"Este evident ca o tara in care sectorul privat nu isi permite sa plateasca mai mult decat sectorul bugetar, este clar ca are o problema de structura. Romania trece printr-un moment dificil si trebuie sa incercam cu totii sa mentinem in viata ceea ce se poate din economie. Trebuie sa incercam sa protejam economia romaneasca, deoarece crearea de noi locuri de munca este mult mai dificila decat pastrarea celor deja existente", au declarat reprezentantii patronatelor, la finalul intalnirii cu seful statului.

  • "De asemenea, ne asteptam ca Guvernul, asa cum a promis si la intalnirea de dimineata, sa investeasca si sa asiste economia romaneasca cu adevarat si in acest sens sa existe si sprijinul presedintelui", au mai afirmat reprezentantii patronatelor
  • "Am insistat si in privinta atitudinii pe care ANAF o are impotriva celor care produc. Este anormal sa blochezi conturile unei intreprinderi pentru ca are o datorie la bugetul de stat, cand acea companie are de primit de la stat din TVA mai mult decat are datorie", au adaugat ei.
  • "Trebuie luate masuri pentru asigurarea locurilor de munca. In plus, este nevoie de combaterea evaziunii fiscale", mai spun reprezentantii patronatelor.