Trotuarul de pe bulevardul Regina Elisabeta din Capitala, la intersectia cu Calea Victoriei, doua mari bulevarde proaspat reabilitate de Primaria Capitalei e in continuare plin de masini parcate neregulamentar, desi situatia a fost semnalata inca de la inceputul anului. Din cauza unor stalpisori care nu au mai fost montati la reabilitare, soferii profita si intra pe spatiul dedicat pietonilor, blocand trecerea acestora, in conditiile in care la nici 100 de metri distanta se afla parcarea subterana de la Universitate ce sta mai mult goala. La solicitarea HotNews.ro, Administratia Strazilor a precizat ca stalpisorii lipsa vor fi montati pana la sfarsitul saptamanii.

Masini parcate neregulamentar pe trotuarul bd. ElisabetaFoto: Hotnews

Despre problema trotuarului de la intersectia Calea Victoriei cu Bd. Regina Elisabeta transformat in parcare neregulamentara HotNews.ro a scris si in luna martie si, mai apoi, in aprilie.

Totodata, situatia a fost semnalata Primariei inca din februarie prin petitii personale adresate de diferiti cetateni, inclusiv de catre utorul acestui articol. Raspunsul primit de la Primarie informa ca problema sesizata a fost redirectionata la Administratia Strazilor de la care se va trimite un raspuns. Cu toate acestea, raspunsul la sesizare nu a mai venit.

Administratia Strazilor: Stalpisorii lipsa vor fi inlocuiti pana la sfarsitul saptamanii

La solicitarea HotNews.ro, Administratia Strazilor a precizat miercuri ca este la curent cu situatia de la intersectia Calea Victoriei cu Bd. Regina Elisabeta, ca situatia a aparut in urma vandalizarii stalpilor de delimitare acces si ca "Administratia Strazilor Bucuresti va inlocui, pana la finalul acestei saptamani, stalpii de delimitare acces lipsa."

Ca un element de context, la nici 100 de metri distanta de locul cu pricina se afla parcarea subterana de la Universitate ce sta mai mult goala. Marti la pranz, cand reporterul HotNews.ro a fotografiat prima data zona, in parcarea subterana erau peste 220 locuri libere.

Miercuri dimineata...

NOTA: Neafisarea in poza a numerelor de inmatriculare ale autovehiculelor este o decizie editoriala a redactiei HotNews.ro si se aplica la toate articolele publicate pe site, indiferent de subiectul tratat