Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit pentru prima data, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, despre divortul de sotia sa, Bombonica Prodana, de care a precizat ca s-a despartit dupa prima sentinta in cadrul procesului sau. Intrebat duminica la Antena 3 daca s-a despartit de sotia sa, Dragnea a raspuns: "Da. Dupa prima sentinta". El a adaugat ca a ramas cu ea "in continuare, intr-o relatie corecta", potivit Agerpres.

Liviu DragneaFoto: Agerpres

"Imi asum eu. E o chestiune strict personala, nu credem ca imi puneti intrebarea asta, nu voiam, dar totusi, e o zi importanta pentru mine, duminica Floriilor, e o zi in care... Practic de maine incepe Saptamana Patimilor si e bine sa ne... Nu a mai rezistat, ea nu a mai rezistat. Atatia ani de zile la atatea atacuri nu a mai rezistat pur si simplu. Nu au fost alte lucruri, dar, impreuna, in continuare, adica discutam, ne intalnim, ne vedem cu copiii, dar e o durere, aici", a mai spus Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de inchisoare cu suspendare de Inalta Curte de Casatie si Justitiei in dosarul"Referendumul".

Presedintele PSD Liviu Dragnea este urmarit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata si instigare la fals intelectual, in forma continuata, intr-un nou dosar, cel in care si fosta sa sotie, Bombonica Prodana, este urmarita penal pentru abuz in serviciu, a anuntat Directia Nationala Anticoruptie la inceputul lunii aprilie.

Dosarul vizeaza fapte din perioada 2006-2012, cand Liviu Dragnea era presedintele Consiliului Judetean Teleorman, iar fosta sa sotie, Bombonica Prodana, era coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.