Fiica sefului statului, Elena Basescu, a declarat, miercuri, intr-o emisiune la Pro TV, ca tatal sau nu a mintit cand a spus ca ea a terminat scoala in SUA, ci doar nu a specificat ca a facut ultimul an de studii la o universitate americana, relateaza Mediafax.

"Tatal meu nu a mintit. (...) Tatal meu nu a specificat ca am facut ultimul an de studii in America", a declarat Elena Basescu.

Ea a precizat ca a facut anul terminal la James Madison University din Virginia, in cadrul unui schimb de studenti cu Universitatea Romano-Americana. Elena Basescu a mentionat ca are si un masterat si ca a urmat si un curs introductiv la Colegiul National de Aparare.

Potrivit unui raspuns oficial al Universitatii James Madison din Statele Unite trimis HotNews.ro, Elena Basescu a urmat doua semestre in regim part-time in Statele Unite, in toamna lui 2002 si primavara lui 2003. Presedintele Traian Basescu a declarat, saptamana trecuta, intr-o emisiune televizata ca fiica sa si-a terminat studiile in Statele Unite.