Traficul feroviar pe Valea Prahovei, blocat, sambata, in jurul orei 12.30, dupa ce un tren de marfa a rupt linia de contact, a fost reluat in jurul orei 16.30, fiind afectate sase trenuri in care se aflau cateva sute de calatori, transmite Mediafax.

Traficul feroviar a fost reluat in jurul orei 16.30, trenurile avand intarzieri de pana la 200 de minute.

In urma incidentului au fost afectate cateva sute de persoane, unele apeland la microbuze pentru a-si putea continua calatoria.

Traficul feroviar a blocat, sambata dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, intre Comarnic si Valea Larga, dupa ce linia de contact s-a rupt, reprezentanti ai Biroului de Presa al CFR Infrastructura declarand ca incidentul s-a produs in jurul orei 12.30.

Conform surselor citate, linia de contact a fost rupta de un tren de marfa, acesta reusind sa-si continue traseul.

In urma incidentului, mai multe trenuri de calatori au fost oprite in garile din Comarnic, Buda, Busteni si Ploiesti.

Astfel, printre trenurile blocate s-au aflat Acceleratul 1621 Bucuresti-Sibiu, in Gara Comarnic, Intercity 533 Bucuresti-Nord-Cluj, care este oprit in Gara Buda de la ora 14.43, trenul International 347 Viena-Bucuresti, care este oprit de la 14.39 in statia Busteni si trenul International 346, Bucuresti Nord-Viena, oprit in statia Ploiesti Vest.

Trenul accelerat 1621 Bucuresti-Sibiu a ramas oprit in camp, intre orele 12.30 si 14.50, cand a fost tractat pana in gara din Comarnic.