O fotografie in care premierul Victor Ponta se afla intr-o cafenea din Miami, in Statele Unite, a fost postata pe Facebook de Magda Bistriceanu, fosta membra PSD si ex-militanta a Fortei Civice.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Premierul nostru penal la Starbucks Coffee - Miami International Airport! Ce bine sa ai prieteni la Miami, multumesc pentru foto!", a scris aceasta, pe contul ei de Facebook.

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca pleaca in concediu de odihna pana in 9 august, alaturi de sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, si cei doi copii.

'Plec in concediu, ma intorc duminica, pe 9 august. E concediu de odihna cu familia, ma duc in afara tarii. Nu ma duc acum la niciun control in Turcia. E un lucru pe care-l vor decide medicul din Romania, domnul Codorean si cu medicul care m-a operat, din Turcia, undeva la sfarsitul lunii august, in functie de cum evolueaza recuperarea. Plec in concediu cu sotia si cei doi copii', a declarat premierul, marti seara, intr-o interventie telefonica la postul B1Tv, potrivit Agerpres.

Ponta a adaugat: 'Plec in afara tarii, dar nu in Turcia si plec cu sotia si cu copiii si sper sa nu vad niciun medic in urmatoarele 10 zile ca am vazut destui medici in ultima perioada'.

Despre faptul ca presa va critica plecarea sa in concediu in strainatate, asa cum s-a comentat si in cazul presedintelui Klaus Iohannis, premierul a replicat: 'Imi asum'. 'Avand in vedere ca o sa fie fericiti Irina si Andrei imi asum criticile. Sunt total constient, mi-am asumat acest lucru. Dar, numai o secunda, nu plateste Guvernul sau statul roman pentru asta', a completat premierul.