Candidatul liberal la presedintia Romaniei a gasit solutia pentru a reusi sa le transmita alegatorilor, intr-un mod ireprosabil, mesajul sau electoral: Crin Antonescu ia lectii de actorie de la colegul sau de partid, actorul si profesorul Mircea Diaconu. Dezvaluirea a fost facuta de senatorul liberal Mircea Diaconu intr-un interviu acordat Inpolitics.ro.

Cunoscutul actor, aflat la primul sau mandat de senator, spune despre liderul liberal ca "are stofa de actor", iar despre actualul sef al statului, ca "Este un actor cabotin".

In ceea ce il priveste pe candidatul social-democrat Mircea Geoana, Diaconu este de parere ca "Si el detine ceva dintr-un actor, insa nu reuseste niciodată sa se identifice cu mesajul pe care il transmite sau cu rolul pe care îl joacă. Urmarea - chiar si atunci cand spune adevărul, avem impresia ca minte".

Inpolitics.ro. scrie ca liderul liberal nu este singurul candidat la prezidentiale care ia lectii de la un actor profesionist pentru a comunica mai bine cu electoratul. Emil Constantinescu s-a bucurat, inaintea alegerilor din 1996, de consilierea lui Ion Caramitru, iar Ion Iliescu a primit si el sugestii de la Sergiu Nicolaescu si Ion Besoiu.