Liviu Dragnea a declarat miercuri ca deputatul Cristian Radulescu "risca foarte mult" si ca PSD nu este de acord cu asemenea comportamente, dupa ce acesta a afirmat, intr-un interviu pentru Adevarul, ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa.

Liviu DragneaFoto: Agerpres

"Am o parere mai mult decat proasta in legatura cu afirmatiile dumnealui", a spus Dragnea, la iesirea de la bilantul Ministerului de Interne, afirmand ca declaratiile facute de Radulescu sunt "neavenite si foarte periculoase".

Liviu Dragnea s-a intrebat daca acesta mai poate pastra armele la care a facut referire respectivul interviu in conditiile in care a afirmat ca este pregatit sa le foloseasca.

Intrebat daca Radulescu risca excluderea din partid, seful PSD a raspuns: "Risca foarte multe lucruri (...) PSD nu e de acord cu asemenea comportamente".

Invitat in studioul Antena 3 cand Dragnea facea aceste declaratii, Cristian Radulescu nu s-a aratat foarte impresionat de afirmatiile sefului sau de partid. "Daca asculta de la ziarul Adevarul, foarte bine. Sa faca ce vrea dansul".