Biroul Permanent National al PDL va desemna, luni, o conducere interimara a filialei din Caras-Severin, a declarat, vineri, Emil Boc, care a sustinut ca PDL va merge mai departe si va avea continuitate, el spunand ca a existat continuitate chiar si dupa plecarea fondatorului partidului, Petre Roman. Emil Boc a declarat, la Resita, in urma intalnirii cu primarii PDL din Caras-Severin, ca luni va fi desemnata conducerea interimara a filialei PDL, pentru continuitate politica si pentru pregatirea alegerilor locale. Presedintele PDL spune ca, indiferent de persoanele care pleaca din PDL, partidul are continuitate si va merge mai departe, potrivit Mediafax.

Emil Boc a reamintit ca PDL s-a mai confruntat cu situatii in care lideri importanti ai partidului au parasit formatiunea, enumerandu-i pe Bogdan Niculescu Duvaz si Alexandru Sasu. El a spus ca partidul a avut continuitate si "resortul intern sa continue" chiar si dupa plecarea fondatorului sau, Petre Roman.

Emil Boc a mers, vineri, la Resita, alaturi de Ioan Oltean, pentru a evalua situatia filialei, in contextul trecerii lui Sorin Frunzaverde la PNL.

Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a anuntat ca va candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL, el urmand sa demisioneze din PDL. Sorin Frunzaverde era liderul organizatiei Caras-Severin a democrat-liberalilor.