Premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea discuta cu liderul PNl Crin Antonescu si secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, in biroul presedintelui Senatului. Premierul anuntase la finalul Comitetului Executiv National (CExN) al PSD ca urmeaza sa se intalneasca cu partenerul de alianta cu pentru a discuta despre propunerile liberalilor pentru conducerea Ministerului de Interne. La intalnire a sosit si Daniel Chitoiu.

Gabriel Oprea, Victor Ponta si Liviu DragneaFoto: Agerpres

La intrarea in biroul presedintelui Senatului, Ponta a refuzat sa mentioneze subiectul discutiilor.

Premierul anuntase la finalul Comitetului Executiv National (CExN) al PSD ca urmeaza sa se intalneasca cu partenerul de alianta cu pentru a discuta despre propunerile liberalilor pentru conducerea Ministerului de Interne. Liderul social-democrat a adaugat ca la final "putem sa va va comunicam impreuna deciziile adoptate".

Intrebat despre o posibila remaniere a lui Daniel Chitoiu, Ponta a raspuns: "Nu am discutat nimic cu dl Antonescu pana acum, despre niciun ministru, despre nicio propunere. Am stabilit cu dl Antonescu ca ne intalnim sa vorbim despre asta dupe sedinta CExN a PSD."

Citeste si: