Premierul Mihai Tudose a criticat din nou, marti, Enel-ul, care 'a inceput o activitate de PR foarte activa' insa ''lasa un sfert de tara fara curent'', scrie Agerpres.

Mihai TudoseFoto: Agerpres

''Felicit toate autoritatile din Comitetul pentru Situatii de Urgenta Timis. (...). De asemenea, am sperante ca se va incheia si activitatea Enel, care, mai nou, in loc sa se ocupe de ceea ce ar trebui sa faca, a inceput o activitate de PR foarte activa. Sunt buni si frumosi pe net, ar trebui sa fie la fel si la partea de factura pe care ne-o incaseaza si ar trebui sa se materializeze si in servicii de calitate si in timp real. Daca legea va permite, se va schimba acest lucru, asta inseamna niste termene de interventie mai scurte si nu sa stam dupa buna vointa a unei companii care lasa un sfert de tara fara curent'', a declarat marti, la Timisoara, premierul Mihai Tudose.

Premierul a punctat ca exista o problema si cu ANRE, care ''parca doarme in ultima perioada sau a intrat in hibernare la venirea iernii''.

Primul ministru s-a intalnit marti, la Prefectura Timis, cu structurile judetene implicate in inlaturarea efectelor furtunii de duminica, care i-au prezentat lista cu solicitarile pentru reparatii, prioritare fiind scolile si spitalele.