Fostul deputat Sebastian Ghita a participat luni seara la o intalnire a membrilor comisiei parlamentare de control al SRI, din care a facut parte mandatul trecut, unde au participat si directorul serviciului si ceilalti directori executivi, au confirmat joi fostul presedinte al comisiei Georgian Pop (PSD) si fostul membru al comisiei, deputatul liberal Cezar Preda.

Sebastian GhitaFoto: Agerpres

Acestia au afirmat ca la intalnire au avut loc discutii generale si nu s-a discutat despre cazul lui Ghita.

Preda a afirmat ca acesta era "colocvial, volubil".

La randul sau, Pop, care a organizat intalnirea, a declarat ca s-a discutat despre ucidrea ambasadorului Rusiei in Turcia si despre atentatul de la Berlin, evenimentele din acea seara.

El a precizat ca a fost o intalnire "traditionala" in care cei noua fosti membri ai comisiei si-au strans mana, iar discutiile au fost generale.

Conducerea SRI a avut, luni seara, o intalnire "protocolara" cu fostii membri ai Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra Serviciului, care a marcat finalul mandatului fostului Legislativ si la care a participat si Sebastian Ghita, a confirmat, pentru News.ro, si purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.