UPDATE Declaratii la Parlament: "Mi-am dat demisia pentru ca nu vreau sa abuzez de functie. Imi pare rau pentru ca iubeam foarte mult ceea ce faceam. Am o mare parere de rau in suflet. Da, mi-am depus demisia. Urmeaza sa ia act Biroul Permanent. Da, sunt insarcinata in 4 luni. Dar acum pot sa imi vad de familie, de casa, de Marian. Marian e un om foarte bun, voi fi alaturi de el. Da, este necajit pentru ca e un joc politic. Oamenii care au venit de dimineata au fost de un mare profesionalism, au fost civilizati. Am fost luata din aceeasi casa din care a fost luat si bunicul meu. Imi pare rau de Victor si de Daciana. Atata ii zic si ma uit in ochii lui: "Victore, Victore", stie el la ce ma refer. "

Oana Niculescu Mizil (foto arhiva)Foto: Hotnews

Partenera lui Marian Vanghelie, Oana Niculescu Mizil (39 ani), a declarat, la iesirea de la audierile de la DNA, ca are calitate de susect intr-un dosar, negand insa acuzatiile. Ea a dezvaluit ca este insarcinata. "Marian va avea al doilea baiat", a spus ea. Mizil a anuntat si ca astazi isi va depunde demisia din functia de deputat PSD.

Intrebata daca a colaborat cu anchetatorii, ea a raspuns: "Da da, cum sa nu, au fost foarte draguti".

Acuzatia se refera la faptul ca a participat intr-o firma, dar a negat ca acest lucru ar fi adevarat.

"Nu am administrat niciun magazin, din contra, am consiliat. Pur si simplu ma consider nevinovata, pentru ca imi place moda, nu am ce sa fac, nu am putut sa stau departe de moda. Asta a fost primul meu hobby si este in continuare", a sustinut aceasta.

Oana Mizil a adaugat ca nu are impusa nicio interdictie si ca nu crede ca acest dosar ii va afecta viitorul, chiar daca mai are o condamnare cu suspendare, pentru ca e total nevinovata.

Deputata Oana Mizil ar fi implicata in operatiuni de comert incompatibile cu functia de parlamentar, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Sursele citate au precizat ca aceasta era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management si la patru magazine din Bucuresti.