"Traian Basescu impune astazi romanilor un nou experiment: guvernul clonelor", sustine pe blogul sau presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu. "In noul Guvern, pe care l-am putea numi Guvernul Dolly, in memoria primului mamifer clonat – oaia Dolly, aproape fiecare ministru formal, propus de PDL, este o clona a mentorului politic care l-a promovat si care ii va coordona activitatea", afirma politicianul, adaugand ca "pentru a evita un nou experiment, ce ar putea avea consecinte nocive greu de evaluat, ar trebui sa-l scoatem cat mai rapid din laboratorul de la Cotroceni" pe presedintele Basescu.

Dan VoiculescuFoto: Agerpres

Iata cateva dintre afirmatiile facute de Dan Voiculescu:

* Traian Basescu impune astazi romanilor un nou experiment: guvernul clonelor.

* Basescu propune acum un Executiv populat integral cu reprezentanti ai speciei Boc, care vor asculta disciplinati indicatiile “veteranilor” retrasi in umbra.

* In noul Guvern, pe care l-am putea numi Guvernul Dolly, in memoria primului mamifer clonat – oaia Dolly, aproape fiecare ministru formal, propus de PDL, este o clona a “mentorului” politic care l-a promovat si care ii va “coordona” activitatea.

* Daca acest Executiv va fi validat de Parlament, Romania va avea, concomitent, doua guverne: unul formal, altul real. In acest ritm, in curand, numarul ministrilor PDL va fi mai mare decat al alegatorilor acestui partid.

* De 7 ani, Traian Basescu face experimente pe romani si, de fiecare data, a provocat traume sociale deosebit de grave. Pentru a evita un nou experiment, ce ar putea avea consecinte nocive greu de evaluat, ar trebui sa-l scoatem cat mai rapid din “laboratorul” de la Cotroceni.

Citeste mai multe pe blogul lui Dan Voiculescu.