Carmen Dan, ministrul Afacerilor de Interne, a invocat, in plangerea depusa pe 30 octombrie impotriva lui Romica Parpalea, articolul 299 din Codul Penal, cu privire la "folosirea abuziva a functiei in scop sexual". Prezenta azi la audieri, la DIICOT, ministrul de Interne a explicat la iesire ca a fost vorba de "o eroare materiala".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este o eroare materiala indicarea acelui text de lege, am lamurit-o acum in contextul audierilor. Vorbim de trei infractiuni indicate de mine in plangere: inducerea in eroare a organelor judiciare, santajul si constituirea de grup infractional organizat. Probabil este o greseala de redactare, asa am constatat acum", a explicat ministrul de Interne, la iesirea din sediul DIICOT, potrivitAntena 3.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost audiata, joi, la DIICOT in dosarul deschis in urma plangerii facute de ea pentru denunt calomnios si santaj impotriva lui Romica Parpalea, denuntatorul in dosarul "Referendumul", care a facut plangeri penale impotriva ei si a liderului PSD, Liviu Dragnea.