Secretarul executiv al PNL Radu Carp a fost ales, luni, presedinte al filialei PNL Sector 4, cu 223 de voturi "pentru" din 246 de voturi exprimate, fiind si singurul candidat ramas in cursa dupa retragerea lui Marius Rogin, scrie Mediafax.

Radu Carp l-a invitat pe Marius Rogin sa se implice in activitatea PNL Sector 4 si sa participe la prima sedinta a biroului politic, afirmand ca filiala poate sa profite de experienta acestuia.

"Nu am exercitat niciun fel de presiuni, nu am vorbit despre retragerea niciunui candidat. Am spus ca retragerea unui candidat este o optiune personala ca si inscrierea in cursa. (...) Eu, personal, il invit sa participe la prima sedinta de birou indiferent cine va fi ales in acel birou (...) eu il invit pentru ca o persoana care a condus o perioada destul de framantata, sa spunem, cu doua tipuri de alegeri, o filiala a PNL, intr-un sector foarte dificil, in care avem probleme multiple cu conducerea PSD a primariei, o asemenea persoana cred ca are suficienta experienta si putem sa profitam cu totii de pe urma acestei experiente", a declarat Radu Carp, singurul candidat ramas in cursa pentru presedintia PNL Sector 4.

Marius Rogin a declarat luni, pentru Mediafax, ca se retrage din competitia pentru presedintia organizatiei PNL Sector 4 in favoarea lui Radu Carp, afirmand nu este adeptul constituirii taberelor in partid.

Alegerile din organizatia PNL Sector 4 au fost amanate saptamana trecuta, din cauza tensiunilor care au dominat sedinta, unii liberali fiind sunati sa nu mai vina la reuniune sau fiindu-le blocat accesul in sala.

Surse din PNL declarau pentru Mediafax ca alegerile interne de la PNL Sector 4 au fost boicotate de presedintele demisionar al organizatiei Marius Rogin.