​Presedintele PSD a facut mai multe remarci cu tenta ironica la adresa premierului Sorin Grindeanu, intr-o emisiune la Romania TV, care vizau printre altele postarea publicata duminica de Grindeanu pe Facebook, in contextul in care Dragnea a anuntat ca evaluarea ministrilor s-a finalizat duminica si urmeaza sa fie redactata si discutata cu ministrii si cu conducerea PSD si ALDE.

Sorin Grindeanu si Liviu DragneaFoto: Agerpres

Despre postarea lui Grindeanu, in care acesta vorbeste despre stabilitate politica: "Eu nu am experienta politica a domnului prim-ministru. Dar eu am condus acest partid in campania electorala si s-a intamplat ca partidul a castigat alegerile", a spus Dragnea, care a continuat afirmand ca stabilitatea politica in tara nu sta intr-o singura persoana.

Despre faptul ca premierul nu a participat la parlament unde fusese invitat: "Am inteles ca a plecat la Paris, nu a plecat la prima ora, a plecat mai tarziu, dar sigur ca daca pleci trebuie sa iti faci bagajul, sa te asiguri ca nu ai uitat nimic din bagaj", a spus Dragnea referindu-se la vizita de lucru facuta de Grindeanu miercuri si joi la Paris, desi intrebarea moderatoarei se referea la absenta ministrului Finantelor Viorel Stefan din parlament.

Din nou despre postarea publicata de Grindeanu duminica dupa-amiaza: "Eu am citit cu atentie ce a spus si chiar sunt pe ganduri, si o sa ma gandesc foarte serios, o sa analizez fiecare cuvant din acea postare. E importanta si o sa-l sun si pe dl Tariceanu si o sa ne gandim la acea declaratie".

"Se mai intampla in lume - foarte rar, recunosc, cam o data la o suta de ani - sa se mai schimbe guvernul; se mai intampla si asta. Oamenii se uita numai la programul de guvernare, sa ne intelegem".