Secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir, sustine ca primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, va fi candidatul partidului pentru functia de primar al municipiului, in timp ce acesta refuza sa discute, deocamdata, despre acest subiect, potrivit Mediafax.

"La noi nu vor fi schimbari majore. Noi am stabilit ce era important. Candidatul la Primaria municipiului Constanta este Decebal Fagadau", a declarat Cristinel Dragomir, marti, intr-o conferinta de presa.

Intrebat de nenumarate ori daca va candida la Primaria Constanta, Decebal Fagadau a refuzat sa discute despre acest subiect, chiar in cursul zilei de luni el afirmand ca va aborda aceasta tema incepand cu luna ianuarie.

"Vom discuta acest subiect incepand cu luna ianuarie. V-am promis ca pana la sfarsitul anului sa ma asigur ca in niste conditii putin mai subrede pot sa administrez orasul fara a periclita domenii esentiale cum ar fi incalzirea, transportul, planificarea deszapezirii¬, a spus Decebal Fagadau luni, intr-o conferinta de presa.

Cristinel Dragomir a afirmat ca PSD Constanta mai cauta candidati pentru 17 localitati din judet, in timp ce pentru celelalte vor candida fie primarii in functie, fie viceprimarii. Una dintre aceste localitati unde nu a fost stabilit un candidat este Mangalia, Cristinel Dragomir spunand ca si-ar dori sa-l convinga pe Zanfir Iorgus, fost primar al municipiului intre 1996 - 2008, sa accepte sa fie candidatul social-democratilor la alegerile de anul viitor.

Secretarul executiv al PSD Constanta a mai spus si ca o parte dintre consilierii judeteni nu mai doresc un nou mandat, dar ca cei care doresc sa continue se vor regasi pe lista de anul viitor.

Cristinel Dragomir spune ca PSD va merge pe liste proprii la alegerile locale de anul viitor.

"Eu am sustinut si sustin in continuare ca PSD trebuie sa mearga pe liste separate. Azi cand discutam nu exista niciun fel de intelegere a PSD la nivel national cu niciun fel un partid, nu ni s-a transmis nimic in aceasta privinta si ca atare nici nu vreau sa o iau in discutie. PSD are suficiente resurse sa-si puna candidati peste tot, liste complete, si nu are nicio temere ca nu va reusi sa castige alegerile locale in 2016. Ma refer la PSD Constanta¬, a precizat Cristinel Dragomir.