Democrat-liberalul Cristian Petrescu a confirmat, joi, pentru Agerpres, ca a demisionat din PDL intrucat nu se mai regaseste in politica de partid dusa de actuala conducere si a precizat ca alaturi de el au parasit formatiunea prin demisie alti 50-60 membri ai organizatiei sector 3 al carei presedinte interimar a fost pana la momentul plecarii.

"Da, mi-am dat demisia din PDL dupa 17 ani in care am fost membru al acestui partid. Am si primit multe de la partid, am si oferit, la randul meu, multe. Am considerat ca actuala echipa de conducere nu ma mai poate reprezenta, iar atunci nu mai este cazul sa continui. Apreciez mult membrii actuali ai PDL care mi-au fost colegi, dar, in momentul acesta, nu putem continua impreuna", a declarat Cristian Petrescu.

El a precizat ca, formal, si-a depus marti demisia din PDL si a subliniat ca nu a dorit prin acest gest sa produca un scandal politic, dovada si faptul ca si-a anuntat demersul pe o retea de socializare.

Intrebat daca la momentul demisiei mai era in functia de presedinte interimar al organizatiei PDL sector 3 si daca alaturi de el au luat decizia plecarii din partid si alti colegi, Cristian Petrescu a raspuns: "Da, au mai fost altii, spre exemplu fostul deputat Dan Radu Zatreanu, precum si membri din cadrul organizatiilor de tineret si oamenilor de afaceri de la sectorul 3".

Despre o eventuala inscriere a sa in Miscarea Populara, Cristian Petrescu a spus ca deocamdata are o saptamana de concediu.

Contactat de B1 TV, Petrescu a raspuns: "Poate fi si Miscarea Populara o varianta", dar decizia o va lua dupa aceasta vacanta de o saptamana.