Robert Turcescu - candidatul PMP la Primaria Capitalei, Stefanel Dan Marin - candidat a primaria sector 4 si Stefan Enache - candidat la primaria sector 6 au fost desemnati joi vicepresedinti ai PMP de catre Colegiul National al formatiunii, la propunerea presedintelui partidului, Traian Basescu, informeaza Agerpres.

Robert TurcescuFoto: Hotnews

Basescu a declarat, in deschiderea reuniunii, ca alegerile locale din 5 iunie reprezinta "o radiografie exacta a partidului".

"Alegerile locale sunt cele care iti arata precis cum stai, spre deosebire de orice alt tip de alegeri, fie ca sunt parlamentare pe liste, fie ca sunt europarlamentare sau prezidentiale. Ceea ce ne arata rezultatele obtinute de fiecare organizatie este radiografia fiecarei organizatii in parte si, de buna seama, si o radiografie a conducerii, a capacitatii organizatorice pe care o avem la momentul actual la nivel national, la nivel local", a afirmat fostul presedinte.

Basescu a anuntat, apoi, ordinea de zi a sedintei. "La punctul unu pe ordinea de zi avem completarea CEx-ului cu trei vicepresedinti, la punctul doi numiri de presedinti interimari in organizatiile teritoriale bazate pe criteriile deja anuntate, iar la punctul trei avem analiza rezultatelor pe fiecare organizatie, la punctul patru situatia politica actuala si diverse", a precizat presedintele PMP.

Participantii la reuniune i-au validat apoi prin vot deschis pe cei trei noi vicepresedinti, reuniunea PMP continuand fara presa in sala.