara incidente. Multi dintre manifestanti au venit la protest impreuna cu copiii. In Piata Universitatii au fost mobilizati si cateva zeci de jandarmi. Majoritatea bannerelor manifestantilor au fost pro-monarhie (dupa ce Familia Regala a Romaniei a remis, duminica, un comunicat cu privire la proteste).

Foto:
  • Vezi cum s-a desfasurat a zecea zi de proteste in Capitala

Ora 22.45: Piata Universitatii s-a golit, pe treptele Teatrului National au mai ramas doar cateva persoane. Protestatarii si-au lasat pancartele rezemate de statuile din fata TNB.

Ora 21:05: Protestul din Piata Universitatii se desfasoara in continuare pasnic.

Ora 19:47: Cateva sute de persoane s-au adunat duminica seara in centrul Capitalei, in fata Teatrului National si in fata Facultatii de Arhitectura, estimeaza reporterul HotNews.ro de la fata locului. Protestul se desfasoara fara incidente. Multi dintre manifestanti au venit la protest impreuna cu copiii. In Piata Universitatii se afla si cateva zeci de jandarmi. Majoritatea bannerelor manifestantilor sunt pro-monarhie (dupa ce Familia Regala a Romaniei a remis, duminica, un comunicat cu privire la proteste).

Ora 19:01: Putin peste 100 de manifestanti se afla duminica seara in Piata Universitatii, anunta Stirileprotv.ro, in timp ce agentia Mediafax sustine ca este vorba despre cateva zeci de persoane.

Ora 17:58: Cele cateva zeci de manifestanti din centrul Capitalei spun ca nu vor renunta la protest pana cand cererile lor nu vor fi rezolvate. Ei scandeaza in continuare sloganuri impotriva clasei politice si au bannere pe care scrie, printre altele, "Va rugam sa ne scuzati, nu producem cat furati", "Jos Basescu", "Monarhia salveaza Romania" si "Fie iarna, fie vara, pana pleci noi stam afara".

Ora 16:30: Cateva zeci de persoane se afla in Piata Universitatii, unde protesteaza pasnic, potrivit agentiei Mediafax.

Ora 14:48: In jur de 100 de protestatari se afla la aceasta ora in centrul Bucurestiului si scandeaza "Demisia!".