Gheorghe Burnei a fost suspendat din functia de sef al Sectiei de Ortopedie, a anuntat un purtator de cuvant al Spitalului Marie Curie. Intrebata daca exista plangeri depuse impotriva lui Burnei, reprezentata spitalului a precizat ca sunt verificate arhivele institutiei, dar pana la aceasta data nu a fost gasita vreo plangere.

Spitalul Marie CurieFoto: mscurie.ro

"Se continua perchezitia de cei de la DGA pe Sectia de Ortopedia. De ieri a venit comisia de control a ministrului Sanatatii", a declarat reprezentanta Spitalului Marie Curie, precizand ca personalul medical continua activitatea in sectia de ortopedia si asigura urgentele.

Practic ridica probe, nu stiu ce cauta, nu am date. Au intrat pe cabinetele de ortopedie si ridica probe", a adaugat medicul, adaugand ca sunt vizate 3 cabinere, printre care si cel al asistentei sefe.

Intrebata daca s-a gasit vreo plangere depusa de pacienti care sa il vizeze pe Burnei, purtatoarea de cuvant a spitalului a declarat ca se verifica arhivele, dar "deocamdata nu s-a gasit nicio planegere inregistrata".

"A fost numit dl doctor Gavriliu ca sef de sectie sa preia atributiile", a declarat aceasta. Intrebata daca Burnei a fost suspendat din functie, ea a raspuns: "Da, acesta este termenul legal".