PNL a depus la Primaria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, in acest moment asteptandu-se aprobarea acesteia, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse din partid.

Aceleasi surse au precizat ca la mitingul respectiv vor participa si liberali din teritoriu, nu doar cei din Bucuresti.

In cursul dupa-amiezii de marti este asteptat sa soseasca la Bucuresti presedintele PSD, Victor Ponta, cu care liderii PNL vor discuta detaliile participarii in comun a partidelor membre USL la protest, au mai precizat sursele citate.

In cursul zilei de miercuri conducerea USL se va reuni intr-o sedinta "operativa" privind organizarea mitingului de joi.

Primaria Capitalei a confirmat ca a primit din partea PNL o solicitare pentru organizarea unui miting joi, in Bucuresti.

Conducerea PC a luat, marti, decizia de a se alatura PNL, in calitate de membru al ACD, la mitingul de protest care se va desfasura in zilele urmatoare, a anuntat presedintele PC Daniel Constantin, care a precizat ca decizia a fost luata la "presiunea" membrilor partidului.

Constantin a spus, la o conferinta de presa, ca actiunea pleaca de la presiunea organizatiilor locale de a veni la Bucuresti pentru a se alatura PNL intr-o "actiune decuplata de ceea ce se intampla in Piata Universitatii".

Conducerea PNL l-a mandatat, luni, pe presedintele liberal Crin Antonescu sa discute in USL organizarea unui "amplu miting" si a unui mars de protest in Bucuresti, in zilele urmatoare.