PSD considera necesara constituirea unei Comisii parlamentare de ancheta pentru analiza fraudelor de la scrutinul din 6 decembrie, a declarat, luni, secretarul general al social-democratilor, Liviu Dragnea, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, potrivit NewsIn.

  • "Eu cred ca primul punct si cel mai important ar trebui sa fie cum demaram constituirea Comisiei parlamentare de ancheta asupra fraudei din alegerile din 6 decembrie. Vom avea o discutie si despre alegeri si cred ca foarte important ar fi cum facem sa-i protejam pe oamenii nostri din teritoriu care sunt foarte amenintati- primari, viceprimari, consilieri locali si chiar simpli membri", a afirmat Liviu Dragnea.

Intrebat daca o comisie parlamentara are competenta de a ancheta posibila frauda a scrutinului prezidential, Dragnea a raspuns ca "Parlamentul poate sa ancheteze orice în Romania".

  • Liviu Dragnea mai sustine ca social-democratii din teritoriu ar fi amenintati si li s-ar cere sa paraseasca PSD. "Nu exista primar care sa nu fie amenintat, sa nu i se spuna ca trebuie sa plece de la PSD, amenintat ca nu va primi bani, ca va primi controale în continuare. Deja saptamana trecuta cea mai mare parte a primarilor au si fost vizitati de institutii ale statului care sa verifice probleme legate de mediu si alte lucruri".

Posibilitatea constituirii unei Comisii de ancheta pentru fraudele de la alegeri fusese sugerata duminica seara de liderul PSD, Mircea Geoana, la o emisiune TV.