Monica Macovei a explicat intr-un interviu pentru HotNews.ro cum a ajuns sa intre calare pe motocicleta in studioul emisiunii Teo Show de la Kanal D. "Cu motocicleta a fost un fel de santaj... Teo (Trandafir - n.red.) a spus vino cu motocicleta in emisiune. Daca nu veniti, o sa va pun sa calcati. Atunci am zis bine, cu motocicleta".

Monica Macovei, in emisiune pe motocicletaFoto: Captura video

Candidatul independent la presedintie a explicat ca nu are permis de conducere a motocicletei, dar a inceput sa mearga alaturi de Sorin Avram, unul dintre membrii echipei sale de campanie. Macovei a spus ca Teo Trandafir a vazut pe internet un clip al sau pe motocicleta lui Sorin Avram, si in acel moment i-a propus sa vina astfel in platoul emisiunii sale de la Kanal D.

In ceea ce priveste momentul in care i-a dat lui Teo Trandafir un cartus gol de mitraliera, a spus ca "nu am vrut sa fie straniu. Am vrut sa vorbesc despre viata mea, iar lucrurile care mi-au dat mie putere au fost cele din Bosnia. Eu am venit cu cateva cartuse din Bosnia si am vrut sa incep aceasta poveste cu ceva real".

Macovei a explicat si comparatia cu Nelson Mandela: "Eu la principiu m-am referit, poate nu as mai spune Nelson Mandela. <> - eu cred in acest principiu. Nu ma compar cu nimeni, eu sunt eu. Eu m-am referit la acela care a enuntat acel principiu".

Citeste si: