Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, a declarat pentru HotNews.ro ca medicii de familie nu semneaza contractele cu CNAS, contrazicand anuntul din aceasta dimineata al agentiilor de stiri. "E o

Rodica TanasescuFoto: HotNews.ro

documente

Comunicat_de_presa_Protestul_continua_Nu_semnam_contractele

(9 Iun 2011) PDF, 716KB

manipulare. Nu semnam contractele. Declaratiile Doinei Mihaila au fost scoase din context. Atunci cand vom incheia contractarea, dosarele vor trebui sa fie prelucrate. Doina Mihaila a spus ca depunem dosarele fara sa le semnam pentru ca sa evitam apoi sa stam la cozi la Case. Cererile raman nesemnate si doar se depun. Asta nu inseamna in niciun fel semnarea contractului", a declarat Rodica Tanasescu pentru HotNews.ro.

In aceasta dimineata, agentiile de stiri au anuntat incheiarea conflictului dintre medicii de familie si autoritati, fiind citate declaratiile Doinei Mihaila, presedintele Patronatului Medicilor de Familie, una dintre organizatiile care reprezinta breasla. Anuntul a venit in urma negocierilor esuate miercuri dintre autoritati si reprezentantii medicilor de familie.

  • UPDATE: Comunicatul de presa semnat de Doina Mihaila (presedintele Federatiei Patronatelor Medicilor de Familie) si de Rodica Tanasescu (presedintele Soc.Nationale de Medicina Familiei) confirma continuarea protestului medicilor de familie.

Mai multe despre conflictul dintre autoritati si medicii de familie puteti citi aici.

Un interviu cu directorul CNAS, Lucian Duta, puteti citi aici.

Un interviu cu presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, puteti citi aici.