Presedintele PMP, Elena Udrea, a caracterizat drept "pozitiva" intalnirea pe care a avut-o miercuri, la Palatul Cotroceni, cu seful statului, Traian Basescu, dar a precizat ca presedintele va prezenta concluziile acestor discutii.

La intalnire, programata sa inceapa la ora 16:00 si care s-a incheiat in jurul orei 18:15, au participat, pe langa Elena Udrea si Traian Basescu, 13 membri din conducerea PMP, a precizat presedinta partidului.

"A fost o intalnire pozitiva", in care au fost discutate continutul programului si oferta candidatului PMP, a spus Elena Udrea, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV.

Intrebata daca Traian Basescu si-a oferit sprijinul pentru candidatura sa, Udrea a raspuns: "Concluziile le va prezenta presedintele".

Chestionata daca a luat in calcul desemnarea lui Traian Basescu ca premier, in eventualitatea in care ar castiga alegerile prezidentiale, Elena Udrea a precizat: "Nu am luat in calcul aceasta varianta".

"Cred ca solutiile trebuie sa reiasa dupa discutiile cu nou majoritate. Trebuie sa fie un om care sa fi realizat ceva in viata, nu cineva care sa isi inceapa activitatea in functia de prim ministru", a adaugat aceasta.

Reportera B1 a insistat si a intrebat daca Traian Basescu ramane un posibil candidat pentru functia de prim ministru.

"Nu am luat in calcul aceata varianta. Putin probabil ca majoritatea parlamentara sa nu doreasca sa impuna un premier din randul acestei majoritati", a mentionat Elena Udrea.